Personality -printtijuliste arvottu!

Itselleni ylimääräiseksi jääneen Personality -printtijulisteen pika-arvontaan osallistui hurja määrä ihania ihmisiä, kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone arpoi adoptio-oikeuden nimimerkillä Printtiprinsessa kommentoineelle lukijalleni!

Personality_Arvontavoittaja_17042015.jpg

Onnea voittajalle! Otathan Printtiprinsessa pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! 🙂 Mikäli voittajasta ei kuulu tiistaihin 21.4.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan!

Illemmalla on tulossa lakanoiden testauspostausta ja viikonlopun muina aiheina mm. Skandinavisk-arvontaa sekä kurkkausta olohuoneeseen (molemmat verhot viimein ikkunassa!), joten olkaahan kuulolla! 🙂 Pirtsakkaa ja aurinkoista perjantaipäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *