By Lassen Stropp – luovaa ripustamista!

Sain toukokuussa tanskalaisen By Lassenin uutiskirjeen, jossa etsittiin vapaaehtoisia osallistujia heidän markkinointikampanjaansa. Kampanjan ideana oli kuvata heidän uutuustuotteensa Stropp -ripustin oikeiden ihmisten kodeissa ja jakaa inspiroivia kuvia erilaisista käyttötarkoituksista Instagramissa. En yleensä innostu osallistumaan tämän kaltaisiin juttuihin, mutta By Lassen -fanina tein poikkeuksen ja hain uteliaisuudestani mukaan. 🙂 Luulin jo ettei minua hyväksytty kampanjoimaan, kunnes viime viikolla postiluukusta putosi mystinen pakettikortti. Kipitin kiireenvilkkaa katsomaan kuka kumma minulle lähettää alle puolen kilon pukettia ja yllätyin iloisesti huomatessani sen matkustaneen Tanskasta asti – By Lassenhan se siellä oli minulle Stroppia pistänyt tulemaan. 🙂

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5314_2.j

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5323.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5312.jpg

Alkuperäinen ajatukseni oli kiinnittää Stropp -ripustimet makuuhuoneen oven taakse päällekkäin, jotta niiden avulla olisi ollut helppo mallailla päivän asukokonaisuutta – henkaroitu pusero ylempään ja housut tai hame alempaan ripustuslenksuun roikkumaan. Idea oli mielestäni kuitenkin hieman tylsä ja toteutuskin ontui hajonneen porakoneen takia, joten päädyin etsimään ratkaisua jossa ei tarvitsisi rei´ittää seiniä. 🙂

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5319.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5329.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5332.jpg

Avasin Stropp -ripustimen ruuvin ja sujautin lenksun String -hyllyn sivulaitaan roikkumaan ylösalaisin. Tämän jujuna on saada kokonainen asukokonaisuus kädenulottuville asusteineen päivineen, ja vaikkei itselläni koruja tai vöitä juurikaan ole, ei se haittaa laisinkaan… käyttöä löytyy silti. 🙂 Toisessa Stroppissa roikkuu Marimekon laukkuni ja toiseen sain hauskasti ripustettua hameen kanssa käyttämäni sukkahousut, tosin tänään olikin niin lämmintä ettei sukkiksia tarvinnutkaan. 🙂

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5318.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5334.jpg

Omakotivalkoinen_ByLassenStropp_5324.jpg

Pikimustat nahkalenksut sopivat muiden mustavalkoisten sekaan kuin olisivat aina siinä olleetkin. ♥ Eikä tarvinnut tällä kertaa surruttaa porakoneellakaan, pääsin siis helpolla. 🙂

15735615334_52b4fa34be_o.jpg

(Kuva: bylassen.com)

15738092213_a623bb586d_o.jpg

(Kuva: bylassen.com)

Lisää inspiroivia ripustusideoita löydät Instagramista hakusanalla #bylassenstropp, käykäähän kurkkaamassa miten muut ovat näitä hyödyntäneet! 🙂 Minut vuorostaan löydät sieltä nimimerkillä oma_koti_valkoinen, saa tulla seuraamaan! ♥

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Stropp-ripustin saatu By Lassenilta henkilökohtaista Instagram-markkinointia varten)


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

10 kommenttia “By Lassen Stropp – luovaa ripustamista!

  1. johannal: Niin ovat. ♥ Tykkään tämän mustan lisäksi myös tuosta alimmassa kuvassa olevasta vaaleasta nudenahasta, josta roikkuu musta takki. ♥

 1. By Lassen tuotteet ovat kyllä ihania. Vielä monta tuotetta mitä haluaisin itelle, mutta pitää säästää vielä…ovat sen verran hintavia. Hauskoja ripustuslenkkejä 🙂 <br />
  Viikonloppuja sinne &hearts;

  1. Päivi S: By Lassenilla on hienoja tuotteita, Kubus -kulhot ja kynttilänjlat ovat omat suosikkini. &hearts; &hearts;

 2. Ilmeisesti nuo sinun valkoiset conssit ovat vain näyttely esineenä? Jos ne olisivat olleet oikeasti puolivuotta käytössä, eivät ne olisi noin hyvä kuntoiset….

  1. ano: valkoisia varellisia Converseja on käytetty noin 15 kertaa, aktiivisempaan käyttöön on päässyt mustat samanlaiset Conssut. 🙂 Universal Stone -puhdistusaineella valkoiset nahkakengät pysyvät vitivalkoisina ja uudenveroisina, suosittelen kokeilemaan jos kaapista löytyy valkoisia kenkiä. 🙂

 3. Onko tuossa hyllyssä oikeasti Sinun / Teidän kaikki vaatteet. Vai oletko karsinut kuvausta varten?<br />
  <br />
  Näppärältä vaikuttavat nuo ripustuslenksut ja tyylikkäitäkin ovat.

  1. LM: Henkarivaatteista osa oli kuvaushetkellä sängyllä, niiden paikka on siis tuossa missä musta pusero roikkuu. Muutoin kaikki vaatteemme ovat tuossa, laatikostossa ja puulaatikoissa. 🙂

  2. LM: Meillä on vaatteiden suhteen menty todella askeettiseen tilanteeseen, reilut 200 vaatetta per nuppi on mielestäni oikein hyvä tilanne enkä itsekään pyrkinyt tuota alemmas. Vaatemäärä karsiutui alle 200:n itsestään ja kivuttomasti vuosien varrella kun enää löytänytkään samalla tavalla uusia ihania vaatteita itselleni kuin aiemmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *