Toivepostaus – Käyttökokemuksia keittiöstä!

Kaupallinen yhteistyö: Epoq / Gigantti

Minulta on kevään aikana toivottu postausta keittiöstä ja viimeisimpiä ajatuksiani sen toimivuudesta – vastaako keittiö edelleen tarpeita ja olenko havainnut jotakin virheitä, puutteita tai muita ominaisuuksia, jotka vaikuttaisivat tekemiini valintoihin kalusteiden ja kodinkoneiden osalta…

Kokemuksia Epoq keittiöstä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen keittiöremontti

Kokemuksia valkoisesta Epoq-keittiöstä

Keittiö kodinkoneineen otettiin käyttöön sopivasti ennen joulua, joten kokkailukokemusta on kertynyt lähes viiden kuukauden ajalta. Ruokaa on laitettu päivittäin ja muutamat juhlatkin on ehditty juhlimaan uuden keittiön avustuksella. Keittiö on osoittautunut erittäin mukautuvaksi – laskutilaa on reilusti ja jääkaappiin mahtuu isommankin porukan sapuskat sekä juomat. Pistorasioita on tarpeeksi, kertaakaan ei ole ollut tilannetta etteikö vähintään yksi pistoke olisi ollut tyhjillään.

Muutama teistä kyseli miten pärjään ilman mikroa ja leivänpaahdinta ja tähän vastaus on maailman paras uuni. Vaikkei siinä ole varsinaista mikrotoimintoa, onnistuu ruokien lämmittäminen erittäin nopeasti kuumenevassa uunissa lähes samalla vauhdilla kuin mikrossakin. Leipien paahtaminen sujuu uuniritilän päällä 175°C:ssa muutamassa minuutissa. Uunin oma sulatustoiminto on myös ollut ahkerassa käytössä, sen avulla saa äkkiä pakastetut pullat ja sämpylät lämpimäksi. Pakastetut keitot sulatan suoraan liedellä kattilassa, minusta makukin pysyy tallella paremmin kuin mikrossa kuumennettuna. 

Kokemuksia Epoq keittiöstä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen keittiöremontti
Kokemuksia Epoq keittiöstä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen keittiöremontti

Tyytyväinen valintoihin

Astianpesukone on myös yksi suosikeistani, sen sisään mahtuu 28cm korkeat lautaset, suuret kattilat ja viinilasitkin, ja koneen voi täyttää aivan ääriään myöten ilman että pesutulos olisi huono. Tiskiallas on erittäin helppohoitoinen, viikottainen Universal Stonella tehty puhdistus pitää altaan hohtavan valkoisena. Laatikoiden kiskot ovat edelleen täysin äänettömät ja niin pehmeästi sulkeutuvat ettei korkeat lautaspinotkaan hievahda. Savon liesituuletin on todellinen kärynkarkoittaja, pannulla paistetun valkosipulinkin tuoksun se imee itseensä eikä ”ruoankäry” enää leviä ympäri kotia, kuten aikaisemmin. 🙂

Kokemuksia Epoq keittiöstä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen keittiöremontti
Kokemuksia Epoq keittiöstä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen keittiöremontti

Keittiön pinnat on helppo pitää puhtaana

Keittiön siivoaminen ruoanlaiton jälkeen ei ole koskaan ollut näin nopeaa, helppoa ja yksinkertaista. Leikkuulaudalta pöytätasolle vierähtäneet porkkananpalat saa pyykäistyä suoraan altaan alla olevaan roskaämpäriin, välitilaan asennettu lasi on helppo puhdistaa rasvasta ja roiskeista kevyesti pyyhkäisemällä, ja korkean hanan sekä syvän tiskialtaan yhdistelmä mahdollistaa korkeiden maljakoiden sekä isojen uunipeltien puhdistuksen ilman hanan kääntelyä ja roiskuvaa vettä.

Kaikki palikat ovat keittiössä kohdillaan, mitään muutoksia en tekisi, ja erittäin tyytyväisenä asiakkaana suosittelen lämpimästi Epoq-keittiötä ja kaikkia kodinkoneitamme. ♥ Keittiöremontin kaikki vaiheet löydät kätevästi Epoq-tunnisteen alta uusimmasta vanhimpaan!

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille


Comments are closed.