Ikkunat puhtaaksi Tasolaisten taidoilla!

Kodin perusteellinen kevätsiivous tuli tehtyä jo maalis-huhtikuun taitteessa, mutta korkeanpaikankammoni takia ikkunoiden pesu jäi tekemättä. Ikkunoita ei oltu pesty kunnolla pariin vuoteen ja sen kyllä huomasi, niistä ei meinannut nähdä enää edes ulos. 🙂 Vaikka tykkäänkin kovasti siivoamisesta, ulkoistan mieluusti erikoisemmat siivoustyöt ammattilaisten hoidettavaksi. Entuudestaan tutuksi tullut PK-seudulla toimiva siivousalan yritys Tasolaiset keskittyy pääasiassa toimitilasiivoukseen, mutta heidän kauttaan on mahdollista tilata erikoissiivouksia myös kotitalouksiin. Ammattilaisen suorittama ikkunoiden pesu hoituu erittäin nopeasti ja huolellisesti, meidän kotikolmiomme 32 ikkunapintaa (+ pikkuikkunat) sekä parvekelasit oli puunattu kahdessa tunnissa. Itselläni olisi mennyt tässä projektissa koko päivä, eikä työnjälkikään olisi ollut läheskään näin moitteeton. 🙂 

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_25516_2.jpg

Omakotivalkoinen_Tasolaiset-2256.jpg

Ikkunat olivat ennen pesua hyvin likaiset, mutta niiden kanssa oli elelty jo niin pitkään että asiaan oli ehtinyt tottumaan. Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näkee hyvin millainen ero ikkunalaseissa on; likaisessa ikkunassa kamera yritti väkisin tarkentaa ikkunalasiin eikä suvainnut kuvata kaihtimien välistä ulos, kun taas puhtaassa lasissa kamera ei meinaa edes tunnistaa sen olemassa oloa. Jännä oli myös huomata miten suuri vaikutus puhtailla ikkunoilla on loppukädessä sisustukseenkin – valo siivilöityy paljon kauniimmin sisälle ja tuntuu että valoa olisikin enemmän. 🙂

Jos asut PK-seudulla ja kiinnostuit ikkunoidenpesupalvelusta, käy täyttämässä Tasolaisten tarjouslomake TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_77628.jpg

Omakotivalkoinen_Tasolaiset-772671.jpg

En muista olenko blogissa koskaan maininnut, mutta olen aikoinaan tehnyt sivutyönäni siivoushommia. Meillä oli kahden naisen siivoustiimi, jossa tiimin toinen osapuoli hoiti ikkunoiden pesut ja minä keskityin perusiivoukseen. Työ oli erittäin vaativaa mutta samaan aikaan myös antoisaa, työn tulokset näki heti ja asiakkaan tyytyväisyys kruunasi päivän. 🙂 Oman kokemukseni kautta opin arvostamaan erittäin suuresti siivoustyön tekijöitä, he ovat tärkeä ammattikunta, joita ilman toimistot, kerrostalojen rappukäytävät ja julkitilat olisivat likaisia, eikä minunkaan ikkunani nyt hohtaisi puhtauttaan kilpaa auringon kanssa. ♥

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Tasolaiset)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

9 kommenttia “Ikkunat puhtaaksi Tasolaisten taidoilla!

 1. Ihmettelen tosiaan jos kahteen tuntiin pestään tuo määrä ikkunoita,mukaanlukien parvekelasit.<br />
  Uskon jos vain lasipinnat on pesty.<br />
  Itse pesen karmit, kaihtinet molemminpuolin ja lasipinnat. Yhdessä ikkunassa saattaa mennä tunti!<br />
  Sälekaihtimet kerää uskomattoman paljon katupölyä joten kerran vuodessa ne on puhdistettava.<br />
  Meillä on parvelaseja 9 kpl ja 10 kpl asunnon ikkunoita eli 40 lasipintaa , aikaa kuluu 2 päivää.Mutta vain jos työn tekee kunnolla.

  1. Valmista 2 tunnissa: Ikkunat avattiin ja pestiin kaikilta puolilta, myös karmit putsattiin. 🙂 Kaihtimia ei tarvinnut pyyhkiä, koska niissä ei pölyä ollut. Parvekkeen oven kaihtimen pyyhin itse jo aikaisemmin parvekkeen putsauksen yhteydesä. Työ tehtiin huolella, syynäsin kuvatessani ikkunat läpi eikä yhtään rantua näkynyt missään kohtaa. Olen äärettömän tyytyväinen, tälläkin kertaa! &hearts;

 2. Oi hitsi, olisi todellakin tarvetta ikkunanpesijälle, kun tuo parvekelasituksen pesu täällä yläilmoissa kammottaa. 😉

  1. Irina: No todellakin. 🙂 Jo pelkkä ajatus siitä että seisoisin siellä parvekkeen kaitteen edessä tekee pahaa, saati että pitäisi jakkaran päälle nousta seisomaan. 😀

 3. Ammattilaisten vauhti on uskomaton. Epäilin itsekin työnjälkeä, kun kuulin vanhempien omakotitalon ikkunoiden pesuun kuluneen päivän. Talossa on reilusti keskimääräistä enemmän lasipintaa ja itsellä on mennyt urakkaan useita päiviä joskus sitä tehneenä. Mutta kyllä, jälki oli varsin hyvää ja myös karmit oli putsattu. Joskus kannattaa miettiä ammattilaisten palkkaamista, jos oma aika on kortilla tai kunto ei salli tmv. Kotitalousvähennyksen kanssa summa ei usein ole valtava ja onhan sillä myös työllistävä vaikutus.

  1. Johkis: vauhti on todella nopea ja pesutekniikka sekä pesutarvikkeet ihan toisella tasolla kuin tämmöisellä tavispesijällä. 🙂 Kotitalousvähennystä kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja olet täysin oikeassa myös tuon työllistävyyden osalta. &hearts;

  1. S: Tuo on kyllä hieno. &hearts; Ainut mitä jäin miettimään on punaisen sävy, kuvassa näyttää aika oranssihtavalta… 🙂

   1. jolsilaa: Yhteistyön muotoja on monia ja joissakin tapauksissa tuote tai palvelu voi olla kokonaisuudessaan osa yhteistyökampanjaa, eli &quot;saatu&quot;. Muistettava kuitenkin on että tämän kaltainenkaan kampanjointi ei ole koskaan ilmaista, ja sen vuoksi valitsenkin yhteistyökumppanini hyvin tarkasti. Pääasiassa teen päätökset ja valinnat omasta lähtökohdastani, tarkoittaen että minulla on tarvetta ja halua tutustua yrityksen palveluihin ja-tai tuotteisiin, mutta pyrin myös ajattelemaan teitä lukijoita tuomalla esille sellaisia yrityksiä, joiden tuotteiden tai palvelujen uskon kiinnostavan suurinta osaa teistäkin. Esimerkkinä voisin mainita pienen yksityisyrittäjän valmistaman Handmade by KOTONA -plussatyynynpäällisen arvontoineen, jossa olin tavallinen maksava asiakas ja kaupallinen yhteistyö rajoittui ainoastaan arvottavaan tyynynpäälliseen. Mainoslain puitteissa kaikki kaupallisessa merkityksessä suoritettu yhteistyö on kuitenkin samanarvoista, se tulee selkeästi merkitä, jotta lukija ymmärtää sisältöön kuuluvan kaupallisia elementtejä. Tästä johtuen kaikissa yhteistyöpostauksissani on selkeästi merkittynä yhteistyö sekä yhteistyötaho, olkoonkin kyse &quot;vain&quot; 10% alennuksesta taikka pelkästä lukijaedusta. <br />
    <br />
    Toivottavasti pysyt matkassani mukana jatkossakin! Aurinkoista kesän odotusta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *