Tree-naulakko takkeineen!

Eteiseen ostamani Swedesen puunaulakko on käytössä osoittautunut huippuhankinnaksi. 🙂 Sen lisäksi että se on tuotteena upean näköinen, ei se näytä takkienkaan kanssa lainkaan hullummalta. Suuren (ja moni takkisen) perheen ainoana eteisnaulakkona se ei luonnollisestikaan käytännön osalta ole toimiva, mutta meidän pienessä perheessä se on oikein passeli. ♥︎ 

Omakotivalkoinen_273810.jpg

Omakotivalkoinen_273910.jpg

Omakotivalkoinen_274510.jpg

Omakotivalkoinen_274710.jpg

Henkareissa meillä roikkuu useimmiten 2-3 takkia ja penkin alta löytyy käyttökengät sekä punoskori, josta löytyy koiran valjaat, hattuja, sormikkaita sekä tytön välikausihousut ja -takki. Ritiläpenkin alle olen tuunaamassa valkoisen renkailla liikkuvan penkin kokoisen puulaatikon, joka saa eteisnurkkauksen näyttämään hieman rauhallisemmalta…

Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille ja huomiseen! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

12 kommenttia “Tree-naulakko takkeineen!

 1. Heips! Ootko tehnyt postausta sun viimesimmästä olohuoneen beståsta?:D Minkä kokoineinen se oli? Koostuiko monista osista? Voisitko linkata ikean sivuilta? Ja oliko niissä millaset jalat? Vai ei jalkoja ollenkaan? Kiitos etukäteen 🙂

  1. J: Olen tehnyt siitä postauksia vuosien varrella, sen leveys oli 300cm, syvyys 40cm ja korkeus 64cm. Tuote koostuu osista, eikä sitä löydy Ikean sivuilta valmiina kokonaisuutena. Alla erittely:<br />
   <br />
   2kpl Bestå runko valkoinen 120x40x64cm<br />
   1kpl Bestå runko valkoinen 60x40x64cm<br />
   5kpl Bestå Tofta ovi korkeakiiltovalkoinen<br />
   1kpl Bestå lisävaruste valkoinen lasilevy 180x40cm<br />
   1kpl Bestå lisävaruste valkoinen lasilevy 120x40cm<br />
   <br />
   Jalat ovat runkojen mukana tulevat pienet säätötassut, joilla tason saa nostettua sentin pari lattiasta ylemmäs, jotta ovi mahtuu aukeamaan maton päälle. 🙂

 2. Miksi tytön välikausivaatteet eivät ole naulakossa? Onko syynä se, että lapsen vaatteet ovat liian värikkäitä eivätkä sovi eteisen hillittyyn värimaailmaan?

  1. Sunflower: Tyttö pukee ja riisuu itse eikä yletä korkealla henkarissa roikkuviin vaatteisiin ilman apua, sen vuoksi välikausivaatteet ovat nyt penkin alla punoskorissa. 🙂

 3. Se on niiiiiin ihana tuo naulakko. Tosi kivan näköinen, vaikka siihen laittais vaatteitakin :D<br />
  Tuo lehtiteline on kyllä liikaa. Vie jotenkin puulta tilaa ja huomiota tjn.

  1. Minsku: Lehtiteline on lehtiroskia varten ja käytössä tosi kätevä kun on heti oven suussa muistuttamassa lehtiroskien poisviennistä. 🙂 Parempiakin paikkoja sille toki on, mutta ainakin toistaiseksi se saa olla naulakon vieressä. 🙂

 4. Kauniilta näyttää ja on kyllä upeaa kun on noin rauhallisen ja siistin näköinen eteinen!!! Meillä roikkuu tuulikaapissa pojan haalaria, takkia ja housua ja kenkäteline pursuilee pojan kumpparia, talvikenkää ja goretexkenkää. Kun saisi itsekin aikaiseksi pitää esillä vain jutut mitä tosissaan päivittäin käyttää. Ihailen sua todella 🙂

  1. ansku: Meillä tyttö ei edes kysele päällysvaatteiden perään vaan kiltisti pukee ne mitä eteisessä on saatavilla ja mitä pyydän laittamaan päällensä. 🙂 Nyt kun kevät kohta kunnolla kukkii ja takatalvet jäävät unholaan on hyvä hetki tehdä päällysvaatteiden vaihtorumba, talviset tamineet kokonaan pois ja jätät vain välikausivaatteet (tms. arkivaatteet), kura- tai sadevaatteet ja yhden siistimmän takin tai takki ja housut kokonaisuuden eteiseen ja loput pois. Hattuja riittää kaksi joita vaihdella, käsineitä voi olla kolmet plus kurahanskat. Kenkiäkin riittää kahdet-kolmet, kumpparit, ja parit muut kengät. 🙂 Meillä haetaan kaapista aina sellaiset vaatteet joita harvoin käytetään, esim pitempää villakangastakkia taikka kävelykenkää (hienostelevampaan erikoismenoon :D). Omia vaatteitani pidän eteisessä vain vähän ja vain sellaisia joita aktiivisesti käytän viikottain. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *