Kesän kaunein kimppu!

Kolmen aikaan iltapäivällä soi yhtäkkiä ovikello ja oven takana seisoi postimies kukkalähetys kädessään. Yllätyksestä hölmistyneenä varmistin, että kyseessä tosiaan oli juuri minulle osoitettu lähetys…ja olihan se. 🙂 Kuittasin lähetyksen vastaanotetuksi ja avasin kääreet, joiden uumenista paljastui upea kesäinen kukkakimppu. Kimpun kyljessä oli kortti kauniilla saateviestillä varustettuna… Ihana Pia, kiitos täydellisestä yllätyksestä! ♥

Omakotivalkoinen_50652222.jpg

Omakotivalkoinen_50672222.jpg

Omakotivalkoinen_50642222_1.jpg

Omakotivalkoinen_50702222.jpg

Kaunis kimppu pääsi kodin ykköspaikalle olohuoneeseen Skagerakin valkoisessa purnukassa. ♥ Silmäniloa riittää pitkäksi aikaa… 

Iloista illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

11 kommenttia “Kesän kaunein kimppu!

  1. Karoliina: Tämä ylläri tuli kyllä niin puskista, olin ihan huuli pyöreänä kun vastaanotin kimpun posteljoonilta. 🙂 Yllätys oli täydellinen ja kimppu yksi kauneimmista mitä olen koskaan nähnyt. ♥ ♥

 1. Ihana yllätys! Tuollaiset täysin ennalta odottamattomat jutut on ihan parhaita! <br />
  <br />
  Hyvää juhannusta teille. &hearts;

  1. Heidi: Ihan parhaita tämmöiset yllärit. :)<br />
   <br />
   Ihanaa juhannuksen aikaa koko perheelle! &hearts; &hearts;

  1. Pippuriina: Kukilla on kyllä maagisia kykyjä tuon mielenvirkistämisen osalta. 🙂 Tulee hyvälle mielelle kun itse ostaa puskan, ja sata kertaa paremmalle mielelle kun saa tälläisiä yllätyksiä, josta tulevat täysin puskista. 😀 Tämän muistan varmasti lopun elämää. &hearts;

  2. Niinpä. Tulee mieleen tuttava, joka sai kukkalähetyksen ja ilahtui sekä yllättyi/hämmentyi siitä niin, että halasi kukkalähettiä. Kukkalähetti tietenkin myös hämmentyi, koska…niin. 😀 työtänsä hän vain tekee. ihana työ, jos ajattelee 🙂

  3. Pippuriina: Melkein meinasi käydä minulla samoin. 🙂 Kiittelin aika vuolaasti posteljoonia nimittäin ja hän oli selvästi yllättynyt vastaanotostani ilmeensä perusteella. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *