Valkoinen pöytäradio valkoisessa keittiössä!

Tivoli Audion radioni on ollut passiivisella käytöllä, seikkaillen olohuoneen ja makuuhuoneen väliä pari vuotta. Blogikirppistavaroita läpikäydessäni päätin keksiä radiolle oikenlaista käyttöä, tai muussa tapauksessa kirppistellä sen kokonaan pois. Radio telakoitui lopulta keittiöön, koko kodin musamaatiksi, jossa sen sulosoinnut rytmittävät kokkailuhetkiä. 🙂

Omakotivalkoinen_5414837.jpg

Omakotivalkoinen_5410837.jpg

Omakotivalkoinen_5415837.jpg

Omakotivalkoinen_54228873.jpg

Omakotivalkoinen_5418837.jpg

Keittiön pöytätason ja seinän väliin jäänyt pieni rakonen piti täyttää valkoisella silikonilla, mutta laiskeliinina olen jättänyt asian roikkumaan to do -listalleni. Nyt rakosesta oli hyötyä, sillä sain sujautettua sinne radion pari metrisen virtajohdon jemmaan. Johtorypäs olisi ollut sen verran suuri, ettei se olisi peittynyt radion taakse, joten tämä ratkaisi kivasti ongelmani. 🙂

Omakotivalkoinen_5406876.jpg

Omakotivalkoinen_5399837.jpg

Omakotivalkoinen_5412837.jpg

Aurinkoista iltaa kaikille ja huomiseen (jolloin luvassa on blogin 4v-synttäripippalointia ja extrakivaa arvontaa. :))

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

15 kommenttia “Valkoinen pöytäradio valkoisessa keittiössä!

 1. Heips!<br />
  Jos päätät myydä tuon radion, niin otatko minuun yhteyttä ensin. Jos vielä silloin kaipaan pientä radiota ja hinta on sopiva, niin voisin vaikkapa ostaa sen pois.

 2. Hei! Kiitos ihanasta blogistasi.Olen lukenut tätä päivittäin jo monta vuotta.Tuli mieleeni,että oletko tykännyt Aika talouspaperi telineestä?Lupasit joskus,että kirjoitat siitä lisää kunhan saat siitä vähän kokemusta.

  1. Taina: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; On ihana kuulla positiivista palautetta omasta tekeleestään. :)<br />
   <br />
   Aika Designin talouspaperiteline on toimiva ja se katkaisee hyvin paperiarkin yhdellä repäisyllä. Ulkomuoto on myös hyvin kaunis, suomalaisella tavalla yksinkertainen ja selkeä. Valkoisen sävy taittaa aavistuksen kermaan ja omaan silmääni se riitelee taustaseinän valkoisen välitilalasin kanssa. Valkoisten kaakeleiden kanssa se sopii paremmin, niiden sävyero on pienempi. 🙂

  1. Anni: Sirottimet ovat Peugeotin maustemyllyjä, niiden alustana on Hayn valkoinen teräksinen minitarjotin, joka suojaa pöytätasoa mausteripottelulta. 🙂 Hayn minitarjotinta ei ole valmistettu pariin vuoteen ja sitä ei enää valkoisena löydy mistään. Tarjotin kuului settiin, jossa oli tämä neliskanttinen tarjotin sekä pitkulainen kynille sopivan kokoinen tarjotin. Muistaakseni niiden nimi oli Hay Tray set white. 🙂

  1. :): Tällä hetkellä kuuntelen Suomipoppia. 🙂 Piti vaihtaa Energy pois kun sieltä tulee joka ilta jokin trancetunti enkä oikein jaksa kuunnella sellaista jumputtavaa musiikkia kotioloissa. 🙂 Suomipoppikin n kyllä alkanut jo tympimään, samat kotimaiset listahitit joka tunti ja vaikka Antti Tuisku onkin symppis ja musiikki ihan mukavaa puuhamusaa, tahtoisin enemmän vaihtelua. 😀

 3. Kivalta näyttää! Et muuten ole koskaan miettinyt lattioiden väriä, vaalean valkoisen kuultavaksi?

  1. Valkoinen syreeni: Olen miettinyt lattian maalaamista ja vaihtamistakin. 🙂 meidän parketti on tehdaslakattu joten kukaan ei halua tulla takuutyönä hiomaan ja sävyttämään. Itse en uskalla maksaa tuhansia euroa takuuttomasta työstä. Lattianvaihto olisi vuorostaan hölmöä, koska parketti on hyvässä kunnossa… ja lattia olisi kannattanut vaihtaa ennen keittiöremonttia, koska nyt se olisi liian suuritöinen projekti. Saareke pitäisi kokonaisena saada siirrettyä pois tieltä ja se painaa yli 300kg. 😀

 4. Tuonnehan se sopii kun nenä päähän ja voi kuunnella musaa tai mitä nyt mielii kokatessa 🙂 Jos vielä meinaat sen kirppistellä täällä vois olla yksi innokas ostaja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *