Haamumunkkeja & Hullarihulinaa!

Stockmannin Hullujen Päivien keltainen haamu käväisi eilen meillä kylässä välittämässä ilosanomaa uusista ja toivotuista muutoksista, joita Stockmann tarjoaa verkko-ostoksia tekeville asiakkailleen. Suurin ja itsellenikin merkittävin uudistus on varaava ostoskori, joka pitää tuotteet varatuina ostamisen aikana. 🙂 Enää ei siis tarvitse tulipalokiireellä rynnätä yksi tuote kerrallaan kassalle saadakseen ne varmasti omakseen ensimmäisten joukossa. 🙂 

IMG_2698.jpg

IMG_2701.jpg

IMG_2704.jpg

Haamu toi tullessaan legendaarisia Hullareiden kuorutettuja herkkumunkkeja, jotka hupenivatkin hyvin nopeasti pienten sokerihiirulaisten suihin. 🙂 Pienen palan sain onneksi itsekin kahvin kanssa nautittavaksi, vaniljakreemi munkin sisällä on taivaallisen hyvää! ♥

Hullujen Päivien tuotevalikoimasta löytyi perinteisten kosmetiikka- ja sisustusvakiotuotteiden lisäksi monia kivoja uusia juttuja, alla minun valikoimani parhaimmistoa niistä! 🙂

Hullarit665271.jpgStockmann_Hullutpaivat_032015.jpgStockmann_Hullutpaivat_887638.jpgStockmann_Hullutpaivat_032015_muoti.jpg

Stockmann-hullarit664727.jpg

Stockmann_Hullarith765572.jpg

Stockmann_hullarit667287.jpg

Stockmannin Hullut Päivät -kuvastoa pääset tutkailemaan yllä olevasta kuvastolinkistä sekä TÄÄLTÄ!

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat ja munkit: Stockmann, postaus sisältää mainoslinkkejä)

17 kommenttia “Haamumunkkeja & Hullarihulinaa!

  1. jossu: Tuotteita ei voi ennakkoon siirtää ostoskoriin, mutta Hullareiden avauduttua klo 7:00 ne voi siirtää muistilistalta ostoskoriin ja halutessaan jatkaa shoppailukierrosta sen jälkeen. 🙂 <br />
   <br />
   Ennen oli tärkeää ehtiä kassalle maksamaan tuotteet aamun ensimmäisinä minuutteina ja itse tein ostokset tärkeysjärjestyksessä tärkeimmät ensin kassan kautta kotimatkalle ja uusinta shoppailu vähemmän tärkeille tuotteille. 😀 Nyt tuotteet ovat jo ostoskori-vaiheessa tallessa juuri sinua varten, kaikki jotka koriin ehdit klikkaamaan, ja voit rauhassa kiertää osastoja läpi ilman että tuote on kassalle päästyä loppunut. 🙂

  1. ellao: neule on Repeatin. 🙂 Aivan ihanan näköinen ja materiaalikin on 60 % puuvillaa ja 40 % viskoosia, tosin suosituksena käsinpesu… 🙂

 1. Moikka,<br />
  Kiitos tyylikkäästä ja ideoita-antavasta blogistasi :)<br />
  Kysyisin 13.3 tekemästäsi postauksesta, minkä sarjan valkoiset kupit ovat? ihastuin niiden muotoon.<br />
  Terveisin Teija

  1. Teija: Kupit ovat Marimekon Oiva -sarjan matalat kupit. 🙂 Samaa mallia ja kokoa kuin Marimekon musta pilkulliset Räsymatto-kupitkin ovat. &hearts;

 2. Moi! Kysymys Hay Hee tuolista, joustaako nuo 'narut' vai onko ne samaa materiaalia kuin runko? Toivottavasti ymmärsit.. 😀 Terveisin, Sara.

  1. Sara: Narut ovat samaa materiaalia kuin tuolin runkokin, ainoa erotus on teräsriman paksuus. Rimat eivät jousta peffan alla. 🙂

 3. Annina: Fontti on Signerica Medium, suosikkifonttini jota olen paljon käyttänyt kuvateksteissäkin. 🙂 Vanhan bannerin fontti oli kokonaan samanlainen, mutta Thin -versio siitä. 🙂

 4. Hei, <br />
  <br />
  Onko sinulla mitään hajua kuinka nopeasti Hay Hee lounge -tuolit ovat loppuneet nettikaupasta Hullareiden aikaan? Kuinkakohan nopea sitä täytyy unenpöppörässä olla?! 😀 Ajatuksissa oli ensin kurvata paikan päälle, mutta ei se oikein onnistu pienen lapsen kanssa joka nukkuu pitkälle aamuun :p Saako noita tilattua lähipostiin vai toimitetaan ne vain kotiinkuljetuksella?

  1. Sazu: Aika nopsasti ovat aikaisemmin loppuneet, varsinkin valkoinen. Itse olisin kyllä heti klo 7:00 niitä kyttäämässä, varmuuden vuoksi. Toimituksen on ainakin aikaisemmin voinut itse valita, joko lähipostiin tai sitten kotiinkuljetuksella. Lähipostiin toimitus maksaa muistaakseni 6,90€. 🙂

 5. Jep, taas hullarihulinoidaan ja hullutellaan. Ihana postaus taas Miia ja upeita tuotteita sun kollaasissa. Täällä Hullareilta lähtee matkaan ainakin noita herkullisia munkkeja, kengät ja joku upeista naisten laukuista, joita nyt on paljon tarjolla.

  1. nimetön: Laukkuja oli tosi paljon hullarihinnoin tällä kertaa. 🙂 Itselleni en laukkua ostanut, mutta ystävälle toimin sijaisshoppailijana kun hän oli iltatärpin aikaan töissä, kun hänen kärkkymänsä väsky tuli myyntiin. 🙂

 6. Kiitos vastauksesta! Täällä oli kello herättämässä ennen seitsemää ja sain kuin sainkin valkoisen Hay Heen! Vaihtoehtona oli vain kotiinkuljetus, mutta eipä se haittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *