Instaweekend & parhaat palat!

Omakotivalkoinen_99206718.jpgOmakotivalkoinen_881783681793.jpgOmakotivalkoinen_8278179.jpgOmakotivalkoinen_872872018982.jpgOmakotivalkoinen_8672861898738.jpg

Instagramin kuvavirta kiteyttää kivasti kodin sisustustyylin ja kerää viime postauksetkin käteväksi kollaasiksi. Ihana on itsekin katsella näitä oman elämän tuotoksia, niin on siistiä ja nättiä. 🙂

Nyt koiralenkille ja sen jälkeen puuhastelen teille iltapostausta, jonka aiheena on *tadaa* järjestelyä ja siivoskelua. 😀 Heipat hetkeksi!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

4 kommenttia “Instaweekend & parhaat palat!

 1. Ihania kuvia ja kaunis koti, ihanan raikas 🙂 Hokasin, että sulla parvekkeella tuo valkoinen altakasteleva korkea purkki. Oletko mistä ostanut ja minkä hintainen? Onko ollut hyvä, jos on pitemmän ajan poissa eli toimiiko? Hyvää viikonloppua sinne!!!

  1. Päivi S: tarkoitatko tuota korkeaa pitkulaista ruukkua? 🙂 Se on Lechuzan ruukku, mutta se ei ole altakastelevaa mallia. Siitä on saatava kyllä altakasteltava mallikin, Stockmannilta ainakin löytyy, mustana ja valkoisena. 🙂

 2. Moikka. Eksyin blogiisi ja ihastuin sisustustyyliisi. Huomasin kuitenkin eriskummallisia epäkohtia. Missä teillä säilytetään vaatteet? Onko teillä erillinen vaatehuone, vai miksi makuuhuoneen kaappi (jonka kuvittelin olevan vaatesäilytykseen tarkoitettu) näyttää tyhjältä?

  1. julia: Meillä pukeudutaan aika klassisesti ja minimalistisesti, jonka vuoksi vaatteita on määrällisesti vähän. Olen postaillut pariin otteeseen omista vaatteistani, voit käydä lukaisemassa niistä lisää täältä: :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/01/minun-vaatekaappini-88-osaa-minimalistisesti-klassista-peruspukeutumista&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/01/minun-vaatekaappini-88-osaa-minimalistisesti-klassista-peruspukeutumista</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *