Sisustusalttarini & Coco Chanel -printtijuliste!

Väljästi sisustetussa kodissamme on yksi paikka, johon olen kerännyt pikkuista tilpehööriä reilummin esille. Mies nimesi tämän olohuoneessa sijaitsevan paikan sisustusalttariksi, mikä onkin täydellisen osuva nimitys sille. 🙂 Mustavalkoisista tavaroista koostuvaan pyhättööni putkahti tänään uusi tulokas – Coco Chanel -printtijuliste, jonka ostin Deseniosta Rauharentola -blogin Sadun innostamana. 🙂

Omakotivalkoinen_3980434_2.jpg

Omakotivalkoinen_3963434_2.jpg

Chanel -julisteelle löytyi kehys varastosta, mutta taidan vaihtaa sen ohuempaan ja sirompaan malliin, koska joudun muutenkin käväisemään kehysostoksilla. Desenion tilaukseni sisälsi nimittäin toisenkin printtijulisteen, 30x40cm kokoisen Pradan, jolle ei ole kehystä vielä laisinkaan. 🙂 

Omakotivalkoinen_3979434_2.jpg

Omakotivalkoinen_3983434_2.jpg

Rakkaan sisustusalttarini kokoonpano vaihtelee aika ajoin, alkuvuodesta mustan ja valkoisen joukossa nähtiin hieman tammea, joka pehmensi kivasti värimaailmaa. Kenties kesämmällä (jos se kesä sieltä saapuu :D) lisään joukkoon jotakin väriä kynttilöiden ja leikkokukkien muodossa. 🙂

Aloin talven taukoilun jälkeen uudestaan lenkkeilemään ja vaikkei tauko ollut kovin pitkä, on kunto tipahtanut alaspäin melkoisesti. Järkyttävä hiki ja puuskutus tulee jo vartin hölkkälenkin jälkeen ja lenkkisaunan jäljiltä ei jaksa muuta tehdä kuin raahautua nukkumaan. 🙂 Muistoissa on ne hetket, kun nuorempana pystyi pitkänkin “lomailun” jälkeen jatkamaan treenejä siitä mihin oli jäänyt… 😀 

Kivaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

4 kommenttia “Sisustusalttarini & Coco Chanel -printtijuliste!

  1. Hih, siellä se nyt on :). Ja hyvältä näyttää. Meilläkin muutama juliste vielä ilman kehyksiä.

    1. Satu: Jep, aivan ihana ja sopivan yksinkertainen. 🙂 Kiitokset siis sinulle postauksestasi. ♥ ♥

  2. Mistäs tällainen muoti-innostus? Omat vaatteesihan edustavat tyystin eri merkkejä kuin nuo sisustuksessa hehkuttamasi?

    1. chanel: Muoti-innostus alkoi jo teininä ja olen ehtinyt työskentelemään muodin parissakin jo 12-vuotta. 🙂 Tykkään itse pelkistetystä tyylistä, klassisuudesta ja selkeydestä, mutta ei se mielestäni poissulje sitä etten voisi olla kiinnostunut muodista. Muoti ei ole myöskään synonyymi designer-merkille, omat muoti-idolini itseasiassa pukeutuvat hyvinkin edullisiin merkkeihin, toki heiltä löytyy merkkilaukkuja ja kenkiä sitten senkin edestä. 🙂 Chanelia en vaatteiden muodossa omista, sillä panostan mielummin sisustukseen kuin muotiin, mutta jos voitan lotossa tai Kenossa, niin syöksyn kyllä viivana ostamaan itselleni yhden Chanelin jakun. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *