Facebookissa arvottavana Iittalan Aitio -laatikko!

Niin kaunis ja kätevä kuin Iittalan valkoinen Aitio -seinälaatikko onkin, en ole löytänyt sille paikkaa meidän kotoa ja siksi laitan saamani hyvän kiertämään blogin Facebook-sivuilla käynnissä olevan arvonnan merkeissä! 🙂 Jos sinulla on tarjota tälle kaunokaiselle koti, käy tykkäämässä Facebookissa ja olet mukana arvonnassa! 🙂 

IMG_2694.jpg

IMG_2691.jpg

Iittala Aitio -seinälaatikon mitat 360x180x95mm, arvo 79€, design Cecilie Manz! Osallistumisaikaa on 27.3.2015 klo 18:00 asti. Lisätiedot ja kilpailun ehdot: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/sivut/kilpailun-ehdot

 

Tykkäämään ja osallistumaan pääset tästä:

facebook.com/pages/Oma-Koti-Valkoinen

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

14 kommenttia “Facebookissa arvottavana Iittalan Aitio -laatikko!

 1. Tää arvonta syrjii todella paljon blogisi vannoutuneita lukijoita jotka ei omista facebookkia. On se nyt kai hienoa että saa paljon tykkäyksiä, sehän tämän arvonnan tarkoitus kai on? Tulipa paha mieli, hyvää viikonloppua sullekki Miia.

  1. Jenni: Olen pahoillani että sain sinulle tunteen syrjinnästä Facebookissa käynnissä olevalla arvonnallani. 🙁 Tarkoitukseni ei todellakaan ollut syrjiä ketään tai vaikuttaa kiittämättömältä, halusin vain tarjota ensimmäistä kertaa jotakin spesiaalia myös Facebook-tykkääjilleni, jotka seuraavat juttujani blogin lisäksi myös Facebookin puolella. &hearts; Osallistuminen ei velvoita tykkäämään Facebook-sivustani. En missään nimessä kiellä etteikö lisääntynyt tykkääjien määrä facebookissa tai muualla somessa tuntuisi minusta hyvältä, se on itselleni konkreettisin merkki siitä että blogiani todella luetaan. Arvostan erittäin suuresti jokaista lukijaani, myös niitä hiljaisempia ja näkymättömämpiä (joita on suurin osa blogini lukijoista). &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua ja pahoittelut aiheuttamastani mielipahasta! &hearts;

  2. Kilpailussa ei ole mitään epäreilua. Jokaisella on mahdollisuus liittyä facebookkiin maksutta, eikä mikään silloin sulje ketään pois tästä arvonnasta.

  3. Jonna: Tämä on totta, vaikka ymmärrän myös heitä jotka eivät tahdo Facebookkailla. Epäreilu en tarkoittanut olla, arvonnan tarkoitus oli pelkästään hyvä. &hearts;

 2. Minäkään en omista naamakirjaa ja olisin halunnut osallistua tähän kilpailuun :(<br />
  Kuulun sarjaan hiljaiset ja näkymättömät lukijat. Päivittäin luen blogiasi.<br />
  Epäreilu kilpailu!!

  1. Ulla: Olen pahoillani! &hearts; Tarkoitukseni ei ollut olla epäreilu ja tästä viisastuneena on seuraava arvonta tuttuun vanhaan tapaani blogissa. 🙂

 3. Moi! Ja ihanaa viikonloppua!<br />
  <br />
  Kiva arvonta menossa, mutta vaikka mulla face onkin käytössä, niin en aio osallistua, koska en ko. tuotetta tarvitse! Toivottavasti arpaonni suosii jotain henkilöä, jolla on tälle käyttöä!<br />
  <br />
  Ullalle ja Jennille myös hyvää viikonloppua ja positiivisempaa mieltä! Arvonta ei ole mielestäni millään tavalla epäreilu. Ei mullakaan ole esim. Instaa, ja näin on moniin mielenkiintoisiin arvontoihin osallistuminen mahdotonta, mutta että asiasta pahoittaisin mieleni? Ja että kävisin vielä bloggarille asiasta valittamaan? Hei nyt naiset parempaa mieltä kehiin ja nauttimaan upeasta viikonlopusta!<br />
  <br />
  T: Kirsi, pitkäaikainen ja päivittäin blogiasi lukeva tyyppi

  1. Samaa mieltä Kirsin kanssa. Facebook on täynnä arvontoja. Jos kovasti harmittaa, ettei pääse niihin osallistumaan niin sitten pitää liittyä sinne!

  2. Minttu: Facebook on arvontojen aarreaitta, ja ihan hauska paikka muutenkin, vaikken itsekään henkilökohtaista Facebook-tiliäni käytä kovin aktiivisesti. 🙂

 4. Oishan miulle ollut Aitiopaikka, mutta en tahdo facen kautta osallistua mihinkään. Mutta ei se mua haittaa, että kilpailu siellä on. Omapahan on valintani olla osallistumatta 🙂 Enkä mä ikinä voita muutenkaan, niin en enää osallistu kilpailuihinkaan. Ja silloin ei ainakaan voita 😀

  1. Minsku: Taisitkin jo osallistua Ylva Skarpin Personality -printtijulisteen arvontaan täällä blogin puolella? Jos muistan väärin ja et ole vielä osallistunut, niin 23.59 mennessä vielä ehtii. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/04/arvotaan-ylva-skarpin-personality-printtijuliste&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/04/arvotaan-ylva-skarpin-personality-printtijuliste</a><br />
   <br />
   Minulla on todella huono arpaonni ja olenkohan kahdesti koko elämäni aikana mitään voittanut. 🙂 Siltikin aina on toivoa ja sinnikkäästi jatkan osallistumista, sormet ristissä. 🙂

  1. Kirsi: Facebookin säännöt kieltävät voittajan huhuilun Facebookin kautta, joten laitoin hänelle suoraan yksityisviestiä inboxin kautta. Nuo Facebook-säännöt ovat kyllä harmittavan sekavat, niistä ei aina ota selvää mikä on ok ja mikä ehdottomasti kiellettyä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *