Kirjakokoelma!

Olen aina tykännyt lukemisesta ja joskus muinoin minunkin kotonani on ollut perinteinen kirjahylly täynnä kaikenlaisia opuksia. 🙂 Olen lukenut kaikki Agatha Christien, Tess Gerritsenin, Patricia Cornwellin kirjat, sekä satoja muita dekkareita, jännäreitä, kaunareita ja elämänkertoja. Jopa marketin pokkarihyllyn Harlequineja olen tykännyt lukea, sokeriselle romantiikallekin on joskus tilausta, vaikka olenkin enemmän salapoliisi- ja rikostarinoiden ystävä. 🙂 Kirjastokortti on ahkerassa käytössä, mutta valitettavasti Helsingin Kaupungin alati supistuva määräraha uusien kirjojen hankintaan on vaikuttanut siihen ettei valikoimasta löydy oman makuni mukaisia erikoisempia opuksia, joten niitä olen sitten katsellut kirppareilta ja nettikaupoista…

Omakotivalkoinen_352440.jpg

Omakotivalkoinen_352240.jpg

Nava -merkkiset kivat muistikirjat löysin sattumalta Adlibriksen nettikaupasta etsiessäni itselleni yhtä Versacen muotisuvusta kertovaa vanhempaa teosta. Versacea ei löytynyt, mutta muistikirjat lähtivät mukaani – My Black Diary kalenteriksi, My White Book muistioksi ja My Black Book miehelle. 🙂 How to be Parisian on vain lainassa…

Omakotivalkoinen_353040.jpg

Tämä kirjapino pitää sisällään vanhoja (Design, Steve Jobs), uusia (Lady Gaga 7,90 alelaarista), saatuja (Remodelista), lainattuja (Maison Martin Margiela) sekä miehen (Photographs) kirjoja. 🙂

Omakotivalkoinen_352140.jpg

Omakotivalkoinen_351740.jpg

Viimeisimpänä on parissakin postauksessa jo näkynyt muotipanotteinen kirjanippu, joista Tom Ford ja kolmen kirjan Chanel-box ovat kirppislöytöjä. New York at night -valokuvakirja on lahja (jouluksi on suunniteltu matkaa suurkaupungin sykkeeseen) ja litteämpi Chanel Suomalaisesta Kirjakaupasta tekemäni heräteostos. Olohuoneen säilytystason laatikoista löytyy vielä jokunen kirja jemmattuna… 🙂

Laitoin viime viikolla kaksi kirppikseltä ostamaani kirjaa Bookcrossingin kautta kiertoon ja toivon että ne seikkailevat lukijalta toiselle mahdollisimman pitkään. 🙂 Itse en ole vielä onnistunut löytämään yhtäkään kiertokirjaa, mutta ehkä minua vielä joku kaunis päivä lykästää. 🙂

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

12 kommenttia “Kirjakokoelma!

 1. Kiitos mahtavasta vinkistä, en ollut aiemmin kuullutkaan moisesta bookcrossingista 🙂 Minäkin luen paljon, monet edellä mainitsemasi kirjailijat on tullut niin kovin tutuiksi 🙂 Itsellenikin uppoo kirjallisuus laidasta laitaan, hömppää, dekkareita, elämänkertoja yms. Jos et ole vielä lukenut, niin lämpimästi suosittelen Torey Haydenin tuotantoa, ajatuksia herättäviä ja mukaansa tempaavia teoksia 🙂

  1. Linda: Tositapahtumiin perustuvat kirjat ovat yleensä todella mukaansatempaavia, olen lukenut Torey Haydeniltä vain yhden kirjan – Aavetytön – ja se oli kyllä pysäyttävä ja koskettava. Täytyykin kurkata löytyisikö kirjaston valikoimasta hänen uudempaa tuotantoaan. ♥

  1. ulla: Luen kaiken värisiä kirjoja, mutta en pidä niitä esillä. 🙂 Tupliksista kaksi on myyty kirppiksellä pois jo aikaa sitten, olisiko siitä jo reilu vuosi vai ylikin. 🙂

 2. Hyvin sopii kirjat sisustukseen! Minä olen välillä aikamoinen kirjatoukka ja haaveilen ikiomasta kirjastohuoneesta, sellaisesta mitä Hirviöllä oli linnassaan Disney-leffassa Kaunotar ja Hirviö. Ehkä ei kuitenkaan niin suurta.. :D<br />
  <br />
  Meillä sataa räntää, mutta toivottelen silti aurinkoista kevättä sinne! 🙂 <br />
  <br />
  Elina

  1. Elina: Oijoi, sellainen Hirviön kirjastohuone olisi ihana, tosin se vaatisi myös ikioman siivoojan sillä itse en jaksaisi pyyhkiä pölyjä tuollaisesta määrästä kirjoja… ja apulaisen joka nousisi tikkaille hakemaan kirjoja puolestani (minulla korkeanpaikankammo). :D<br />
   <br />
   Täällä käy hirmuinen myrskytuuli ja ikkunat heiluu ja vinkuu. 🙂 Onneksi aurinko silloin tällöin pilkistää pilvien takaa. Räntää jos sataisi niin masentuisin, odotan niin paljon jo kesää ja kaipaan puihin lehtiä. 😀

 3. Minusta on vähän epämääräisen oloista pitää kynttilöitä kirjapinojen päällä ja vielä palavana. Vaikka olisikin vain kuvia varten aseteltu niin silti.

  1. K-K: Olen todella varovainen kynttilöiden kanssa, melkein voisi sanoa että varovaisuuteni menee lievän hysterian puolelle. 😀 Olen mitannut kirjapinon ja seinähyllyjen etäisyyden ja huolehdin aina siitä ettei kynttilän yläpuolella ole suoraan mitään. Hylly jää kynttilän taakse, joten ilmatilaa on riittävästi. Kuvien kautta varmasti saakin erilaisen käsityksen mittasuhteista, suoraan sivulta kuvatessa sen näkee että kynttilä on riittävän kaukana kaikesta tavarasta. 🙂

  1. Jaana: New York at Night: Photography after Dark -kirja on valokuvakirja, jossa on monen kuvaajan otoksia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *