Uusi ylellinen tuotesarja | J-Premium by Jotex!

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan Jotexin uusia J-Premium malliston Jasmine -perkaalilakanoita ja tuotteen kuvaus oli niin houkutteleva, että päätökseni kampanjaan mukaan lähtemisestä syntyi sekunneissa. 🙂 J-Premium -uutuussarjan tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden tarkoitus on tuoda ylellisyyttä tavalliseen perusarkeen. Tämän sarjan tuotteita ei laatutietoinenkaan kavahda, se tuli todistettua itsekin! ♥

Omakotivalkoinen_346412_3.jpg

Omakotivalkoinen_350112_2.jpg

Sammuta herätyskello ja viivy sängyssä pitkään arkipäivän aamuna. Heräile ylellisissä perkaalilakanoissa, joiden langantiheys on 400 tc*. Superpehmeä, viileä ja puhtaan tuore pinta muuttuu entistä mukavammaksi ajan myötä. Perkaalissa on tiheään kudottuja ohuita lankoja, yhtä monta vaaka- kuin pystysuunnassa. Detaljit, kuten reunukset, terenauhat ja kätevät vetoketjut, tekevät lakanoista tyylikkäät. Makuuhuone on paikka, jossa kerätään voimia ja ladataan energiaa uuteen päivään. Työpäivä alkaa levänneenä ja virkistyneenä. – J-Premium by Jotex 

* Tiheys kertoo kankaan lankojen määrän / neliötuuma. Mitä tiheämpi luku, sitä laadukkaampi kangas.

Omakotivalkoinen_349412.jpg

Omakotivalkoinen_345812.jpg

Jasmine -lakanoiden puuvilla on äärettömän sileää ja uudenkarheana myös hieman vilpoisen tuntuista. Puuvilla kahisee hauskasti, aivan kuin uusilla peitoilla on yleensä tapana. Tämä ominaisuus ei välttämättä miellytä jokaista, mutta kahinan pitäisi vähentyä pesu- ja käyttökertojen mukana. Pussilakanassa ja tyynyliinassa on molemmissa vetoketjusuljenta, joka kätkeytyy sirosti pienen reunataitteen alle. Vetoketjusta on fiksusti jätetty vetonamiska kokonaan pois, joka usein pesussa saa aikaan kulumaa. Vetoketjua on silti helppo käyttää, se liukuu hyvin kevyesti ja jouhevasti. 🙂

Omakotivalkoinen_349112.jpg

Omakotivalkoinen_345212.jpg

Pussilakanasetit on pakattu kauniisti kangaspussukoihin, tälläinen spesiaalipakkaus on aina silmiä hivelevää viimeistelyä. Paketin mukana tuli myös J-Premium -kuvasto, josta löytyi asianmukaisesti inspiroivia tuotekuvia, tämä täytyy ehdottomasti säästää. ♥

Omakotivalkoinen_346312_2.jpg

Jotex_J_Premium.jpgJotex_J_Premium_2.jpgJotex_J_Premium_1.jpg

86-9962b.jpg

J-Premium -mallisto kattaa tällä hetkellä pussilakanasettien (yhden ja kahden hengen peitoille) lisäksi, Josefine -pyyhkeet sekä Eva -astiaston, ja valikoima täydentyy säännöllisesti uusilla ylellisillä klassikkotuotteilla. Tarkemmat tiedot uutuusmallistosta löydät osoitteesta jotex.fi/j-premium.

Leppoisaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Jotex, tuotekuvat jotex.fi)


 

12 kommenttia “Uusi ylellinen tuotesarja | J-Premium by Jotex!

 1. Onpas kauniit ja tyylikkäät. Nyt ihastunut pellavaisiin, mutta vaihteluksi vois olla nuo kivat.<br />
  Oliko muuten minkä hintaiset?

  1. Muuttuvakotini: Pellavalakanat ovat parhautta! &hearts; Nämä Jasmine-pussilakanat yllättivät kuitenkin erittäin positiivisesti, tykkään niiden sileydestä ja kivasta kahinasta. &hearts; 150x200cm kokoinen pussilakanasetti 50x60cm kokoisella tyynyliinalla kustantaa 64,90, mielestäni varsin käypä hinta lankaluvun 400 perkaalipuuvillasta, jossa viimeistellyt yksityiskohdat. 🙂

 2. Ooo, kuulostaa ja näyttää hyvältä. Itse käytän vain puuvillasatiinilakanoita, ja tuohan passais kyllä. Paitsi hinnan puolesta. No, onneksi mulla on vähän liikaakin pussilakanoita, niin ei jää harmittamaan. Joskus vois kyllä jonkun aleprossan kanssa ostaa.

  1. Minsku: Jotexille olen aika usein nähnyt alekoodeja, nytkin sivuilla taisi vilkkua joku uusien asiakkaiden 50% alennus yhdestä normihintaisesta tuotteesta. 🙂

 3. Miehelle olisi vetoketjukiinnitys ehdoton. Narrut ja nepparit ei auta, vaan parissa yössä peitto on potkittu pois. Mutta onko tällä merkillä pussilakanan yläosassa *käsiaukot*? Ikeallahan ei ole mutta Finlaysonin yms on. En enää osta yhtäkään käsiaukottomia tähän taloon…

  1. Ella: Pussilakanoissa ei ole käsiaukkoja yläreunassa, mutta ala-aukko on sen verran suuri että pussilakana oli siltikin helppo laittaa paikoilleen. 🙂

 4. muistelisin, että sanoit siirtäneesi keittiöön String hyllyn makuuhuoneesta? Keittiössä on kuitenkin edelleen kaksi hyllyä ja makuuhuoneessa edelleen paikoillaan.. 🙂

  1. Tiia: Ovat todella viimeistellyt, vahvat ompeleet, kauniit tereet ja tyynyliinassakin vetoketjusuljenta… &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *