MY Collection Accessories | aarteita & alekoodi

Pääsin tutustumaan perinteisiä käsityötaitoja vaalivaan uuteen MY Collection Accessories koru- ja asustebrändiin, joka tarjoaa kokoelman laadukkaita ja näyttäviä tuotteita. Koruissa käytetään laadukasta sterling-koruhopeaa, korukristalleja ja erilaisia helmiä, ja mallisto yhdistää tuoreimmat muotivirtaukset ajattomaan klassisuuteen. Sarjasta löytyy erilaisia käsikoruja, kaulakoruja, korvakoruja ja sormuksia näyttävissä malleissa ja useissa eri väreissä.

Omakotivalkoinen_389414.jpg

Itse käytän koruja nykyisin hyvin harvakseltaan ja korvareiätkin ovat menneet umpeet jo useita vuosia sitten. Kattavasta korukokoelmasta löytyi kuitenkin jotakin niin kaunista, että ne oli pakko saada – nimittäin rakkaalle äidilleni äitienpäivälahjaksi. Kauniin klassinen valkeista pisaranmallisista helmistä tehty Ariel -rannekoru ja sen kanssa yhteensopivat Pearl -helmikorvakorut sekä korukristallein koristeltu Sarah -rannerengas ovat kerrassaan upeat. Toivottavasti hän tykkää lahjastaan yhtä paljon kuin minä. ♥

Omakotivalkoinen_388914.jpg

MY Collection Accessories tarjoaa äitienpäivän kunniaksi -20% alennuksen sekä ilmaisen postitoimituksen kaikista ostoksista 10.5.2015 asti alekoodilla AITI20. Tässä loistava lahjaidea sekä äitienpäivään että tulevaan juhlakauteen. 

Aivan ihana auringonpaiste on ollut nyt illalla ja vieläkin se jaksaa porottaa puunlatvojen takaa, vaikka kello lähenee jo yhdeksää, kesähän on jo melkein ovella. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: MY Collection Accessories)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

4 kommenttia “MY Collection Accessories | aarteita & alekoodi

 1. Höh, mä en saanut koodilla muuta kuin ilmaiset postikulut. No on tuokin toki tyhjää parempi, mutta toki oisin mielellään se 20% vähemmän maksanut korusta..

  1. ansku: No höh. 🙁 Selvittelen asiaa omalta osaltani, olisikohan siinä ollut jokin tilapäinen häiriö… Laitoithan heille palautetta asiasta? Jos et ole vielä laittanut niin laita ihmeessä. ♥

  2. ansku: Koodissa oli tilapäinen häiriö eilen illalla mutta se on korjattu heti aamulla kun se huomattiin. Laita heille sähköpostia tai soita, jotta muuttavat tilaukseesi oikean hinnan, ilman muuta sinulle kuuluu 20% alennus!!! ♥

 2. Heippa Ansku!<br />
  <br />
  Mukavaa, että päätit tilata korun meiltä. Koru on nyt postissa ja saat sen pikapuolin.<br />
  Ja olet oikeassa, koodissa todella oli toimintahäiriö, joka nyt on korjattu!<br />
  Olen sinuun yhteydessä alennuksen huomioimisesta sähköpostitse. <br />
  <br />
  Mukavaa kevättä!<br />
  <br />
  Jani // MY Collection Accessories

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *