Ostetaan Iittalan Bottna -sarjan astioita!

Ihastuin Anna Danielssonin Marimekolle suunnittelemaan mustavalkoiseen ja moderniin Bottna -kuosiin ja etsiskelen sekalaisista osista koostuvaan astiastooni muutamaa Iittalan Bottna-sarjan osaa. ♥ Kyseisen astiasarjan valmistus on lopetettu jo vuonna 2010, joten saatavuus on kirppislöytöjen varassa. Löytyykö sinun kaapistasi muutama ylimääräinen Bottna-kuppi, -kulho, tai -lautanen? Haluaisitko myydä minulle aarteesi? 🙂

Iittala_Bottna2.jpg

Hakusessa olisi ensisijaisesti 4dl kuppeja sekä 15cm kulhoja, mutta muitakin osia kannattaa tarjota. 🙂 Minut tavoittaa kätevimmin osoitteesta __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

Omakotivalkoinen_312629.jpg

Omakotivalkoinen_312229.jpg

Omakotivalkoinen_312429.jpg

Ostin tuossa taannoin tämän Marimekon Bottna -tyynynpäällisen ja kaupassa huomasin että jokainen oli omanlaisensa uniikki yksilö. Minun sydämeni sulatti tämä runsaasti valkoista sisältävä ja kuvioltaan toiseen reunaan keskittyvä tyynynpäällinen. ♥ Täydellinen lisä mustavalkoiseen tyynynpäällisperheeseeni. 🙂

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

23 kommenttia “Ostetaan Iittalan Bottna -sarjan astioita!

 1. Tuo astiasarja on kyllä aivan superihana! Samaan aikaan tyylikäs ja rento 🙂 Tyynyynkin kuosi on todella sopiva, minulla on vihreä, valkoisena tuo tyyny.

  1. Syhi: Bottna on kiva kuosi, harmi etten tajunnut aikaisemmin ostaa astioita, silloin kun niitä vielä sai. 🙂 Googletin tuon vihreävalkoisen Bottnan, ihana! ♥

 2. Sullakin Bottna-sarjaa, se on ihku :)..mä kerkesin hankkia 8 isoa lautasta, tietysti just ennen kun se lopetettiin, harmittaa kun meilläkin keittiön verhot valkosta Bottnaa, oon siitä aina tykänny ja olin niin onnessani kun "löysin" sen astiaston. No, muut astiat on sitten valkosta Teemaa, sopiihan nekin yhteen. Pitäisköhän kaivaa kanssa Bottna-verhot kaapista esille kevään kunniaks :)! Niin ja onnee metsästykseen!!

  1. Satu Vee: Bottna on todella kaunis ja moderni, verhoina takuulla upeat! ♥ Ehdottomasti nappaat ne kaapista esiin! ♥ ♥ Onneksi Bottnan astiat sopivat valkoisiin astioihin, itsekin ajattelin vain muutaman kupin ja kulhon jostakin ostaa, mikäli myyjä ilmoittautuu. 🙂

  1. Pimmiainen: Hinnoissaan ovat, nuo kupit tosin voisin ehkä huutaa omaksi, ellei kukaan ilmoittaudu minulle ennen kuin huutoaika menee niissä umpeen. 🙂

 3. Täällä myös Bottna-fani :). Meillä paljon Bottnaa, enkä kyllästy: olohuoneen verhot, rahin päällinen, tyynyt, aulaolohuoneen, servetit jne. Klassinen ja hienostunut! Astioita ei ole, mutta miettinyt myös muutaman kupin hankintaa Teeman rinnalle, jos eteen ilmestyy ;). Onnea etsintään ja ihanaa kevätaikaa 🙂

  1. kotiporstuan Tarja: Bottna on niin kaunis sarja, ettei ainakaan vielä kukaan ole ilmoittautunut halukkaaksi myymään aarteistaan. 🙂 Huutonetissä on kaksi kupia kaupan, mutta ne sijaitsevat kauempana ja olen hieman skeptinen postituksen ja ehjänä säilymisen kanssa. Muutama huono kokemus nimittäin särkyvälähetyksenäkin hajonneista astioista… 🙁 Pidän peukkuja että sinunkin eteen putkahtaa muutama kuppi. 🙂

  1. Harmistunut: Olen reissussa ja pelkän puhelimen varassa. Tällä näpyttely on huomattavasti hitaampaa ja vaikeampaa kuin tietokoneella, joten vastaan eilisen postaukseen kun pääsen kotiin ja koneen ääreen. 🙂

 4. Bottna on kaunis ja ajaton kuosi. Tapetti ja verhokangas ovat omia suosikkejani, mutta kivaltahan tuo näyttää astiastossakin.<br />
  <br />
  Onko teidän ruokapöytä Sotkasta? Siellä näytti olevan tarjouksessa samannäköinen pöytä.

  1. Mirka: Astiasto ja tyynynpäällinen ovat omia suosikkejani, niissä kuvio on hieman hillitympi kuin suremmissa pinnoissa. Verhot ovat kyllä myös todella upeat, juuri katselin googlen kuvahaulla kuvia Bottna-verhoista. :)<br />
   <br />
   Pöytä ei ole Sotkasta, on miehen peruja. 🙂

 5. Keititösi säilytystilat ovat aika pienet, joten miten luulet että lisäastiat mahtuvat?<br />
  Luulin että olitte ostaneet pöydän yhdessä?

  1. Lisää astioita: Säilytystilaa on itseasiassa yllävän paljon näin pieneksi keittiöksi. 🙂 Olet ilmeisesti ymmärtänyt väärin, en ole hankkimassa kokonaista Bottna-astiastoa. Muutama kuppi, kulho ja lautanen mahtuvat vallan mainiosti vanhojen joukkoon, jos sellaiset joku ihana ihminen minulle myy… Yhtään halukasta ei harmikseni ole vielä ilmoittaunut, mutta huutonetistä löytyi kaksi kahvikuppia. :)<br />
   <br />
   En ole osallistunut pöydän valintaan tai hankkimiseen, se on yksinomaan miehen hommaa. 🙂

 6. Tykkään kanssa tästä kovasti! Olen aikoinaan ostanut tätä kankaana Marimekosta ja päällystänyt rahin sekä vierashuoneen sängyn sillä. Myös kaksi isoa (tee)kuppia löytyy 🙂 muuten onkin pääsääntöisesti valkoista Teemaa.

  1. Terhi: Bottna-kankaalla päällystetty rahi ja sänky kuullostaa ihanalta, eilen itseasiassa ihastelin Huutonetissä Bottna-kuosista sohvaa… 🙂 Olen hieman kade sinun kupeistasi, pidä aarteistasi tiukasti kiinni! &hearts; &hearts;

  1. jenni: Kiitokset kommentistasi, Bottna -sarjan hankkiminen ei ole tällä hetkellä minulle ajankohtaista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *