Handmade by KOTONA -arvonta suoritettu iloisten uutisten saattelemana!

Handmade by Kotona -tyynynpäällisen arvontaan osallistuneiden määrä pääsi yllättämään erittäin positiivisesti, kyllä meitä mustavalkoisen ystäviä vaan löytyy tästä maasta! 🙂 Kaunis kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone toimi jälleen kerran apulaisenani ja arpoi voittajaksi nimimerkillä jadore | Riittää kun oot tässä -nimimerkillä kommentoineen lukijan!

Omakotivalkoinen_356602_3.jpg

Onnea voittajalle! Otathan jadore pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! 🙂 Mikäli voittajasta ei kuulu torstaihin 30.4.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan!

Teille muillekin minulla on iloisia uutisia, sillä Handmade by KOTONA -tuotteita käsityönä valmistava Pia on lisännyt valikoimaansa tätä kyseistä plussa-kuvioista tyynynpäällistä. 🙂 Sitä on saatavana kahta eri kokoa, 40x40cm ja 50x50cm kokoisille sisätyynyille erittäin huokeaan hintaan! Tyynynpäällisen voit halutessasi käydä tilaamassa Handmade by KOTONA -verkkokaupasta!

Aurinkoista päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *