Korona Light -valaisinsarja & alekoodi!

Muotoilija Harri Koskisen ja Valoarten Kari Knuutilan luoman Korona Light -valaisinsarjan suunnittelun pääajatuksena oli yhdistää valoa mahdollisimman tasaisesti heijastava muotokieli kynttilöitä, takkatulta tai laskevaa aurinkoa henkivään tunnelmaan. Korona hakee inspiraatiota 70-luvulta ja sen selkeä muotoilu sitoo yhteen menneiden vuosikymmenten sisustustrendit. Valaisimen pelkistetty design sopii nykypäivään ja on tulevaisuuden klassikkona ohittamaton. Valaisimiin on saatavilla värikkäitä metallirenkaita, joita vaihtamalla valaisimen ilme voidaan päivittää sisustuksessa käytettyjen sävyjen mukaiseksi. 

KoronaLight6.jpg

KoronaLight7.jpg

Korona Light -valaisinsarjan suunnittelu sai inspiraationsa Skandinavian pitkistä ja pimeistä talvikausista, ja siitä että me pohjoisen asukkaat kärsimme usein liian vähäisestä valon määrästä ja heikosta valon laadusta. Valoarte halusi yhdessä Harri Koskisen kanssa kehittää valaisimen, joka vastaisi valaistustarpeisiimme myös vuoden pimeimpinä aikoina. Koronan led-paneelin tuottama valonmäärä on niin suuri, että se toimii isommankin huoneen yleisvalona.

KoronaLight32.jpg

KoronaLight17.jpg

Korona Light –valaisinsarjassa käytetään energiatehokkaita Samsungin ledejä, jotka antavat saman verran valoa kuin 200W hehkulamppu. Energiatehokkuutensa lisäksi ne ovat myös erittäin pitkäikäisiä – Koronassa käytetyt led-yksiköt kestävät kotikäytössä jopa 40 vuotta. Tämä ei ole ainoastaan huoletonta, vaan myös ympäristöystävällistä. Korkean valaistustehonsa ansiosta Korona soveltuu niin lukulampuksi, yleisvalaisimeksi kuin tunnelman luojaksi. 3000 Kelvinin värisävy on lähellä hehkulampun sävyä.

KoronaLight2.jpg

KoronaLight25.jpg

Korona Light muuttaa tilasta toiseen, mukautuen elämäntilanteen ja asuinympäristönsä muutoksiin. Valaisimen väriä voidaan helposti muuttaa metallirengasta / -runkoa vaihtamalla (voidaan ostaa myös erikseen, ilman valaisinmoduulia), saatavilla olevat perusvärivaihtoehdot ovat keltainen, musta, punainen, sininen, vihreä ja valkoinen, sekä metallivärit kupari ja alumiininharmaa. Korona Light -valaisimissa on valkoinen tekstiilipinnoitettu johto, riippuvalaisin sisältää kattopistotulpan ja pöytävalaisin on varustettu kätevällä himmentimellä, jonka avulla voit säätää huoneen tunnelmaa. Katto- ja seinäasennukseen soveltuva plafondimallinen valaisin voidaan himmentää erikseen asennettavalla valokatkaisimella, jossa himmennysominaisuus. 

KoronaLight_lukijaalennus_Omakotivalkoin

Syyskuussa Habitare 2015 -messujen yhteydessä näyttävästi lanseerattavaa Korona Light -valaisinmallistoa voi ostaa Valoarten verkkokaupasta jo nyt. Lukijani saavat 20% alennuksen kaikista Korona Light -valaisimista koodilla OMAKOTIVALKOINEN. Alennus on voimassa 30.6.2015 asti. 

Tutustu & ihastu uuteen kotimaiseen Koronaan!

www.valoarte.fi

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Valoarte.fi)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

6 kommenttia “Korona Light -valaisinsarja & alekoodi!

  1. On kyllä hienot lamput. Tykästyin erityisesti tuohon katto- ja pöytälamppuun. Todella eleettömät ja voisi hyvin olla suunniteltu 70-luvulla. Olen pitkään haaveillut Aallon alkuperäistuotannosta olevasta Mehiläispesästä (haaveiluksi varmasti jääkin, kun hinnat ovat nelinumeroisia). Mutta tämä lamppu osui ja upposi. 🙂

    1. Linda: Minäkin rakastuin, erityisesti pöytämallin valaisimeen. ♥ Harmi että valaisimen halkaisija on niin iso (39cm), olisin nimittäin tälläisen tahtonut olohuoneen tasolle, mutta taso on syvyydeltään saman mittainen eikä saisi tarpeeksi ilmaa ympärilleen… ♥ ♥

    1. Minna: Riippuvalaisin on U-P-E-A! ♥ Se sopii kauniisti sisätiloihin, omasta mielestäni se on parhaimmillaan olohuoneessa. ♥ ♥

    2. Kiitos. Tämä ei helpottanut yhtään. 😉 Meillä on olohuoneessa hyvä ratkaisu, sitä en lähde muuttamaan. Nyt on hakusessa valaisin ruokapöydän päälle.

    3. Minna: Korona on kaunis myös ruokapöydän päällä, on kooltakin sopivan suuri. ♥ Valaistustehoa on pakko erikseen kehua, se on ihan omaa luokkaansa, ja kirkkaudesta huolimatta se on silti silmälle hyvin miellyttävä. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *