The inverse of an island in the sea…

Taivas oli alkuyöstä niin lumoava, että päätin kaivaa kameran esiin ja taltioida sen muutamalla räpsyllä makuuhuoneen ikkunan läpi. Puunlatvojen yläpuolella oleva yksinäinen pieni pilvenhattara näyttää aivan saarelta, ihan kuin kuva olisi otettu jostakin korkealta kukkulalta alaviistoon, todella hienon näköinen vääristymä. ♥

Omakotivalkoinen_46504567.jpg

Omakotivalkoinen_46554567.jpg

Omakotivalkoinen_46664567.jpg

Kuvat ovat muokkaamattomia ja värit ovat täysin todenmukaiset, kuvaushetkellä kello oli noin 23.30. Kirkkaasti loistavasta Venuksesta en ehtinyt saamaan kuvaa, ennen kuin pilvet lipuivat sen eteen. Venusta voi onneksi ihailla taivaalla joka päivä, kirkkaudellaan se erottuu selvästi kaikista muista taivaankappaleista. ✦

Illemmalla luvassa on sisustusjuttuja, siihen asti moikat! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *