Parin euron ballerinat!

Tein loistavan kenkälöydön Tokmannilta (ent. Tarjoustalo) – mustat perusmalliset, äärettömän kevyet, ohuella joustavalla pohjalla varustetut ballerinat vain 7,90. 🙂 Materiaali on tietystikin keinonahkaa, sen arvaa jo hinnastakin, mutta satiininen sisävuori tekee kengästä mukavan tuntuisen enkä ole havainnut hiostavuutta. Käytän ballerinoja arjessa niin paljon, että arvokkaampikin nahkakenkä kuluu puhki yhdessä kesässä. Siksi päätinkin säästellä rakkaita Tory Burchin nahkaballerinojani parempia menoja varten ja tassutella arjessa näillä halpistöppösillä, joita ostin kahdet. 🙂 

Omakotivalkoinen_4596887.jpg

Omakotivalkoinen_4604887.jpg

Omakotivalkoinen_4602887.jpg

Kengän malli on todella hyvä omalle jalalleni, lesti on riittävän leveä ja varpaanvälitkin ovat peitossa. En hirveästi pidä suippokärkisistä ballerinoista, ne eivät sovi lyhyelle ja leveälle jalallenikaan, ja näissä Tokmannin ballerinoissa kärjen muoto on täydellisen suloisen pyöreä. ♥ Todella harvassa on tälläinen kärkimalli, monet ketjuliikkeet tarjoilevat vain niitä kapeajalkaisille tarkoitettuja kärkeä kohti kapenevia “espanjalaismalleja”. 🙂 

Olohuone on muuttunut Live Aid -konsertin kotikatsomoksi ja äänestä päätellen naapurissakin katsellaan samaa ohjelmaa. 🙂 Nauttikaahan lauantain huumasta!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

10 kommenttia “Parin euron ballerinat!

 1. Mulla on kans noita halvempiakin ballerinoja aina parempien rinnalla, kun tuntuu että koiran kanssa ulkoillessa kengät menee nopeasti huonoon kuntoon. Ei pistä sydämeen, kun kesän lopulla heittää roskiin ne 🙂 Tai no saattaa joutua heittämään keskellä kesääkin pois, että saa olla aina useammat.<br />
  <br />
  Mutta kiitti vinkistä, pitää pyöräillä Tokmannille. Mulla on kans lyhyt ja leveä jalka, ja halua että varmaanvälit peittyy sekä pohja on joustava.

  1. Minsku: sama juttu. 🙂 Yleensä laitan koiralenkille jalkaani tennarit juuri tuon syyn takia, mutta nyt voin huoletta mennä ballerinoissakin kun ei ole niin väliä kulumisesta. :)<br />
   <br />
   Zarasta pari viikkoa sitten löysin ihania ballerinoja, mutta niissä oli kaikissa tosi pieni kärkiosa ja varpaanvälit vilkkuivat pahasti. Sama myös Mangon ballerinoissa. Vagabondilla olisi oikean mallisia mutta niissä taas sitten on koot liian suuria ja usein kantapäässä korotettu pohja jonka vuoksi kenkä ei näytä kovinkaan söpöltä. 😀 Eccolla myös tuo liian paksu kantapääpohja, josta en tykkää. H&amp;M:n ballerinat on todella kapeita ja pitkiä, niissäkin vilkkuu varpaanvälit… Onneksi on Tokmanni. 😀

  1. Marru: Eivät ole hinnalla pilatut. 🙂 Tokmannilla on myös toinen kiva ballerinamalli, jossa sellaisia uurrettuja viivoja. Näyttää ihan aidolta nahalta ja kengän muoto samanlainen kuin näissäkin. Kannattaa käydä penkomassa valikoimaa, jos piipahdat Tokmannilla. 🙂

  1. –: Rakastan kulkea ballerinoissa ja minulle nämä ovat kunnon kengät. 🙂 Niiden ei kuulukaan olla &quot;tyylikkäät&quot; vaan söpöt ja mukavan rennot. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *