Vähemmän tavaraa & enemmän valkoista!

Sisustusalttarini koki melkoisen harvennuksen, jonka lopputulos on mielestäni todella ihanan näköinen… Tavaraa on huomattavasti vähemmän esillä, ja sen seurauksena koko seinusta näyttäisi hohtavan valkoisuudessa. ♥ Louis Poulsenin AJ -valaisin vaihtui &traditionin Milk -lamppuun, sen valkoinen lasikupu sopii kivasti lasikantisen tason päälle. Milk-lampun jalat vuorostaan pariutuvat Mademoiselle -tuolin kanssa, niissä on samaa henkeä. 🙂

Omakotivalkoinen_52448989.jpg

Omakotivalkoinen_52558989.jpg

Omakotivalkoinen_52538989.jpg

Omakotivalkoinen_52498989.jpg

Omakotivalkoinen_52358989.jpg

Omakotivalkoinen_52368989.jpg

Pieni hiippailijakin kuvassa vilahtaa… jälleen. 🙂 Sisustuskuvien napsiminen arkielämän keskellä on joskus haastavaa koiran ja tytön pyyhältäessä ees taas kameran edessä. Joskus on kiva kuitenkin julkaista tälläisiä rennompiakin räpsyjä, missä kaikki palikat eivät olekaan ihan kohdillaan. 🙂 

Omakotivalkoinen_52408989.jpg

Omakotivalkoinen_52418989.jpg

Omakotivalkoinen_52468989.jpg

Omakotivalkoinen_52518989.jpg

Iloisen aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

10 kommenttia “Vähemmän tavaraa & enemmän valkoista!

 1. Kotisi on niin kaunis ja tavaran karsiminen vaan paransi tilannetta. Hyvältä näyttää jälleen kerran. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  1. Marja K: Kiitokset! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa, toivottavasti saadaan nauttia auringosta koko viikon! &hearts;

 2. Kaunista, niinkuin sinulla aina! Mistä olet hankkinut tuon tarjottimen? Olen etsinyt jo jonkin aikaa yksinkertaista, selkeälinjaista, valkoista tarjotinta, jonka päälle olisi kiva tehdä asetelmia. Tuo täyttäisi kaikki kriteerini 😊

  1. Syhi: Kiitos Syhiseni! &hearts; Minustakin kokonaan valkoinen Milk on ihana, vaikka silloin jännitinkin että mitähän maalailustani taas oikein tulee. 😀

 3. Joskus on kiva kuitenkin julkaista tälläisiä rennompiakin räpsyjä, missä kaikki palikat eivät olekaan ihan kohdillaan. 🙂 <br />
  <br />
  <br />
  …Miffe ei ole mikään palikka! Vuh!<br />
  <br />
  Kaunis olohuone. Ja kiva Miffekoira 🙂

 4. Kauniin valkoista. Voinko kysyä, että oletko vielä ollut tyytyväinen siihen Samsungin kuivaavaan pesukoneeseen? Kuinka kauan se yleensä kuivaa esim pyyhkeitä tai lakanoita? Menin tänään katsomaan kyseistä konetta, mutta se oli poistunut mallistosta Gigantissa ja myyjä antoi hyvin ynseän kuvan koneesta, vaikka itse olisin ollut siitä todella kiinnostunut.

  1. Mysterious M: Olen edelleen todella tyytyväinen Sampan pesukoneeseeni. 🙂 Nyt kesäaikaan olen kuivannut pyykit narulla kuivausominaisuuden sijaan ja pakko on kehua koneen 1400 kierroksen linkousvauhtia, pyykki on niin rutikuivaksi lingonnutta että pyykit kuivuvat parissa tunnissa narullakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *