Valkoinen vitriinikaappi olohuoneessa…

Kun kotona asustaakin kaksi sisustuksesta kiinnostunutta, joista toinen on minimalistinen muotoilupoliisi ja toinen maskuliininen yksinkertaistaja, ei yhteentörmäykseltä aina voi välttyä vaikka molempien linja onkin melko samanlainen. 🙂 Vitriinikaappi ja kaapin paikka ovat yksi tälläinen kädenvääntöä viime aikoina aiheuttanut asia – minä en niin olisi välittänyt moisesta kaapista, mutta toinen puolisko ajoi ideansa läpi niin että rysähti… ja siinä se vitriinikaappi nyt sitten on. 🙂

Omakotivalkoinen_275045_1.jpg

Omakotivalkoinen_276245.jpg

Omakotivalkoinen_275345.jpg

Hyvin pelkistetty ja linjakashan tuo kaappi on, ja ihan käytännöllinenkin viinilasien säilytyksessä. Kaipa tässä tottuessaan siihen tykästyy, tai ainakin tottuu. 🙂 Alla pieni mustavalkoinen ideakollaasi (lähinnä itseni inspiroimiseksi :D) kivoista kaapintäytteistä, jotka saattaisivat näyttää todella hyvältä valkoisen kaapin kätköissä… 🙂

Omakotivalkoinen_Kollaasi5.jpg

(Kuvat: By Lassen, Eames, Skandinavisk, Design House Stockholm, Leo-Matti Ojala, Akateeminen Kirjakauppa, Adlibris) 

Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

27 kommenttia “Valkoinen vitriinikaappi olohuoneessa…

 1. Kaappi näyttää hyvältä 🙂 Hyvä, että olohuoneessa on korkeampiakin elementtejä. Olisi kiva nähdä laajempikin kuva olkkarista.

 2. Kompromisseihin täytyy taipua, jos asuu jonkun kanssa – vaikka se joskus vaikeaa onkin! 😀 Ja jos sinulla siis asuu siellä vakituisesti joku kolmas lapsen lisäksi niin tietenkin kiinnostaa missä ihmeessä hänen tavaransa on..?!

  1. nimetön: Samannäköisiä vitriinikaappeja löytyi pikaisella googlettamisella ainakin Askosta, Stemmasta, Kruunukalusteesta, Laulumaalta, Hobbyhallista ja muutamasta pienemmästä nettikaupasta kuten itselleni täysin tuntemattomasta Kaluste10:stä. 🙂

 3. Ajattelinkin kun näin vain kuvan kaapista,ettei ole yhtään sun tyyliä,mutta teksti toikin selvennyksen "tyylisuunnan" vaihtoon.😊 Ihan hyvä syy!

  1. tiinuli: Vitriini voisi periaatteessa olla hieman minunkin tyyliseni, mutta ehkä aavistuksen erilaisilla mittasuhteilla varustettuna. 🙂 Pelkistetty, vetimeetön ja nättihän tuo on. 🙂

  1. Sunflower: Kotimaisia, vetimeettömiä ja pelkistettyjä vitriinikaappeja (kaappimoduuleja) saa ainakin Askosta, Stemmasta, Laulumaalta ja Kruunukalusteelta. 🙂 Kannattaa käydä kurkkaamassa myymälässä paikanpäällä. 🙂

 4. Omaan silmääni olohuone oli parempi ilman vitriiniä, enkä naisena asetu vain sinun puolelle… 😉 pohdin syytä tähän, ja tulin siihen tulokseen, että kaikki muu kalustus on suhteellisen matalaa; sohva, tv-taso, keittiö (ei yläkaappeja) jne., jonka vuoksi muotokieleltään tämä ehkä hieman sotii vastaan ja kontrasti korostuu. Ja koska katsot vitriiniä about keskeltä huonetta, niin syökö se tilantuntua myös? Sitä ei kuvista hahmota samalla tavalla 🙂

  1. Linda: matalat linjat ovat minustakin kauniita, vaikka ainahan tietysti suositellaan että tilassa olisi jotakin korkeusvaihtelua. 🙂 Meillä korkeuseroa tulee eteisen seinäpeileistä ja -hyllyistä omaan makuuni riittävästi. 🙂

  1. …: Kaapissa on ponnahdussalpa avausmekanismina. 🙂 Lintu onneksi on niin suuri että se asustaa kaapin päällä, tai ainakin nyt toistaiseksi koska ajattelin laittaa sen takaisin olohuoneen seinähyllylle istumaan. 🙂

 5. Mutta nyt täytyy todeta, että tuohan tuosta on puuttunutkin! Sopii kuin nenä päähän 🙂 Erittäin hyvä valinta, pojot sille toiselle sisustajalle :)<br />
  Tuosta linnusta sä et ole kertonut mitään… Vai onkon se vain mennyt miulta ohi? Olin tosi väsynyt ja kipeä, niin jäi seuraamatta vähän aikaa sun blogia. Mikä se on ja mistä lentänyt?

  1. Minsku: Lintunen lensi kotiin jo jokin aika sitten, olisikohan ollut helmikuuta… 🙂 Kaappi on periaatteessa oikein kivan näköinen, mutta olohuoneessa ison sohvan vieressä ehkä hieman väärän kokoinen… Tykkään itse suorista linjoista ja kaappi olisi ollut omaan makuuni sopivampi jos sen yläreuna olisi samalla tasolla viereisen peiliseinän peilien yläreunan kanssa. Nyt tuo kaappi tekee ikäänkuin portaan, josta en niin välitä. 🙂 Katsotaan josko kaapille keksittäisi jokin parempi paikka… 🙂

 6. Onpas komea vitriini.. Itse rakastan vitriinejä, vaikkei ne ehkä ole mitään trendijuttuja:) minusta on kiva pitää parhaimmat astiat &quot;esillä&quot; kuin piilottaa kaappiin.. Ne on yksi sisustuselementti meidän kodissa:) <br />
  <br />
  Mukavaa kevättä sinulle Miia!

  1. Virpi: Vitriinikaapit ovat minusta kauniita, varsinkin kauniilla tavaroilla, astioilla tai kirjoilla täytettynä. &hearts; Meidän vitriinin mittasuhteet olohuoneen kokoon ja vieressä oleviin massiivisiin peileihin ja sohvaan verrattuna on hieman väärällään, yritän kuumeisesti miettiä josko se näyttäisi paremmalta jossakin muussa kohtaa… :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä sinulle Virpi! &hearts;

  1. Nanna: Plussaa annan kyllä siitä että vitriini on muodoltaan hyvin pelkistetty ja vetimeetön. &hearts; Eikä ole krääsäinenkään. 🙂

 7. Ihan vitriinikaappi, niin tahtoisin meillekkin tuollaisen 🙂 Ihanasti teilläkin sopisi keittiöön pöydän viereen, mutta sielläkö oli jo ne string-hyllyt!

 8. Tervehdys kaikille kommenttia jättäneille (erityisesti teille, joiden kommenttia en ole julkaissut)!<br />
  <br />
  Ymmärrän että monia kiinnostaa (sekä hyvässä että pahassa) meidän perheen kuviot ja parisuhteeni. Henkilökohtaisista syistä en kuitenkaan halua avata perhe- tai parisuhdetilannettani blogissa yhtään sen enempää kuin on sisustussisällöllisesti tarpeen, ja olen pahoillani jos teistä jotkut kokevat tämän asian epäreiluna. Tämä on kuitenkin perheeni ja läheisteni yhteinen päätös, jolla suojelen heiltä nettimaailman negatiiviselta puolelta. En tule julkaisemaan kommentteja tämän asian tiimoilta enempää. <br />
  <br />
  Aurinkoista kevättä ja iloista mieltä kaikille! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *