Pieniä ilonaiheita…

Ihanaan päivään kuului myöhäinen herätys suoraan auringonpaisteeseen, superhyvin onnistunut kasvisgratiini, jossa oli juuri oikea määrä makua, miehen tarttuva ilohepuli Suomen voittaessa jääkiekossa (jälleen), tytön hulvaton käsinukke-esitys, pitkä puhelu rakkaan ystäväni kanssa ja päivän päätteeksi vielä upea auringonlasku, joka oli pakko taltioida. ♥

Omakotivalkoinen_400167.jpg

Omakotivalkoinen_400067.jpg

Omakotivalkoinen_401567.jpg

Omakotivalkoinen_400667.jpg

Omakotivalkoinen_400967.jpg

Joskus suurin onni syntyy pienistä asioista, varsinkin tälläisinä päivinä kun tuntuu että kaikki menee nappiin. 🙂 Nyt on hyvä heittää jalat ojoon ja uppoutua elokuvamaailman antimiin… fiilikseeni voisi sopia jokin romanttinen hömpömpömppö, rakkautta kun ei voi koskaan olla liikaa, edes telkkarissa. ♥ Ihanaa illanjatkoa ja huomiseen! 

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

2 kommenttia “Pieniä ilonaiheita…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *