Kaunis valkoinen kirppisaarteeni!

Löysin nettikirpparilta Ikean vuoden 2011 mallistossa olleen valkoisen Oväntad -maljakon ja mieleeni tuli heti Skagerakin kannellinen purkki, ja kuinka niiden samanhenkinen pehmeä muoto saa ne sopimaan kauniisti vieretysten. ♥ 

Omakotivalkoinen_258977.jpg

Omakotivalkoinen_259377.jpg

Omakotivalkoinen_258277.jpg

Omakotivalkoinen_258477.jpg

Omakotivalkoinen_259077.jpg

Omakotivalkoinen_257877.jpg

Selailen viikottain Huutonetin, Torin ja Facebookin kirppisvalikoimia ja aina silloin tällöin tulen tehneeksi hienoja löytöjä, kuten tämän maljakonkin. Tällä hetkellä etsinnässä on erityisesti musta tai vaaleanbeige puoleen reiteen ulottuva trenssi, sekä lasten siistikuntoiset Hunterin peruskumpparit. Sisustuspuolelta tiirailen enimmäkseen moderniin kotiin sopivia klassikoita ja ostoslistallani muutenkin olevia tuotteita, esim valkoisia kukkaruukkuja ja Marimekon mustavalkoisista kankaista tehtyjä tyynynpäällisiä… Kesällä kirpputorit heräävät kunnolla eloon täällä Helsingissä ja suunnitelmissa on käydä aarteenetsinnässä ainakin Hietsun ja Bewen ulkokirppiksillä, ja osallistua tietysti Siivouspäivän katukirppistapahtumaan toukokuussa. Yhden roska on toisen aarre! 🙂

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Kaunis valkoinen kirppisaarteeni!

 1. Kirppiksiltä tekee todellakin hyviä löytöjä jos vain jaksaa selailla valikoimaa 🙂 Harmi kun meilläpäin ei ulkokirppiksiä ole 🙁

  1. iDiS & iNTeRiÖÖRi: Ulkokirppikset ja kirppistapahtumat on todella kivoja, niistä tekee aina parhaimmat löydöt. 🙂 Sinun täytyy kesällä tulla tänne Helsingin suunnalle viikonlopun viettoon ja käydä samalla kiertelemässä ainakin Hietsun kirppis läpi. ♥ ♥ Ja onneksi on nettikirppikset nykyisin, Facebookin sisustuskirppareilla varsinkin on myynnissä paljon kaikkea kivaa. 🙂

  2. No itse asiassa tulen kesällä Hesassa käymään 🙂 Täytyy nakittaa sinut kirppisoppaaksi 😀 😀

  1. ano: Kirppiksiä olen aina kierrellyt aktiivisesti, nuorempana ostin melkein kaikki vaatteenikin kirppareilta ja tuunasin niistä sopivammat. 🙂 Minun haaveilemiani tuotteita aika harvoin löytyy käytettynä myynnistä, joten pakollakin joudun turvautumaan kauppojen tarjontaan. Autottomana myös etäisyydellä on suuri merkitys, hyvin harvoin voin huonekaluja ostaa muualta kuin suoraan kaupasta, josta saa samalla vaivalla ostettua myös kotiinkuljetuspalvelunkin. 🙂 Tykkään kyllä ostaa paljon ihan uutenakin, varsinkin tekstiilien suhteen katselen ensimmäisenä kauppojen tarjonnan ja vasta sen jälkeen kirppisvalikoiman. Kirppareilta olevia tavaroita ja vaatteita on muutamia tälläkin hetkellä esim tytön tuoli ja Tory Burchin ballerinat. 🙂

 2. Kirpparilöydöt ovat aina mukavia :)<br />
  <br />
  Nettikirppikset ovat helpottaneet ja nopeuttaneet unelmien toteutumista. Itse olen ostanut kirppareilta erityisesti astioita – sekä tuotannosta poistuneita sarjoja että vielä tuotannossa olevia. Uutenakin tarjolla olevia astioita saa kirppareilta helposti puoleen hintaan, vaikka kunto olisi ihan priima. Ihmiset kun ovat innostuneet pääsemään eroon astiastoista, jotka ovat vain seisoneet kaapin perukoilla lähes käyttämättöminä.<br />
  <br />
  Itsellä on kirppariostosten jälkeen hyvä mieli kun ei ole varsinaisesti tuottanut tähän maailmaan lisää tavaraa ja on kuitenkin saanut itselleen jotain ihanaa ja tarpeellista.

  1. Hippu-76: Nettikirppareilta tekee hyviä löytöjä, juuri katselin Tapiovaaran Fanett-tuoleja tuunattavaksi, mutta niiden hintataso on vuoden aikana noussut niin korkeaksi etten ole vielä löytänyt sopuhintaista kunnostettavaa tuolia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *