Iltabuusterin aikaansaannos!

Olotilani piristyi pienesti iltaan päin mentäessä ja sain aikaiseksi laittaa tiskikoneen päälle ja likapyykit pyörimään koneeseen. Samalla energiasysäyksellä pyyhkäisin myös ilta-auringon paljastaman pölykerroksen pois televisiosta ja siirryin soljuvasti luuttuamaan seinähyllyt ja olohuoneen tasonkin puhtaaksi. Pieni juttuhan tämä, mutta niin teki hyvää kun sai jotakin konkreettista aikaiseksi. 🙂

Omakotivalkoinen_4542227.jpg

Järkkäsin tavarat vähän väljemmin takaisin paikoilleen ja surutta laitoin sisustustavaraa laatikoihin jemmaan, vaikka jemmailua yleensä vastuntankin. 🙂 Tästä sainkin itseasiassa nyt idean, että voisinkin huomenna kuvailla teille laatikoiden sisuksia… niissä olevat tavarat ovat asettuneet aika luontevasti paikoilleen ja vaihtuneetkin tason maaliskuisen saapumisen jälkeen. 

Omakotivalkoinen_4535227.jpg

Minä jatkan itseni parantelua ja käytän loppuenergiani feta-kurkku-luumutomaatti-kinkku-munakkaan tekemiseen, ihanaa kun voi maistaakin jotain, slurps. 🙂 Mukavaa illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

2 kommenttia “Iltabuusterin aikaansaannos!

    1. Hippu-76: Ootas kun saan kuvattua päivänvalossa niin että värit toistuvat kirkkaammin, hitsit että näyttääkin hyvältä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *