Kevätmessut 2015 -messulippuarvonnan voittaja!!

Kevätmessut 2015 -messulippuarvonta on nyt suoritettu ja voittaja arvottu! Osallistumiskommentteja tuli pika-arvontapostaukseen yhteensä 71, ja koska Random.orgin arvontageneraattorikoje ei tällä kertaa tahtonutkaan tehdä kanssani yhteistyötä, soitin ystävälleni S:lle ja pyysin häntä valikoimaan yhden luvun numeroiden 1 ja 71 väliltä. 🙂 S valikoi voittonumeroksi luvun 44, jonka kohdalle osunut kommentti kuuluu näin:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-17%20koht

Omakotivalkoinen_kevatmessut2015_lippuar

Laittaisitko Sanna T minulle pikimmiten yhteystietosi lippujen postitusta varten osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi! Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! <3

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *