Helsingin kesää… & dinosauruksia!

Puistoja, rantaa kiertäviä kävelykatuja, kesäistä merituulta, hiekkaa joka rapisee kengän pohjassa, lokkien kirkunaa, jätskikioskeja ja iloisten ihmisten hälinää… rakastan Helsingin kesää. ♥ 

Omakotivalkoinen_4820333.jpg

Omakotivalkoinen_4830333.jpg

Omakotivalkoinen_4835333.jpg

Omakotivalkoinen_4837333.jpg

Omakotivalkoinen_4821333.jpg

Omakotivalkoinen_4822333.jpg

Mielenkiintoista arkkitehtuuria löytyy melkein joka nurkalta. Huhtikuussa avautunut Hakaniemen Säästöpankin rannassa sijaitseva Meripaviljonki on veden päällä kelluva ravintola ja sen lasiseinien läpi voi ihailla Eläintarhanlahteen avautuvaa merinäkymää. (ravintolameripaviljonki.fi)

JurassicWorld2015summer.jpg

Tänään ohjelmassa on torstaina ensi-iltansa saanut Jurassic World -elokuva, jonka ilmestymistä olen odottanut jo monta vuotta. 🙂 Muistan elävästi elämäni ensimmäisen elokuvateatterikokemuksen kun kävimme ystäväni Lauran ja hänen äitinsä kanssa vuonna 1993 katsomassa Jurassic Parkia. Kokemus oli pienelle tytölle uskomattoman upea ja sytytti kiinnostukseni sekä dinosauruksiin että elokuviin. Elokuvan trailerin perusteella vaikuttaisi siltä, että uusimman dinoleffan juonena on ihmisten geenimanipuloiman pedon maailmanvaltausmatka, ja jos oikein ymmärsin, liittoutuvat ihmiset muiden dinojen kanssa pelastaakseen toisensa. Varsin mielenkiintoinen näkökulma, varsinkin kun miettii miten älykkäitä ja “kostonhimoisia” pienet ja petolliset Velociraptorit ovat aikaisemmissa elokuvissa olleet. 🙂

Jännitävää päivää kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

4 kommenttia “Helsingin kesää… & dinosauruksia!

  1. Mikä oli se keltaisen sävy mikä on tytön huoneessa? En äkkiseltään löytänyt. Ajattelin maalata oman neitin huoneen keltasella.

  2. Moikka! Oli .pakko alkaa kommentoimaan, kun näin nämä kuvat, sillä oltiin lauantaina juurikin tuossa veneen lähellä istuskelemassa, kun kävimme syömässä juttutuvassa. Aivan uskomaton sattuma, että olit kuvannut juuri noita paikkoja. Kiitos sisustuskauppa vinkeistä, kävimme lähes niissä kaikissa. Kävimme myös Suomi-Unkari jalispelissä. Sää oli mitä parhain ja kiva oli tutustua Helsinkiin. Mihin aikoihin olit ulkoilemassa? Me olimme tuolla puoli kuuden maissa, olisi ollut hauska, jos olisimme törmänneet:)

    1. Hilima: hauska sattuma. 🙂 Harmi että olimme hieman eri aikaan liikkeellä, olisi ollut kiva nähdä kasvotusten ja vaihtaa kuulumisia! &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Kiva kuulla että sisustuskierros oli mieleinen, täällä Helsingissä on paljon kivoja sisustuskauppoja, joista löytyy todella monipuolisesti kaikenlaista. Sisustus Primaveran unohdin laittaa listalle, en tiedä satuitteko törmäämään siihen Fredrikinkadulla kulkiessanne??? Todella värikäs ja retrohenkinen kauppa, josta löytyy yllättäviä aarteita modernimpaankin makuun. Itse löysin sieltä aikoinaan Pappelinan valkoisen ovimaton, joka oli kaikkialta silloin loppuunmyyty. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *