Skagerak Nordic -astiasarja!

Kirjoittelin teille helmikuussa tanskalaisen Skagerakin tuotteista ja ihastukseni heid√§n posliinista Nordic -astiasarjaansa kohtaan on vain kasvanut. ūüôā Royal Designista helmikuussa tilaamani Nordic-s√§ilytypurkin rinnalle ostin kaksi pienemp√§√§ purnukkaa sek√§ kannun, jota aion k√§ytt√§√§ maljakkona. ‚ô• Kumpa voisin kuvien kautta v√§litt√§√§ teille milt√§ niiden pehme√§n satiininen ja mattainen posliinipinta tuntuu, se on kuin persikkaa silittelisi. ūüôā

Omakotivalkoinen_337933.jpg

Omakotivalkoinen_337033.jpg

Omakotivalkoinen_339033.jpg

Omakotivalkoinen_337833.jpg

Isoimmassa purkissa (p√∂yt√§kuvassa vasemmalla) s√§ilyt√§n kolikoita ja pienimp√§√§n sujautin pussillisen p√§hkin√∂it√§. Keskikokoiseen purkkiin laitoin kokeilumieless√§ yhden basilikoistani ja voi ett√§ miten suloiselta se n√§ytt√§√§k√§√§n. Kannuun ajattelin ostaa perjantaipuskana yhden kallan, liljan tai vastaavan sorttisen kukan… Aina silloin t√§ll√∂in tulee vastaan n√§it√§ yll√§tt√§vi√§ helmi√§, jotka ottavat v√§litt√∂m√§sti paikkansa sek√§ kotona ett√§ syd√§mess√§. ‚ô•

Skagerakin tuotteita ei valmisteta perinteisellä tehdaspainotteisella sarjatulella, joten niiden saatavuus on hieman rajoitetumpaa. Royal Designista löytyy onneksi melko kattavasti kaikenlaista, myös näitä ihania Nordic-astiasarjan tuotteita! 

Ihanaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

P.S. Muistakaahan k√§yd√§ osallistumassa Ylva Skarpin Personality -printtijulisteen arvontaan T√Ą√ĄLL√Ą!


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

4 kommenttia “Skagerak Nordic -astiasarja!

  1. Aivan ihanat, varmasti tuo pehmeän satiininen pinta on erityisen kaunis! <br />
    Iloista viikon jatkoa &hearts;

    1. Susanna: Tykk√§√§n n√§ist√§ Nordic-sarjan tuotteista ihan hillitt√∂m√§n paljon! ūüôā Tuo vitivalkoinen samettisen himme√§ pinta n√§ytt√§√§ upealta ja tuntuu k√§siss√§ pehmoiselta. Purkkien ja kannun sis√§pinta on lasitettu, joten niihin voi huoletta s√§il√∂√§ mustaviinimarjamehua yms. ūüôā

  2. oletko pessyt nuita skagerakin tuotteita astianpesukoneessa? k√§sitin, ett√§ ne vois laittaa sinne, mutta en itse ole viel√§ pessyt omiani. ‚ėļÔłŹ

    1. Pitju: En ole pessyt enk√§ uskalla kokeilla onnea. ūüôā Ne ovat minulle niin √§√§rimm√§isen rakkaat ett√§ syd√§n itkisi verta jos ne menisiv√§t pilalle tai rikki. &hearts; ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *