Kesän odotetuin ALE on alkanut!

Stockmannin kesäale käynnistyi tänään ja alennettujen tuotteiden joukossa on runsaasti ns. ajatonta designia mustan, valkoisen ja puun sävyissä, kuten Kartellin klassikkotuolit, Design Lettersin aakkosia, Peugeotin maustemyllyjä, Artekin tuotteita, Gantin tekstiilejä, sekä Boss Homen 80x200cm kokoinen valkoinen jättipyyhe, joita klikkasin kaksi kappaletta kotimatkalle. ♥

STCOM_ALE_12062015_112.jpg

767x253-1506-ale.gif_1364540347.jpg

Stcom_kesaale_2015_337.jpg

Naisten alemuoti tarjoilee keväisten sesonkituotteiden lisäksi useita omaa silmää miellyttäviä mustavalkoisia perusvaatteita sekä merkkilaukkuja, joista ehdottomat lempparini ovat nahkainen Tiger of Swedenin Yekaterina -laukku (kuvassa vasen ylänurkka) ja Michael Korsin pelkistetty Shopper Bag pienellä kirjekuorilaukulla varustettuna. 

Kurkkaa koko alevalikoima osoitteesta

stockmann.com/ale/kesa2015

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *