Tyylikkäät muksut pukee Schoffa.com – Alekoodilla -35% alennusta!

Laadukasta pukeutumista tarjoileva kotimainen Schoffa on tunnettu erittäin hyvin istuvista paitapuseroistaan. Schoffalaisten kunnianhimoinen asenne täydellisen paidan valmistukseen alkoi vuonna 2006 ja heidän korkean ammattitaitonsa tuloksena syntyi täysin uudenlainen suomalainen brändi, joka tarjoaa räätälöityjä ja yksityiskohdiltaan pienintäkin neulanpistoa myöten hiottuja tuotteita. Tutuistuin Schoffaan etsiessäni itselleni laadukasta ja istuvaa paitapuseroa, ja ihastuin heidän syötävän suloiseen lastenvaatevalikoimaansa, jonka tiimoilta päädyimme Schoffan Rasmuksen kanssa ideoimaan lapsille suunnatun yhteistyökampanjan. ♥

Omakotivalkoinen_Schoffa.com-882682.jpg

Laadukkaat paitapuserot kestävät aktiivisessa käytössä siistikuntoisina lukuisia vuosia ja lasten paitiksia voi kierrättää lapselta toiselle useampiakin kertoja. Schoffan Toddler ja Kids -mallistojen kokohaarukka kattaa koot 74-170cm, vauvoista nuorukaisiin. Isoveljeltä pieneksi jääneen paidan voi pukea pikkuveljen sijaan myös pikkusiskon päälle. Postauksen mannekiinina toimiva tyttöseni oli aivan innoissaan Schoffalta saamistaan “mekkopaidoistaan”, ja neidin innostuneisuus huokuu näistä meidän muotikuvaussession otoksistakin. 🙂 

Omakotivalkoinen_Schoffa.com_7725717.jpg

Kaunis sinivalkoinen Southport -ruutupaitis sopii tytön hempeän sävyiseen city-tyyliin täydellisesti. ♥ Paita on kahta numeroa suurempi kuin tytön tämän hetkinen vaatekoko, ja kesähelteellä kapean vyön kanssa yhdistettynä siitä saa oivan kesämekon. Citylookkia varten sidoimme paitiksen rennosti solmuun vyötärölle, tälläiseen asukokonaisuuteen pukeutuisin itsekin hyvin mielelläni. 🙂

Schoffa.com_southport_shirt_66256.jpg

Omakotivalkoinen_Schoffa.com_886282.jpgOmakotivalkoinen_Schoffa.com_6628258.jpg

Roosan sävyisestä Lancaster -paitiksesta tuli tytön suosikki, ja sitä on vuorotellen pesty ja pidetty yli viikon verran. 🙂 Paitiksesta on saatavana myös vihertävä versio, jonka omenanvihreät napit ja ompeleet vasta ovatkin herkullisen näköiset. Lancaster -paitis sopii pikkumiehille sekä rentoon farkkutyyliin, että juhlavan puvunkin kanssa yhdistettynä. 

Schoffa.com_Lancaster_shirt_997292.jpg

Omakotivalkoinen_Schoffa.com_776272.jpg

Omakotivalkoinen_Schoffa.com_66729974.jpOMAKOTIVALKOINEN_SCHOFFA.COM_4432526.jpg

Schoffa tarjoaa lukijoilleni huikean 35% alennuksen kaikista lasten paidoista kesän juhlakauden kunniaksi.

Alennuksen voi hyödyntää Schoffan verkkokaupassa syöttämällä alekoodin OMAKOTIVALKOINEN sille tarkoitettuun koodikenttään (discount code). Alennuksen saat myös Galleria Esplanadin (ent. Kämp Galleria) Schoffa -myymälässä, kun mainitset kassalla alekoodin OMAKOTIVALKOINEN. Alennus on voimassa 24.6.2015 asti.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-06-15%20koht

fitted_shirting_02.jpg

Kun etsit korkeaa laatua, valitse Schoffa!

www.schoffa.com

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Schoffa.com)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

7 kommenttia “Tyylikkäät muksut pukee Schoffa.com – Alekoodilla -35% alennusta!

  1. Nyt en kyllä melkein kestä noita tyttösi suloisia ja liikuttavia poseerauksia! Toinen on niin ammattimainen, ihana 😀 😀

    1. Hanna: neiti osaa kameran edessä olemisen taidon, ei ole onneksi siinä asiassa äitiinsä tullut ujopiimä. 🙂

    1. LE: Tyttö rakastaa kameran edessä olemista, hänen poseerauksensa tulevat luonnostaan eikä minun tarvitse ohjata juuri lainkaan, senkus vaan räpsin menemään. 🙂

    1. Minsku: Tyttö on kyllä huippu poseeraaja, ja hänen normaalitkin asentonsa ovat hyvin kuvauksellisia, vaikka itse äitinä nyt sanonkin. 🙂 On todella vapautunut ja rento kuvattava, ei tarvitse juurikaan ohjailla hänen tekemisiään tai poseerauksiaan. Silloin tällöin on sanottava ettei liikkuisi niin nopeaan, mutta muuten ei ole tarvinnut neuvoja jaella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *