Vielä ehtii osallistumaan Me & Friends -kynttiläarvontaan!

Viikonloppu ja kesäkelit toivat tullessaan yllätyksiä, jonka vuoksi en ehtinytkään koneen ääreen postailemaan aikomistani järjestelyjutuista. 🙂 Huomisen aamupäivälle olen varannut blogiaikaa, jolloin saan postauksen tehtyä, pahoittelut viivästyksestä. ♥ Tulin pikaisesti kuitenkin huikkaamaan teille, että Me & Friends -tuoksukynttilöiden arvontaan ehtii osallistumaan vielä parin tunnin ajan. Arvontaan voit osallistua arvontapostauksessa TÄÄLLÄ!

Omakotivalkoinen_525962678_2.jpg

Aurinkoista ja ihanaa illanjatkoa kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Vielä ehtii osallistumaan Me & Friends -kynttiläarvontaan!

    1. Kerttu: Aika paljon niitä löytyy. 🙂 S-kokoisia on eniten, ne on käteviä kylpyhuoneen laatikoissa pikkutavaroiden säilytyksessä ja ihanan näköisiä viherkasvien kanssa. M, L ja XL kokoisia on muutama extrana ässien lisäksi, olisikohan Uashmaman pussukoita yhteensä kertyneenä noin 15kpl. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *