Ripaus nostalgiaa & maljakko-arvonnan voittaja!

Omasta lapsuudestani tuttu suosikkikasvi saniainen sai meiltä viime viikolla kodin ja päädyin istuttamaan sen pieneen By Lassen Kubus -kulhoon. Kyseinen viherkasvi ei ole ulkomuodoltaan sieltä kauneimmasta päästä, mutta sen nostalginen arvo korvaa tyylikkyyden puutteen. 🙂 Kasvia katsellessa tulee väistämättä mieleen 80-luvun alku ja sen ajan saniaiskuosiset tapetit sekä -lakanat, jotka silloin olivat trendien huipulla. 🙂 

Omakotivalkoinen_45035567.jpg

Omakotivalkoinen_45005567.jpg

Omakotivalkoinen_45085567.jpg

Omakotivalkoinen_44995567.jpg

Vaikka saniainen kuuluu allergisoivien viherkasvien ryhmään, on sillä huomattavan paljon hyviäkin ominaisuuksia, joista edullisuus, helppohoitoisuus ja ilmaa puhdistava vaikutus ovat kärkikastissa. Parasta kuitenkin on ripaus omaa lapsuutta muistojen muodossa… ♥

Design: Kristina Starkin Botan -maljakon arvontaan osallistui lähes 200 lukijaa, kaunis kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone arpoi voittajaksi nimimerkillä Veera Vallaton kommentoineen lukijan!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-06-02%20koht

Onnea voittajalle! Otathan Veera Vallaton pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! 🙂 Mikäli voittajasta ei kuulu maanantaihin 8.6.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan! 🙂

Täällä podetaan flenssua edelleen. Nuhalta en myöskään välttynyt ja olo on tällä hetkellä tukkoisempi kuin sunnuntaina sairastelun alkaessa, vaikka kuume sentään on hävinnyt kuvioista. 🙁 Oli pakko ottaa aamulla Finrexin ja yskänlääke käyttöön ja toivon hartaasti että olo alkaisi tästä kohentumaan illan aikana. Mukavaa päivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

4 kommenttia “Ripaus nostalgiaa & maljakko-arvonnan voittaja!

  1. Ihan näin mietiskelin vain, eikö yleensä arvonnan järjestäjä ota yhteyttä voittajaan, eikä toisinpäin?

    1. Susanna: Blogiarvontoihini voi osallistua pelkällä nimimerkillä enkä vaadi kommentoinnissa sähköpostiosoitteen jättämistä, joten minulla ei ole osallistujien yhteystietoja. 🙂

  2. Kiva huomata, että viherkasvit ovat palanneet sisustukseen takaisin. Ne muuten puhdistavat myös ilmaa, joten ihan ekologinen ratkaisu. Meillä on mahdollisimman helppohoitoisia kasveja, jos unohtuu joskus kasteleminen, niin eivät kuole.

    1. Aikku: itsekin yritän valikoida mahdollisimman helppohoitoisia kasveja, koska välillä saattaa kasteluväli venähtää. 🙂 Saa nähdä miten saniainen meillä tulee viihtymään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *