Vain valkoista…

Instagram on todellinen aarreaitta, ainakin sisustus- ja valokuvausinspiraation osalta. Olen löytänyt hurjan monta kaunista kuvaa ja upeaa Instagrammaajaa, ja hauska on ollut myös huomata kuinka paljon samankaltaisuutta meidän Pohjois-Eurooppalaisten vaaleilla sävyillä sisustavien kodeissa on. 🙂 Instan inspiroimana haluan jakaa teille oman vitivalkoisen kuvakavalkaadini! ♥  

Omakotivalkoinen_279876.jpg

Omakotivalkoinen_279676.jpg

Omakotivalkoinen_280876.jpg

Omakotivalkoinen_875576.jpg

Omakotivalkoinen_563576.jpg

Omakotivalkoinen_165176.jpg

Omakotivalkoinen_840976.jpg

Omakotivalkoinen_249476.jpg

Omakotivalkoinen_846276.jpg

Omakotivalkoinen_845976.jpg

Omakotivalkoinen_279476.jpg

Jokos siellä ollaan käyty hulluttelemassa Hullujen Päivien hulinassa? Itse olin laiskeliini ja tein ostokseni nettikaupan kautta. 🙂 Verkkokaupan parannukset vaikuttivat ainakin aamuvisiittini perusteella toimivilta, varausaika on 20 minuuttia ja hyvin ehti kurkkaamaan tuotteet ja osastot läpi ennen kassalle menoa. Tuotteita tuntui uudesta varaussysteemistä huolimatta (tai ansiosta??) olevan saatavilla aikaisempaa enemmän, kahdeksan aikaan oli vain muutama tuote ehditty myymään loppuun… Palailen vielä illemmalla asiaan, joten heipat hetkeksi! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

7 kommenttia “Vain valkoista…

  1. Voihan niitä pitää vaikka keskellä talvea jos on kuivat kadut. Itse olen ainakin käyttänyt jo kun kurat ja suuremmat jäät lähtivät kaduilta.

  2. ????: Olen kävellyt niillä ulkona monesti. 🙂 Puhdistan kengät universal stonella ja ne ovat hohtavan valkoiset vuosia. 🙂 Alla postaus valkoisten Conversejeni putsauksesta, kyseessä varrettomat tennarini, jotka ovat lempikenkäni ja olen käyttänyt niitä varmasti yli 500 kertaa vuosien varrella. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/kengat-puhtaaksi-universal-stonella&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/07/kengat-puhtaaksi-universal-stonella</a&gt;

  3. Susanna: Minä olen kulkenut Converseilla joskus talvellakin, varsinkin silloin kun minulla ei ollut talven luottosaappaitani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *