Edullinen & aitonahkainen peruslaukku!

Olemattoman pieni kahden laukun kokoelmani kasvoi eilen uudella isommalla tulokkaalla, jonka sisään sujahtaa tarvittaessa myös läppärikin. Aitoa nahkaa oleva Cristelle & Co:n peruslaukku on pienehköä weekender-kokoa, hyvin pelkistetty ja niin klassinen ettei siitä oikein saa edes jutun juurta aikaiseksi. 🙂 

Omakotivalkoinen_292989.jpg

Omakotivalkoinen_293789.jpg

Omakotivalkoinen_2932899.jpg

Nahka on ihanan pehmeää ja kantokahvat juuri oikean mittaiset olkapäällä kantamiseen. Sisällä on vetoketjullinen lisätasku, tosin itse ajattelin hyödyntää laukun sisällä oleville pikkutavaroille Marimekon Tasku-pussukkaani. Mitäs tästä nyt muuta kertomaan… ööö, edullinen (70€), hyvin ommeltu ja laadukkaan oloinen väsky. 🙂

Omakotivalkoinen_293989.jpg

Omakotivalkoinen_293489.jpg

Tiger of Swedenin laukkuja menin alunperin kylläkin eilen katselemaan, mutta hyvin ajaa asiansa tämä edullisemmankin hintaluokan nahkainen laukku. 🙂 Jännää kyllä huomata, miten sitä muuttuukaan tämmöiseksi pihisteleväksi kitupiikiksi kun on kyse jostakin muusta kuin sisustuksesta. 😀 

Kivaa huhtikuun ensimmäistä päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Edullinen & aitonahkainen peruslaukku!

 1. Onpas kiva väsky! Jotain vastaavaa olen katsellut itsellekin jo pidempään. Tässä mallissa aika pitkälti yhdistyisivät kaikki omatkin kriteerit: musta väri, materiaalina nahka, yksinkertainen ja simppeli malli, tilava ja vieläpä edullinen. Oikein varteenotettava laukkuvinkki! Kiitos!

  1. Kaisa J: Laukku on todella riisuttu ja yksinkertainen, tykkään tästä kovasti. 🙂 Ja edullinenkin oli, varsinkin ollakseen aitoa nahkaa. 🙂

 2. Minä en ole oikein koskaan ymmärtänyt miksi pitäisi ostaa merkkituote, jos löytää mieleisensä ja muutenkin laadukkaan tuotteen, joka nyt sattuu olemaan edullinen ja &quot;merkitön&quot;… Ei kai se mitään pihistelemistä ole (ainakaan meidän tavallisten &quot;kuluttajien&quot; mielestä).<br />
  Laukku näyttää ihan kivalta ja varmaan ajaa asiansa, mutta minun silmään jo vähän tylsän näköinen. 😉

  1. K-K: Sisustuspuolen jutuissa merkki, historia ja brändi noin yleensäkin on itselleni lisäarvoa tuovaa, joten osaan samaistua vastaavaan ajattelutapaan myös pukeutumisen suhteen, vaikken itse raaskikaan panostaa merkkituotteisiin. Tiger of Sweden on laadun osalta erinomainen ja sen vuoksi kyseisen merkin laukkuun panostaminen olisi ollut järkevä sijoitus minulle – en vaihtele laukkuja kovinkaan usein ja ne joutuvat kovalle koetukselle käytössäni. 🙂 Tuo Cristelle &amp; Co:n laukku kuitenkin sattui eteeni putkahtamaan ja päätös olikin melkein siltä seisomalta tehty. :D<br />
   <br />
   Olen varmasti todella tylsä laukkujen suhteen monenkin mielestä, mutta tykkään itse hyvin pelkistetyistä malleista joissa ei ole yhtään ylimääräistä kilkettä, logoa, punosta, vetoketjukoristetta tms. Kriteerini mukaisia aitonahkaisia ja hyvin ommeltuja laukkuja on todella vaikea löytää, kaikissa kun tuntuu olevan &quot;ylimääräisiä&quot; yksityiskohtia. 🙂

  1. Susanna: Stockmannilta löytyy, ainakin Helsingin keskustan myymälässä on tätä minun malliani saatavana. 🙂

  1. tarja: Stockmannilta löytyy tämä. 🙂 Cristelle &amp; Co:lla on paljon hyviä perusmalleja, kannattaa käydä katsomassa valikoima myymälässä (tai verkkokaupassa, mistä löytyy joitakin perusmallin laukkuja) . &hearts;

 3. Nätti laukku! Himoitsin pitkään Marimekon Miniä-nahkalaukkua, joka on ihanan yksinkertainen, mutta hinta hirvitti (yli 250 e). Bongasin sitten facebookin cos&amp;filippa k-kirppikseltä ihan samanlaisen jonkun minkälie merkkisen nahkalaukun 45 euroon. Voe veljet mikä säästö.

  1. Tuuli: Kirppiksiltä tekee välillä huippulöytöjä. 🙂 Itsekin asensin huutonettiin laukkuvahdin, joka ilmoittelee sähköpostitse kun joku luopuu omasta laukkuaarteestaan. Filippa K on yksi merkeistä jonka laitoin hakuvahtiin. 🙂

 4. Hei Miia! Pitkään olen blogiasi seurannut, mutta nyt kommentoin vasta ensimmäistä kertaa. Ihastuin laukkuusi kertaheitolla, juuri sellainen, mitä olen kauan etsinyt! Minullakin laukkuja vain muutama, joten joukkoon ei kelpaa mikä tahansa. 🙂 Soitin Stockmannille ja kysyin laukun perään – selvittivät, että kyseinen malli on ollut Hullareilla myynnissä, mutta ei kuulu normaalisti valikoimiin. Löysin kuitenkin itselleni vastaavan Global accessoriesilta. Mukavaa pääsiäistä! 🙂

  1. Noora: Ilmankos laukku oli niin edullinen, oli ilmeisesti jokin Hullarihinta jäänyt väskyyn. 🙂 Minun laukun sisälapussa lukee Cristelle &amp; Co Global Accessories, joten voisikohan olla jopa ihan sama laukku kyseessä? Oli kuinka vaan, ihana on! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *