Ihanat iltatärpit!

Hullujen Päivien iltahulina on alkamaisillaan, kun klo 18:00 myyntiin putkahtaa verkkokaupan iltatärpit. Itse olen valmiina kärkkymässä Gantin valkoista kelloa sekä mustaa Furlan nahkalaukkua (laukku tulee ystävälleni), jotka ovatkin jo muistilistalla valmiina odottamassa ostoskoriin klikkausta. 🙂 

Stcom_Hullarot032015_3.jpg

Pitäkäähän peukkuja että ehdin nappaamaan sekä kellon että laukun ensimmäisten joukossa. 🙂 Iloista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, postaus sisältää mainoslinkin)

4 kommenttia “Ihanat iltatärpit!

 1. Itsekin klikkailin iltatärpeistä kotiin Balmuirin Lombardia-huivin tummanharmaana ja perjantaina olisi tarkoitus kärkkyä valkoista E60-jakkaraa. Aamun tuotteista ei oikein löytynyt mitään must have-juttuja, ehkä ihan hyvä niin. Joskin ihmettelin kovasti kun verkkokaupassa on vielä paljon tavaraa jäljellä. Muistankohan ihan väärin, että aiempina vuosina suurempi osa olisi ollut tähän aikaan jo loppuunmyyty. :O

  1. M: Eilen aamulla kärkyin Design Lettersin maitokannua ja sokerikkoa, ne onnistuin saamaan. 🙂 Illan tärppien kanssa kävi hieman hassusti, kun koneesta loppui akku juuri ennen tilaustietojen syöttämistä ja jouduin kirmaamaan uudestaan ostoksille muutaman minuutin kuluttua… Kello jäi harmikseni saamatta kun oli ehtinyt loppumaan, mutta onneksi sain ystävälleni ostettua hänen toivomansa Furlan laukun. &hearts; Joitakin tuotteita on palautunut takaisin myyntiin pitkin päivää ja kannattaakin käydä uudestaan katsomassa josko niitä olisi saatavana. Hayn valkoinen Hee Lounge -tuoli loppui aamulla heti, mutta nyt sitä taas löytyy. :)<br />
   <br />
   Yllättävän vähän eiliseltä on loppuunmyytyjä tuotteita, huomasin saman itsekin. 🙂

 2. Pidän peukkuja sulle, että saat kellon ja ystäväsi laukun 🙂 <br />
  Kaikkea kivaahan tuolla olis, mutta nyt ei tullu sellaista pakollista tarvetta ostaa jotain.<br />
  <br />
  Kiitos viimeisestä :)<br />
  <br />
  Nyt nukkumaan ja öitä sinne z z z<br />
  <br />
  Muuttuvakotini Päivi S

  1. Muuttuvakotini: Kello jäi saamatta kun koneesta loppui akku kassalla. 🙁 Laukun kuitenkin ehdin ostamaan ja ystäväni on iloinen. :)<br />
   <br />
   Kiitos itsellesi! &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää ja ihanaa loppuviikkoa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *