Luontoa ja linnunlaulua kaupungin sykkeessä!

Aina välillä kuulen puhuttavan urbaanista, ahtaasti asutusta, äänekkäästä ja hieman kalsean harmaasta Helsingistä ja totta on että kyllähän suureen kaupunkiin ääntä ja eloa mahtuu. 🙂 Ihmisvilinästä ja tiiviistä rakentamisesta huolimatta Helsingistä löytyy paljon myös luontoa, puistoja, rauhallisia rantoja sekä luonnonsuojelualueita, joissa luonnonrauhaakin rakastava viihtyy. Pieni perheemme asustaa uudehkossa kerrostalossa meren ja luonnon äärellä, loistavien kulkuyhteyksien ja lukuisten palveluiden läheisyydessä. Rantaan ja luontopoluille on vain muutaman minuutin kävelymatka, saamme seurailla joutsenien elämää lähes päivittäin ja takapihan metsässä asustaa tänä kesänä myös pöllöpariskunta, jotka yöaikaan yhdessä toisilleen huhuilevat. 🙂

Omakotivalkoinen_4530_2.jpg

Omakotivalkoinen_4533.jpg

Omakotivalkoinen_4531.jpg

Viime kesänä kuuntelin tikan pesänrakennusurakkaa ja seurasin iltaisin parvekkeelta kuinka cityketut juoksentelivat pihamaalla. Tänä kesänä ei ole kettuja vielä näkynyt. Lintujakin tulee bongailtua jos jonkinlaisia, eilen kameraan taltioitui yllä olevan kuvan suurikokoinen pitkäsiipinen lintu, joka oli alta katsottuna musta, mutta päältä valkoinen… olisikohan ollut jonkin sortin hanhi tai haukka kyseessä?!? Tapaamme viikottain koiran kanssa lähitienoolla asustelevan siiliperheen, jotka ovat niin tottuneita ohikulkijoihin etteivät pahemmin edes säiky. 🙂

Omakotivalkoinen_4527.jpg

Luontoakaupunginsykkeessa_mp4_youtubevid

Kuvasin teille eilen pienen videonpätkän parvekkeella, tätä iloista viserrystä kuuntelen joka vuosi huhtikuusta pitkälle syksyyn. ♥ Iltaisin tosin joskus toivoisin lintusten olevan hieman hiljempaa, sillä serenaadit kaikuvat televisioäänen päälle. 🙂

Omakotivalkoinen_4307774884.jpg

Tämän kodin parhaimpia puolia on ehdottomasti sijainti ja luonnonläheisyys kaupungin hulinassa! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

8 kommenttia “Luontoa ja linnunlaulua kaupungin sykkeessä!

 1. Onpa nämä postauksesi käyneet väsyttäviksi.<br />
  <br />
  Onko muuten möhkötuoli vielä partsilla? En ole bongannut sitä tämän kesän kuvista.

  1. Anonyymi: Mikä postauksissani on sinusta väsyttävää? 🙂 <br />
   <br />
   Viime viikon juhlakiire ja sunnuntaina alkanut flunssa nyt tietysti verottavat hieman energiaa kotipuuhastelulta ja sen huomaa selvästi blogistakin, mutta minusta on itsestäni ollut todella kiva postailla välillä hieman erilaisempia juttuja. 🙂 Vaihtelu on virkistänyt itseäni ja ajatuksissa on puhaltaa blogiin uutta virtaa aikaisempaa monipuolisemman sisällön muodossa. :)<br />
   <br />
   Ei ole möhkötuolia parvekkeella. 🙂

 2. Moi Miia. Tuli mieleen että ootteko laittamassa asuntoa myyntiin? 🙂 Oiskin mahtavaa seurata jatkossakin blogiasi missä pääsisit sisustamaan uutta, isompaa asuntoa!

  1. Hahah, tän kommentin jälkeen näin unta että sun asunnon myynti-ilmoitus oli Stockan lehdessä! 😀

  2. jennika: hahahahaa, tuo olisi hauska juttu. 🙂 Stockmann voisikin laajentaa palveluitaan myös kiinteistövälityksen puolelle. 😀 Kuukauden etukuvastossa kuukauden asuntotärppi. 😀

  1. Jez: Mitään ei ole kiveen kirjoitettu ja tulevaisuus on avoimia kysymyksiä täynnä. 🙂 Ilmoittelen blogissa jos ja kun koti tulee myyntiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *