CityShopparin uusi kesätukka!

Olen ollut CityShoppari-kortin aktiivinen veivaaja lähes kymmennen vuotta ja siskon kanssa olemme monet herkku- ja kampaamotarjoukset hyödyntäneet. Olin erittäin otettu kun heiltä oltiin minuun yhteydessä yhteistyökampanjan tiimoilta, tuttua tuotetta on ilo tuoda blogissakin esille. 🙂 Hyödynsin tuliterää CityShoppari-etukorttiani kesätukan loihtimiseen ja varasin ajan Lumous Helsingin Katriinan käsittelyyn. ♥

Omakotivalkoinen_Cityshoppari_Lumoushels

Halusin hiuksiini helposti asettuvan ja rennon polkkamallin, jossa tyvi on pari astetta latvaa tummempi. Katriina taituroi minulle toiveeni mukaisen kahden värisävyn kombinaation folioraitojen avulla ja näin saatiin hiuksiin eloa ja raikkautta. Kuvissa hiukset ovat luonnontilassaan suoraan suihkun jäljiltä, ilman föönausta ja hiustököttejä. Kevyt pöyhiminen sormin riitti tekemään hiuksista pehmeän pöyheät ja kasvojen muotoa mukailevat. Suosittelen lämpimästi Lumous Helsingin palveluja ja erityisesti luottokampaajaani Katriinaa! ♥ Lumous Helsingin löydät osoitteesta Pursimiehenkatu 14, 00150 Helsinki.

Omakotivalkoinen_LumousHelsinki33.jpg

Omakotivalkoinen_367511.jpg

CityShoppari tarjoaa huomattavan määrän aikuiseen makuun sopivia rahanarvoisia etuja kauneuden, terveyden, muodin, herkuttelun, kulttuurin, sekä sisustuksenkin puitteissa, joista omia suosikkejani ovat Lumous Helsingin väripaketin lisäksi Eila Hellgrenin kasvohoitotarjous, Make Up Foreverin 30% alennuskampanja, Eckerö Linen 6€:n miniristeily sekä Ravintola Kiilan kaksi yhden hinnalla A´la Carte -illallinen. 

Omakotivalkoinen_368111.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-04-28%20koht

CityShopparilla saa tänä vuonna yli 1000 etua ja se mahdollistaa shoppailun edullisimmilla hinnoilla koko Suomessa. Etuja löytyy erityisesti pääkaupunkiseudulta, mutta myös Turku ja Tampere ovat hyvin edustettuina mukana. CityShoppari-etupakettiin sisältyy 400 sivuinen etukirja, CityShoppari etukortit ja kaikki edut sisältävä minivihko. CityShopparin voi ostaa nyt myös suoraan CityShopparin verkkokaupasta älypuhelinsovelluksena, jolloin kaikki edut ovat heti käytettävissäsi. CityShopparin tarjoamiin etuihin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ

Touhukasta tiistaita kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: CityShoppari)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

17 kommenttia “CityShopparin uusi kesätukka!

 1. Aika täydellistä, jos hiuksesi näyttävät tuolle ilman fööniä ja mömmöjä! Olipa kiva tavata ja jutustella ID-gaalassa ♥ Toivottavasti nähdään taas joskus!

 2. Tätä on pitänyt kommentoida jo aikaisemmin, mutta laiskuus voitti. Sun silmälasit eivät oikein istu, sillä kehysten yläosa tulee liian alas ja "leikkaa" silmät. Sun hiukset ovat puolestaan aivan ihanat. 🙂

  1. SD: Minulla on todella pieni pää ja lasini ovat lasten mallistosta. 😀 Ihan hirveästi ei ole tyylikkäitä aikuiselle sopivia vaihtoehtoja olemassa, kun suurin osa lasten silmälaseista on niitä joustosankaisia kehyksettömiä malleja. Haaveilen Pradan ja Chanelin kehyksistä, mutta valitettavasti ne eivät minulle sovi, koska ovat liian leveät (sangat kulkevat pari senttiä korvien ulkopuolelta). 🙁 Minulla on yhdet Tommy Hilfigerin pienipäiselle aikuiselle tarkoitetut lasit, mutta en voi niitä oikein käyttää koska eivät pysy päässä ja sangat tulevat takaraivolta hiuksista ulos. 😀

  2. oletko käynyt ihan hiljattain katsomassa esim instrun valikoimaa? Nimittäin vaikea uskoa että ei löydy aikuisten puolelta sopivia. Heräsi oikein mielenkiinto asiaan =) Itse aika useasti päivitän silmälaseja ja voi mahdoton, silmälasien valikoima on suuri nykypäivänä, on todella kehittynyt ja olen ainakin saanut käsityksen silmälaseja ostaessani, että kaiken kokoisille löytyy varmasti sopivat. jospa sinullekin, vaikka kivat ovat nuokin kasvoillasi♥ pääasia että näkee =)

  3. pippuriina: Pään pienuus on minulla todellinen ongelma (päänympärys säälittävät 51,6cm), optikotkin aina tuskailevan asian kanssa ja silmälasien sovituksessa menee tunti jos toinenkin ennen kuin löytyy malli joka on kelvollinen. 😀 Omat lasini ovat pari vuotta vanhat, Specsaversiltä ne ostin kun Instrusta taikka Silmäasemalta ei löytynyt yhtään sopivaa mallia (joita aikuinen kehtaa käyttää :D). Olen käyttänyt aikaisemmin piilolinssejä, mutta raskauden aikana silmät kuivuivat todella pahasti enkä sen jälkeen ole voinut piilareita enää ottaa käyttöön. Piilareidenkin kanssa on ongelmaa, koska silmäni on niin kupera, yleisimmät piilolinssityypit eivät sovi silmään kun ne räpsäyttäessä lentävät pois. Minulla oli tasan yksi merkki joka minulle sopi aikoinaan, mutta sen nimeä on muutettu tässä vuosien varrella niin monesti etten enää ole kärryillä siitä, minkä niminen se nykyisin on. Näiden syiden takia olen harkinnut laserleikkausta, mutta itse operaatio jännittää sen verran paljon etten ole vielä uskaltautunut moiseen operaatioon. 🙂

  4. Miehelleni on tehty laserleikkaus, ja hänen kokemuksiensa perusteella aion mennä siihen joskus itsekin, kunhan raaskii sellaisen summan jossain vaiheessa sijoittaa :D. Hän jännitti leikkausta etukäteen todella paljon, mutta loppujen lopuksi se ei ollut ollenkaan niin kamalaa, eli hän sanoi voivansa mennä siihen hyvin joskus uudelleenkin, jos tarve vaatii :). Hän halusi muistaakseni rauhoittavan lääkityksen operaation ajaksi, mikä omalta osaltaan teki tilanteesta miellyttävämmän.

  5. Tiia: Minullakin on muutama tuttava jotka ovat laserleikkauksessa käyneet ja sitä kyllä suosittelevat. 🙂 Vielä kun löytäisi sitä rohkeutta itsekin mennä… 🙂

 3. CityShoppari kortin saa ilmaiseksi jos ottaa käyttöön Osuuspankin ilmaisen Pivo -sovelluksen. Ihan vaan vinkkinä.

  1. Riikka: Itse olen kilpailevan pankin asiakas, mutta Osuuspankkilaisille tuo voi olla hyvä juttu, en ole tutustunut Pivo-palveluun joten en tiedä yhtään mikä se on. 🙂

  1. Alissa: Instagram on minulle sen verran uusi vielä, että se hakee hieman omaa paikkaansa. 🙂 Yritän kyllä aktivoitua nyt senkin kanssa, muistettavaa on vaan niin paljon että joskus osa sosiaalisen median kanavista unohtuupi. 🙂 kohta tulee sinne ilmoitus uudesta postauksesta… 🙂

 4. Moi!<br />
  <br />
  Ihana uusi kesätukka! Yleensä kesäksi (ainakin minä) kaipaakin jotain hiukka raikkaampaa, sähäkämpää ja huolettomampaa ilmettä. Syksyllä sitten voi taas palata &quot;maanläheisempään&quot;.<br />
  <br />
  Olet monesti blogissasi kertonut, ettet oikein viihdy kameran edessä, mutta silti toivoisin sinulta useammin esim. kuvia vaikka päivän asusta tms. Pidän siitä, että tulet todella pienellä vaatevarastolla toimeen ja kaikki osat sopivat yhteen. Tämä toive siis ihan itsekäs, koska siitä saisin motivaatiota lisää sen oman peruspuvusto hommaamiseen ja vinkkejä yhdistelyyn :D.<br />
  Lisäksi kroppasi on upea, siitä mulle myös inspistä terveellisempään ruokailuun ja liikkumiseen.<br />
  <br />
  Kuinka uusi, ihana keittiösi? Näin muutaman kuukauden käytännön jälkeen, oletko edelleen tyytyväinen siihen ja sen toimivuuteen?<br />
  <br />
  Hauskaa vappua! Juhlapostausta odotellessa…<br />
  <br />
  T:Kirsi

  1. Kirsi: Uusi tukkani ei ole erikoisen räväkkä, mutta kevyempi ja raikkaampi kuin tasainen tummanruskea. 🙂 Tykkään todella paljon tästä uudesta väristä ja Katriina on erityisen taitava leikkaamaan otsahiuksia, ei ole lainkaan ikkunaverho-efektiä, joka yleensä aina ilmaantuu (hiukset jakaantuvat keskeltä kuin sivuverhot konsanaan :D). :)<br />
   <br />
   En viihdy kameran edessä yhtään ja karsastan tilanteita joissa pitää poseerata. En ole onnistunut löytämään sisäistä malliani vielä, mutta ehkä se sieltä joskus herää henkiin. 😀 Viikon asut -postausta olen kaavaillut tehtäväksi, mutta se on jäänyt hieman unholaan kaiken muun alle. Kirjoitan tämän itselleni nyt muistiin ja yritän toteuttaa sen ennen kesää. :)<br />
   <br />
   Keittiöön olen edelleen todella tyytyväinen, kaikki toimii moitteetta ja funktionaalisesti. &hearts;<br />
   <br />
   Iloista vappua sinulle Kirsi ja kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts;

 5. Silmälaseista on pakko kommentoida, että lapsille on nykyään valtavat määrät tosi kivan näköisiä kehyksiä. Trendikkäitä ja tyylikkäitä! Jos pienikokoisen 9-vuotiaani päähän löytyi oikea koko, löytyisi varmasti sinullekin. Täytyy vain löytää oikea optikkoliike. Specsaversilla, Nissenillä ja Instrussa ei ole, mutta pienistä yrittäjävetoisista liikkeistä löytyy!

  1. Mirka: Varmasti löytyy nykyisin kivoja kehyksiä lapsillekin, omat lasini ovat jo pari vuotta vanhat ja tässä välissä on tuokin puoli kehittynyt eteenpäin. 🙂 Ja mittojen mukaan pystyneen teettämään itselleen millaiset kehykset vain. Itse tahtoisin ns. merkkikehykset, jotkut tyylikkäät ja ryhdikkäät, mutta niissä taitaa edelleen olla lapsille heikosti tarjontaa. Olen itse kyllä ihan tyytyväinen näihin silmälaseihini, sopivat hyvin näyttöpäätetyöskentelyyn kun katsontakulma on hieman alaviistoon, joten vielä ei ole tarvetta uusia laseja. 🙂 Laserleikkausta harkitsen myös, ja mahdollisesti silmälasien uusimisen sijasta varaankin ajan laserleikkaukseen… kunhan vaan löytäisin rohkeutta ensin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *