Blogin 4v synttärit & synttäriarvonta!

Kulunut vuosi on ollut ihania asioita täynnä, toivon tämän heijastuneen blogini kautta teillekin… Kiitos että olette kulkeneet mukanani! ♥

Omakotivalkoinen_4vblogisyntt%C3%A4rit87

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-07-02%20koht

Blogitaipaletta on kuljettu nyt 4 vuotta, olen rustannut teille luettavaksi 2159 postausta ja kommenttejakin on kertynyt hurjat 41 648kpl. Blogini sähköpostiin on saapunut yli 10 000 viestiä, joista olen näppäillyt vastauksen reiluun 7000:n. Viime vuosi oli varsin vauhdikas blogivuosi ja sain kokeilla siipiäni monenlaisissa uusissa asioissa, kuten Habitare-messuilla, missä annoin radiohaastattelun designtrendeihin ja sisustusbloggaamiseen liittyen. Vuosi sitten lupasin tehdä teille videopostauksia aikaisempaa useammin ja tämän lupaukseni pidin, vaikka kameran edessä oleminen ei edelleenkään ole minulle kovin luontevaa. 🙂 

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_7672762.

Synttäreiden kunniaksi pyöräytän käyntiin pienen synttäriarvonnan, jonka palkintona on sisustustyyliäni ja blogiani kuvastava tuotesetti. Settiin kuuluu Artekin mustavalkoista klassikkokuosia oleva Siena -tyynynpäällinen koossa 50x50cm, sekä itseäni ihastuttava valkoinen Maria L Dahlbergin suunnittelema Freemover Rolf -kynttilänjalka, jonka korkeus on 28cm.

Synttäriarvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Kuulisin mielelläni jotakin Sinusta, ja ilahtuisin jos kertoisit kommentissasi hieman itsestäsi, jotta tutustuisin teihin lukijoihin entistäkin paremmin. ♥ Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.7.2015 klo 23:59 asti!  🙂 (palkinnot sponsered by mie)

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_87283673

Aurinkoista ja iloista päivää kaikille & onnea arvontaan osallistuville!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

182 kommenttia “Blogin 4v synttärit & synttäriarvonta!

 1. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta nyt saan kommentoitua vasta ensimmäistä kertaa. Pidän paljon valkoisesta sisustustyylistäsi, ja haluaisinkin toteuttaa vastaavaa kodissani. Ainoa ongelma on tumma karvojaan hyvin kylvävä koira, joten kompromissina olen lisännyt vaaleaa puuta ja mustaa sisustukseen. Eipä tämä hassumpi ole näinkään 🙂

 2. Onnea 4-vuotiaalle blogille. Kiitos sinulle, kun jaksat päivittää blogiasi niin usein 🙂 Naimisissa, lähes kolmekymppinen nainen ja kahden kissan omistaja mielenkiinnolla seuraa blogiasi ja yrittää kommentoida aina kun ehtii/muistaa.

 3. Onpas ihan arvonta💖 olen neljän lapsen äiti ja vaimo Turusta, kissoja ja koiria perheestä löytyy myös. Hömpänpömppää blogia kirjottelen silloin tällöin. Ihanaa kesää sinulle🌸

 4. Lämpimät ja sydämelliset onnittelut 4-vuotiaalle blogille! Sinun blogisi taitaa olla ensimmäinen sisustuspainotteinen blogi jota aloin seurata parisen vuotta sitten. Silloin tuli ahmittua kaikki postaukset joita olit siihen asti kirjoitellut ja uskoisin, ettei sen jälkeenkään ole kovin montaa päivitystä jäänyt lukematta. Kiitos Miia siis, että olet ilahduttanut meitä lukijoita aktiivisella postaustahdilla, mukavilla kirjoituksilla, kauniilla kuvilla ja ihanilla arvonnoilla!<br />
  <br />
  Täältä päästä ruutua löytyy 35-vuotias käsityöammattilainen ja yrittäjä länsirannikolta. Itse sisustelen kerrostalon vuokrakolmiota itse tehden, vanhaa tuunaten ja uutta yhdistellen. Paljon imen ideoita ympäri nettiä, myös täältä sinun blogistasi. Myös aikuisbalettiharrastus taitaa meitä yhdistää.<br />
  <br />
  ♥ Kaisa

 5. Onnea 4 vuotiaalle blogille &hearts; Olen ollut ihan alkuajoista mukana. Ihaillut olen tyyliä ja niiden muutosta siitä lähtien. Osaat aina iskeä juuri niihin juttuihin mistä itsekin pidän. Tosin, oma asuntoni ei vastaa todellakaan sitä mitä upea asuntosi on! Olen niin köyhä ettei minulla ole ainuttakaan desing-esinettä. Vaikka ihailen ihan hulluna asuntoasi ja muuttaisin vaikka heti sinne asumaan, on vain tyydyttävä tähän 🙂

 6. Oon parikymppinen nainen ja pidän sisustuksesta. Tykkään blogistasi, koska täältä saa inspiraatiota omaan kotiin, vaikkei sisustustyylimme täysin kohtaakaan 🙂

 7. Täällä yksi sisustamista rakastava kahden teini-ikäisen pojan äiti, joka näin kesälomalla saa milloin mitäkin ideoita ja toteuttaa niitä itse tai pistää miehen toteuttamaan 🙂 Miesväki ei aina ymmärrä 🙂 Luen paljon sisustusblogeja, tykkään valkoisesta perusväri ja tuon muita värejä sisustukseen tekstiileillä. Loin Instagram-tilin ja olen sinne muutamia kuvia näpsinyt ihan kännykällä. Ruoanlaityo ja leivonta myös lähellä sydäntä. Ja nuo arvontatuotteet on aivan ihania 🙂

 8. Onnea synttärisankarille.<br />
  Olen jo viidenkympin ohittanut kolmen äiti ja kahden mummi.<br />
  Löysin blogisi tyttäreni kautta aika alkuaikoina.<br />
  Yhteistä meillä on sama syntymäpäivä ja kaupunginosa.

 9. Paljon onnea ja haleja &hearts; &hearts; 🙂 …Mukana arvonnassa, ihan mahtava palkinto, artek ja siena w a u u !!<br />
  <br />
  Sama mie täällä edelleen mukana joka päivä lueskelemassa siun blogia, tosin nykyään kerkiän aika harvoin kommentoimaan.

 10. Kiitos kivasta blogista. Olen viihtynyt matkassasi jo yli kahden vuoden ajan ja aion viihtyä jatkossakin.

 11. Kiitos ahkerimmalle bloggaajalle, mitä itse seuraan! Pidän tyylistäsi ja on kiva odotella seuraavaa postausta!

 12. Mukana ehdottomasti arvonnassa! Seuraan blogiasi useaan kertaan viikossa, olen kiinnostunut sisustamisesta ja hurahtamassa hyvää vauhtia pelkistetympään tyyliin niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Oma sisustushaasteeni on kuinka karsia liikaa tavaraa pois kodista ja löytää paikka kaikelle, olenkin lukenut aikaisempia postauksiasi kyseisen aiheen tiimoilta ja saanut vinkkejä pitkäjänteiseen projektiini, kiitos siitä.<br />
  Ihanaa kesää sinulle ja muille lukijoille! 🙂

 13. mielenkiinnolla olen seurannut blogiasi ja tinkimättömyyttäsi sisustuksen ja pukeutumisen suhteen.<br />
  Onnea 4-vuotiaalle.

 14. Ihana blogi ja koti sinulla. Ja todella hienot kukkaistutukset terassilla😊<br />
  Olen 39v nainen, joka asuu ok-talossa Nokialla miehensä ja 6v tytön kanssa.<br />
  Sisustuksessa tykkään valkoisesta sekä harmaasta ja piristysvärinä usein pinkkiä.

 15. Olen seurannut blogiasi viime joulusta lähtien, ja siitä asti olen lukenut jokaisen postauksen läpi! Olen saanut paljon ideoita omaan kotiin ja nyt vasta kotini alkaa tuntua kodilta 🙂 valkoinen on siinä mielessä haastava väri meillä, kun on musta kissa ja koira. Karvaa niistä siis lähtee, ja paljon! Mutta onneksi se karva ei ole kuitenkaan suuri ongelma, kun on vain oikeat materiaalit. Itsestäni vielä hieman; olen sisustukseen ihan hurahtanut, tykkään liikkua luonnossa (varsinkin keväällä, kun kaikki tuoksut ja värit alkaa palailla talven jälkeen), tuhisevien kuonojen (eläinten..:D) ystävä ja tosi innokas ruuanlaittaja! Parasta on kun voi kokeilla ihan omia reseptejä ja huomata, että ne toimii ja maistuu hyvältä 🙂 jokatapauksessa, ihana arvonta, mukana! &hearts; <br />
  <br />
  Ainiin, onnea 4-vuotiaalle blogille, hyvää kesää! 🙂

 16. Onnea 4-vuotiaalle blogille ja iso Kiitos Miia, että olet ilahduttanut meitä lukijoita mukavilla kirjoituksilla ja kauniilla kuvilla, sekä kivat arvonnat ovat olleet piste iin päälle. Täällä kahden teinin äiti lukee ahkerasti blogiasi, vaikka harvemmin kommentoin. Blogisi on ollut myös minulle inspiraation lähde.

 17. Onnea blogivuosista :)<br />
  En tiennytkään että olet jo näin kauan blogia pitänyt. Itse lukeudun hieman tuoreempien lukijoiden joukkoon.

 18. Onnea blogille!Olen seurannut blogiasi vuoden verran aktiivisesti.Pidän kodistasi.Itsekin pidän vaaleasta ja melko minimalistisesta kodista.Tosin en pärjäisi niin vähällä vaatemäärällä kuin sinä.Asun mieheni kanssa rivarissa, ja seuraan kaikkea sisustukseen liittyvää.

 19. Blogien suurkuluttaja elämäntilanteen takia. Valkoinen, yksinkertainen ja tyylikäs viehättää, mutta modernin sekaan kaipaan jotain rosoista ja ajan patinoimaa. Myös diyt ovat sydäntä lähellä.

 20. Olen yksi vakkari lukijoistasi..musta ja valkoinen uppoaa itsellekin. Olen 30 kolmen pojan äiti, kaksoset 4kk ja esikoinen vähän alle 3v. Olen kulinaristi ja esteetikko. Nyt uudessa kodissa 3/2015 nauttien kotielämästä joka koko ajan sisustukseltaan on mennyt modernimpaan. Arvostan yhä enemmän kestävää, ajatonta ja pitkälti skandinaavistakin. Onnittelut sinne &hearts;

 21. Paljon onnea Neljä vuotiaalle minultakin! 🙂 Olen blogisi varsin tuore seuraaja, yleensäkin blogien seuraaminen on minulle uusi juttu. Tyylisi sisustamiseen on lähellä sydäntäni ja kirjoitustyylisi hyvin miellyttävää lukea. Olen hullaantunut sisustamiseen myöskin aivan lähiaikoina, olen kolmekymppinen kolme vuotiaan pojan yksinhuoltaja-äiti etelä-pohjanmaalta. Asumme vanhassa, -95 vuonna käytöstä poistetussa koulussa. Työsarkaa siis riittää, mutta mihin tässä kiire olisi, valmiissa maailmassa. 🙂

 22. Onnea 4-vuotiaalle! Blogistasi olen saanut useita ideoita omaan kotiin toteutettavaksi omannäköiselläni tavalla. Kiitos siitä 🙂

 23. Ihana arvonta! Sopisi loistavasti uuden kotimme olohuoneeseen. Onnea 4-vuotiaalle 🙂 inspiroiva blogi sinulla, alunperin aloin seurata kun etsin Googlella tietoa tavaran vähentämisestä muutama vuosi sitten.

 24. Paljon onnea lemppariblogille! 🙂 Ja kiitos sinulle Miia kun jaksat niin ahkerasti päivittää!<br />
  <br />
  Täällä helsinkiläinen reilu kolmekymppinen pienen pojan äiti joka on lueskellut kaikki postauksesi viimeisen kahden vuoden ajalta ja mielenkiinnosta selaillut myös niitä vanhempia. Oma kotimme on vaalea ripauksella mustaa ja aavistuksella tummaa puuta ja itämaista fiilistä. Monesti olenkin jo asiaa kommentoinut ja sinua kiittäänyt, mutta en voi tarpeeksi kiittää saamastani inspiraatiosta oman kodin tyhjentämiseen ja &quot;pelkistämiseen&quot; 🙂 Hyvinvointi on kasvanut uskomattomasti tavaramäärän vähetessä! <br />
  Hanna

 25. Täältä tulee onnentoivotukset Tampesterista. Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ja tämä oli ensimmäinen sisustusblogi, johon tutustuin. -AnuEve-

 26. Just nää 2 tuotetta on ne joita oon viimeiset kuukaudet yrittänyt ostaa mutta en ole raaskinut, uskomatonta. Mä taidan kuulua niihin sun blogin lukijoihin jotka käy monta kertaa päivässä, joka tauolla, katsomassa oisko uutta postausta tullut. Sain itseasiassa toissapäivänä ainoastaan blogistasi tiedon Eva Solon yrttiruukkuihin liittyen, mistään muualta ei tätä tietoa löytynyt! 🙂

 27. Tänään vasta tutustuin ensimmäistä kertaa blogiisi, minua miellytti erityisesti kirpeän keltainen lastenhuoneesi koska kirkkaan keltainen minullakin sisustuksessa ollut jo mukana monta vuotta mustan ja valkoisen kaverina 🙂

 28. Onnea blogivanhuksesta (kai niin jo neljävuotiaasta voi sanoa 🙂 Olen seuraillut blogiasi siitä saakka kun kaikki oli vielä niin bling bling ja Eero Aarnion ponyt ja dinot loikkivat lattoillasi. 🙂 Mukava seurata muutosta, ja sama muutos on omassa sisustuksessakin tapahtunut. Varsinkin postaukset tavaran vähentämisestä ovat innostaneet itseäkin hankkiutumaan turhasta rojusta eroon. Eli kiitos ja hyviä tuleviakin blogivuosia!!

 29. Olen 48-vuotias teinitytön äiti, sisustuksesta kiinnostunut. Pyrin pelkistämään omaa kotiani ja vähentämään tavaramäärää. Diy-juttuja ja postauksia kauniista kodistasi on mukava seurata.

 30. Onnea 4v taipaleen johdosta &hearts;!!! Itse olen kahden lapsukaisen äiti, joka rakastaa sisustamista. Oman talon rakennusprojekti lähenee loppuaan. Yksi unelma taas käymässä toteen &hearts;. Sisustustyylini on skandinaavista, pelkistettyä, valkoista ja vaaleaa puuta. Olen seurannut blogiasi jo varmaan 3 vuotta.. 🙂 Koukussa taidan olla 😉

 31. Wow, nuo sopisi täydellisesti uuteen kotiini! 😍 Olen muuttamassa parin viikon kuluttua ja tulen sisustamaan käyttäen paljon valkoista ja mustaa mm. sinun blogisi inspiroimana!

 32. Paljon onnea neljästä vuodesta! :)<br />
  <br />
  Mä oon seurannut sun blogia nyt pari vuotta ja aina silloin tällöin harvemmin pistänyt kommenttiakin. Itse asustelen Järvenpäässä avopuolison ja 5kk poikavauvan kanssa. 🙂

 33. Olen 35-vuotias yhden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Rakastan sisustamista ja olen seurannut blogiasi melkein alusta asti. Äitiyslomalla ollessani kommentoin postauksiasi ahkerasti, mutta töihin palattuani se valitettavasti on vähentynyt. Käyn kuitenkin blogissasi joka päivä ja minusta sinun sisustustyyli on muuttunut vuosien varrella vain parempaan suuntaan. Voisin koska tahansa muuttaa kotiisi, se vaan on niin täydellinen &hearts;

 34. Sydämelliset ONNITTELUT, Olet jaksanut ahkerasti kirjoitella blogiasi lähes päivittäin. Sisustus tyylisi on kaunis!

 35. Olen lukenut blogiasi noin puolen vuoden ajan 🙂 Ihailen järjestelmällistä tyyliäsi, ja tsemppiä olen yrittänyt hakea juurikin meneillään olevaan tavarankarsimisprojektiini….

 36. Onnea 4-vuotiaalle blogillesi! Todella inspiroiva blogi, jota tulee seurattua päivittäin, olin sitten kotona tai matkalla. Terveisiä Barcelonasta ☀️

 37. Paljon onnea 4 -vuotiaalle blogillesi ja sinulle tietenkin! 🙂 Mukana ollaan arvonnassa.<br />
  Ps. Nimimerkin takaa löytyy minun blogini jonne olet tervetullut vierailulle! 🙂

 38. Onnea nelivuotiaalle &hearts; Ja terkkuja pohjoisesta! Omaan blogiini olen kirjoitellut nyt 9 kuukauden ajan eli ihan vauva-ikäinen blogi vielä. Intoa riittää ja monen monta ihanaa tuttavuutta olen jo harrastuksen kautta saanut 🙂 Työskentelen rakennusalalla ja kaikki rakentaminen &amp; remontoiminen &amp; sisustaminen kiinnostaa ja niitä on tullut harrastettua jo pitkään. Luen paljon erilaisia blogeja, olen aika kaikkiruokainen 🙂

 39. Onnittelut! Olen seurannut blogiasi vajaa vuoden ja lähes päivittäin. Ihailen sisustustyyliäsi. Monta ideaa olen saanut omaanki kotiin. Kiitos! Ihana arvonta, ehottomasti mukana.

 40. Onnea!! Olen seuraillut blogiasi melkein alusta asti. Sisustustyylin vaihtuessa olin ihan järkyttynyt, mutta nyt tämä sinun uusi tyylisi on vienyt sydämen. Kiitos ihanasta blogista.

 41. Paljon Onnea blogisynttäreille! Olen seuraillut blogiasi jo muutaman vuoden, itse olen täältä kaukaa Rovaniemeltä ja työskentelen sisustusalalla ja harrastan erilaisia sisustusjuttuja.:)

 42. Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan!<br />
  Olen 3lapsen äiti ja innostunut sisustuksesta viimeisen 5vuoden aikana. Luen blogiasi säännöllisesti ja olen saanut valtavasti rohkaistusta tavaroiden hävittämiseen. Siitä kiitos sinulle :)<br />
  Ihanaa kesää!

 43. Täällä sinun blogiasi seuraa omaa valkoista kotiaan sisustava. Uusi kotimme valmistui puoli vuotta sitten. Monia ideoita olen poiminut sinulta. Suuret kiitokset sisustus- ja vaatevinkeistä! Viimeisin hankintani on tältä päivältä Cubuksesta housut. 🙂

 44. Olen kolmen pienen lapsen äiti Turun-suunnalta. Olen lueskellut blogiasi, ja sisustusblogeja ylipäätään, kohta vuoden verran. Sinun sisustustyylisi on samantyyppinen kuin minunkin. Itsekin pidän vaaleasta ja levollista tyhjääkin pintaa täytyy kotoa löytyä!

 45. Rakastan blogiasi, mutta valitettavasti tämä taitaa olla vasta toinen kommenttini. Oma vaalea sisustamiseni on vielä vaiheessa, sillä opiskelen, eikä minulla ole varaa toteuttaa kaikkia suunnitelmiani. Onneksi on siis tämä blogi 🙂

 46. Onnea neljä vuotiaalle!!!! On ollut/on ilo seurata blogiasi jo vuosia. Ihanat sisustus- ja muut vinkit kiinnostavat minua.

 47. Onnea 4-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi alusta alkaen. Etsin tuolloin inspiraatiota rakentaessamme taloamme, joka on myös hyvin pitkälle valkoinen pienillä mustilla ja koivuisilla yksityiskohdilla &quot;piristettynä&quot;. Sisustustyylisi on nykyisin lähimpänä omaani. Ai niin, mie oon Joensuusta, nelikymppinen koiratalouden mamma.

 48. Onnittelut 4-vuotiaalle ! Blogiasi olen seurannut parisen vuotta, ihailen kaunista kotiasi ja intoasi sen parissa. Mukavaa kesänjatkoa !

 49. Täältä blogista on tullut vuosien varrella poimittua paljon sisustusinspistä, vaikka meillä aika eri näköistä onkin. Mukana arvonnassa!

 50. Onnea blogillesi!:) täällä yksi innokas sisustaja joka kaipaisi pientä piristystä kotiin, eli tuollainen tuotesetti ilahduttaisi todella! Mukana tässä ihanassa arvonnassa! ~k

 51. Olen 30 Suomessa asuva virolainen nainen. Olen asunut täällä 4 vuotta. Asun rivitalon neliössä. Tykkän sisustuksessa valkoisesta kuten sinäkin. Sinun blogistasi olen saanut todella paljon ideoita oman kotini sisustamisessa. <br />
  Onnea blogille! Innolla odotan seuraava postausta ja olen mukana arvonnassa.

 52. Onnea 4-vuotiaalle!! Blogisi on yksi suosikeistani ja olen kyllä jo aika kauan sitä lukenut! Olen 3 lapsen lääkäriäiti, pidän valkoisesta, modernista, vähäeleisestä ja ajattomasta sisustuksesta. Tykkään kokata ja herkutella ja vastapainoksi urheilla verenmaku suussa 😀

 53. Onnittelut 4-vuotiaalle blogille! Olen 30-vuotias kahden lapsen äiti Vuokatista.Olen seurannut blogiasi pitkään ja saanut paljon inspiraatiota ja oppinut asioita sisustamisesta. Tämä on sellainen hyvän mielen blogi. Hyvää kesää sinulle:)

 54. Onnea blogille! Täällä päivittäinen lukijasi, 32-vuotias perheenäiti pääkaupunkiseudulta, joka rakastaa valkoista, mustalla höystettynä. Siena sujahtaisi täydellisesti sohvamme tyynyvalikoimaa täydentämään.

 55. Ehdottomasti mukaan huippuarvontaan! Mitähän kertoisin itsestäni jota et vielä tiedä, hmmm.. Olen menossa laskuvarjohyppäämään toivottavasti vielä tänä vuonna! 🙂

 56. Onnittelut 4-vuoden uurastuksesta blogisi parissa. Mukana olen ollut noin 2,5-3 vuotta ja olen tykännyt jorinoistasi:) Itse olen 40 paremmalla puolen ja asun Kuopiossa, täällä kalakukkojen kotikaupungissa. Kuopio on uskomattoman kaunis kesällä, kannattaa tulla vierailulle. <br />
  Ihana arvonta toivottavasti onnetar suosii;)

 57. Olen kolmekymppinen nainen ja sisustelen rivitalokolmiota. Olen saanut blogistasi paljon ideoita ja inspiraatiota, kiitos niistä 🙂

 58. Onnittelut 4-vuotiaalle taipaleelle ja toivottavasti saamme lukea vielä pitkään postauksiasi. Satunnaisesta poikkeamisesta tuli säännöllinen poikkeaminen, kun ihastuin valkoiseen kotiisi.

 59. Hei Miia.<br />
  Olen uskollisesti seuraillut freesiä blogiasi reilun kahden vuoden ajan. <br />
  Blogisi on tuonut minulle näinä vuosina ihanaa arjen eliksiiriä lastenhoidon lomaan, kuten myöskin uutta näkökulmaa valkoisella sisustamiseen. <br />
  Juuri palasin takaisin työelämään seitsemän vuoden mammalomailun jälkeen. Seuraavana etappina olisikin sitten vuorossa muutto kohtapuolin valmistuvaan valkoiseen kivitaloon. <br />
  Onnea sinulle ja blogillesi, olette loistotiimi!!

 60. Onnea 4-vuotiaalle! Kiitos kun jaksat usein päivittää blogia.mihailen kuinka osaat ottaa vastaan ne ikävät kommentit provosoitumatta niistä. Toki et mielestäni ansaitsisi niitä ollenkaan. Tykkään minimalistisesta tyylistäsi vaikka oma koti ei sellainen olekkaan.

 61. Hei! osallistun arvontaan, palkinto sopisi kuin nenä päähän. Olen kolmevitonen ja olen lukenut blogiasi monta vuotta. Sinun blogisi ansiosta Ikean korkeakiiltoiset kaapit valloittivat olohuoneemme, ja olen kyllä tykännyt niistä edelleen 🙂

 62. Täällä juttujasi lueskelee 23- vuotias tyttö, jonka intohimona on myöskin sisustus :)<br />
  Asustelen samassa kaupunginosassa kanssasi.<br />
  Onnea sinulle ja blogille &hearts;

 63. Onnea!<br />
  Olen seurannut blogiasi vasta puolisen vuotta ja jostain syystä olen koukussa, vaikka välillä liiallista valkoisuutta ja minimaalisuutta kritisoinkin :)<br />
  Olen viisikymppinen kahden teinin äiti, joka pitää kauniista esineistä ja on kiinnostunut sisustuksesta.<br />
  Mukana siis arvonnassa….

 64. Paljon onnea neljä vuotiaalle blogille 😀 Minä olen nelikymppinen suurperheen äiti savosta. Blogiasi olen seurannut jo monta vuotta. Kun sen löysin niin täytyi ahmia kaikki postauksesi, niin blogistasi kiinnostuin. Tykkään kovasti sisustustyylistäsi ja suosin omassa kodissani pitkälti samoja asioita. Kiitos blogistasi ja mukavaa kesän jatkoa 😀

 65. Onnea juhlapäivänäsi!<br />
  Olen 50v. neljän aikuisen lapsen äiti ja kohta viiden lapsenlapsen mummi, jolla neljäs talo rakenteilla.<br />
  Etsin netistä sisustusideoita ja törmäsin blogiisi. Koskaan aiemmin en ole blogeja lukenut /seurannut.<br />
  Ihania ideoita olen saanut kauttasi uuteen, tulevaan kotiini, kiitos niistä!<br />
  Hyvää jatkoa ja aurinkoista kesää! 🙂

 66. Olen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden ajan ja edelleen saat koukutettua minut lukemaan joka postauksen :)<br />
  Harmillisen vähän minun tulee kommentoitua juurikaan minkään blogin postauksiin, tuntuu ettei aika vaan riitä.. <br />
  Itse olen sisutanut kotiani pääsääntöisesti valkoisella ripauksella mustaa, harmaata ja lasten leluista tulevilla väreillä ;)<br />
  Onnea blogillesi!

 67. Onnea! Asustelen Turussa, 27 vuotta on tullut täyteen ja rentoudun sisustus- ja puutarhablogeja lueskellen sekä seuraten muiden tekemiä diy-juttuja. Välillä intoudun itsekin. 🙂 Siena-tyynystä haaveilen myös!

 68. Onnea!! Olen seurannut ihanaa blogiasi parin vuoden ajan ja olet saanut minutkin hurahtamaan valkoiseen väriin…

 69. 22-vuotias omakotitalon remontoija, tällä hetkellä pihan laittaja, esteetikko, floristi, opiskelija, yrittäjä ja valkoisia sisustuksia ihaileva! Minä lyhennettynä! Ihana blogi! 6kk lukenut ja vienyt mennessään! 😉

 70. Onnea, hienoja lukuja kaikki luettelemasi saavutukset! Olen kolmekymppinen neljän lapsen äiti, lueskelen blogia välillä päivittäin, välillä vähän harvemmin..

 71. Onnea hurjan paljon! Olen kolmekymppinen sistustamisesta kiinnostunut äiti ja vaimo. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta kommentoin ensimmäistä kertaa 🙂

 72. Onnea 4 vuotiaalle 🙂 Olen seurannut blogiasi siitä asti, kun olit kirjoitellut sitä noin puolisen vuotta. Katson päivittäin onko mitään uutta tullut 🙂 Seuraan sinua Instagramissa, Pinterestissä ja Facebookissa myös 🙂 Oma tyylini on skandinaavinen ja aika väritön, ei ihan niin minimalistinen kuin sinulla, mutta kuitenkin. Olen itse melkein 30 vuotias Pirkanmaalainen avoliitossa elelevä nainen 🙂 Jatka samaan malliin, toivottavasti blogisi vielä tuplat täyttää 😀

 73. Täällä blogiasi lukee 20-vuotias tyttönen Vantaalta. Tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeassa Helsingissä sekä työskentelen vaateliikkeessä. Parhaat sisustushankintani suositustesi vuoksi ovat olleet String-hyllyt ja hetki sitten ostamani Ikean parveke&quot;ritilät&quot;, vai mikä niiden oikea nimi nyt onkaan. 😀 Blogiasi olen lukenut kohta vuoden, löysin sen viime kesänä kun etsin sisustusinspiraatiota ensimmäistä omaa kotiani varten. Monta blogitekstiä tallentui tuolloin lukulistalle, ja sinne jäi myös lopulta koko blogikin! Onnea 4-vuotiaalle blogille 🙂

 74. Onnea blogivuosipäivän johdosta!<br />
  Reilun vuoden verran olen blogiasi seurannut ja saanut paljon inspiraatiota, esimerkiksi eilen sain viimein tilattua ihanan kählerin omaggio -vaasin jonka olen ensimmäisenä sinun blogistasi bongannut. 🙂 Olen parikymppinen sisustusta ja diy-projekteja harrastava nuorimies.

 75. Onnea 4-vuotiaalle blogille! 🙂 <br />
  <br />
  Olen työssäkäyvä yhden äiti ja blogisi ansiosta olen myös innostunut karsimaan turhan tavaran kotoani pois. Nautin myös enemmän avarista tiloista ja valon täyttämistä huoneista. Olen seurannut blogiasi n. 3 vuotta kohta ja tämä on joka aamuinen rutiini tulla kurkkaamaan uusimmat postaukset 🙂

 76. Kauniit tuotteet palkintona. 🙂 Olen kolmekymppinen sisustuksen trendeistä nauttiva nainen Turun seudulta. En muista tarkalleen, mutta löysin blogisi luultavasti 1-2 vuotta sitten? Vielä odotan oman kodin löytymistä, jotta pääsisin toteuttamaan sisustushaaveitani. Tykkään valkoisesta kodistasi ja rakastuin erityisesti keittiöösi ja sellainen olisi minullakin haaveissa.

 77. Hurjan paljon onnea 4-veelle! 🙂 Tykkään seurata blogiasi, koska täältä saan inspiraatioita ja hyvää mieltä. Täällä päässä kirjottelee 31-vuotias vaimo ja pienen tytön äippä, jonka intohimona on sisustus ja kaikki kaunis. Kiitos ihanasta blogista! 🙂

 78. Onnittelut täältä Lappeenrannasta! 45 vuotta elämää elänyt nainen ja 3 lasta kasvattanut. Valkoinen, harmaa ja musta ovat minun sisustusvärini. Ihana seurata aktiivista bloggaajaa :)<br />
  Mukana arvonnassa!

 79. Onnittelut! <br />
  Hurahdin sisustusblogeihin noin vuosi sitten ja sinun blogisi kuuluu ehdottomasti top-3:een. Olen ihan koukussa blogiisi ja sisustamiseen. Odotan aina innolla seuraavaa postausta. Kiitos ahkeruudestasi ja kaikesta siitä inspiraatiosta ja ideoista, joita olen blogisi kautta saanut! Sisustustyylimme kohtaavat, toki omassani on myös harmaata, mustaa ja koivua. Tuntuu myös, että ikäänkuin olisimme &quot;tuttuja&quot;, vaikka se tapahtuu näin ruudun välityksellä, eikä ole kovin vuorovaikutteista. Pitäisikin kommentoida useammin. Olen reilu nelikymppinen naimisissa oleva kolmen lapsen äiti. Esikoinen muutti vuosi sitten pois kotoa. <br />
  Aurinkoista kesän jatkoa! Jatka samaan malliin:))

 80. Hei. Blogiasi on tullut seurattua alkumetreiltä saakka ja maku aika pitkälti samanlainen ko itselläni…vaalea ja moderni. Olen ns. höyhensarjalainen blogini kirjoittelussa eli n. lokakuussa aloin omaa Muuttuvakotini Päivi S blogia kirjoitteleen ja paljon on vielä opittavaa monelta saralta. Olen tominut aikaisemmin 8 vuotta Värisilmässä sisustusneuvojan ja olen opiskellut alaa. Blogini sai kipinän ko jäin työttömäksi eli piti jotenkin &quot; purkaa&quot; tätä omaa luovuutta. Olen pohjoisen &quot;Tyttöjä&quot;, jos nyt voi enää tytöksi sanoa ko pari viikkoa sitten täytti jo 46-vuotta 🙁 Aiheet blogissani pääsäntöisesti on sisustamista ja pikku hiljaa olen myös kirjoitellut matkustamisesta, muodista ja liikunnasta, jotka ovat myös lemppari aiheitani. <br />
  Onnea kauheasti sinne!!!

 81. Oikein paljon onnea lempiplogilleni💗 olen seurannut plogiasi noin kolmisen vuotta ja aina yhtä innokkaana avaan plogisi ja mielenkiinnolla luen ja ihastelen tyyliäsi!<br />
  Voi kumpa arpaonni osuisi tälläkertaa kohdalleni(:

 82. Olen 40 nainen Helsingistä. Lapset jo osittain maailmalla. Tykkään lukea blogeja, ne ovat korvanneet sisustuslehdet. Tykkään selkeästä tyylistäsi niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Olet ollut yhtenä kannustajana ja esimerkkinä, kun olen raivannut kotini ja vaatekaappini uuteen uskoon. Enää ei varastoissa loju turhaa kamaa ja vaatekaappikin on niukka mutta käytännöllinen. Vähempi on enempi!<br />
  T. Tiina<br />
  Onnea 4-vuotiaalle blogillesi!

 83. Onnea! Olen kohta kolmekymppinen viime vuonna ostetun ensimmäisen omistusasunnon sisustaja. Blogiasi on hauska lukea, koska päivität sitä niin ahkerasti! 🙂

 84. Aloin seuraamaan blogiasi vuonna 2012 kun ostin ensimmäisen yhteisen kodin yhdessä poikaystäväni kanssa. Etsin tuolloin blogeja, joista saisi inspiraatiota omaan sisustukseen. Tähän blogiin jäin koukkuun 🙂

 85. Onnea 4-vuotiaalle 🙂 Täällä 33-vuotias sisustuksesta ja liikunnasta innostuva kolmen lapsen äiti ilmoittautuu lukijaksesi! Ihana blogi!!

 86. Täällä pian 27 vuotias sisustushullu, joka on seuraillut blogiasi muutaman vuoden. En muista mitä kautta blogisi olen alkujaan löytänyt, mutta hyvin todennäköisesti googlailemalla jotakin sisustusjuttua, mistä olen päätynyt tänne, ja juuttunut sitten matkaasi mukaan. Simppeli sisustustyylisi kolahtaa myös minuun ja olenkin kuullut monista kiinnostavista sisustusesineistä ja tarjouksista juuri tätä kautta. Ja koska arvontapalkinto kolahtaa myös omaan sisustusmakuuni, pakko on koittaa onneaan! 🙂

 87. onnittelut !! olen kotona olosuhteiden pakosta sisustusta harrastava valokuvaaja, tyttäreni kanssa kurkimme blogiasi jokapäivä ja haemme sisustus inspiraatioita, muutimme viikko sitten kerrostalo kolmioon joten ahkerasti suunnitellaan sisustus uusiksi, johon sopii hyvin tuo väri musta ja valkoinen

 88. Olen lukenut blogiasi kauan, en osaa tarkkaan sanoa kuinka kauan, mutta ainakin pari vuotta lähes päivittäin ja sitä ennen satunnaisesti.. Ihana lukea tiheästi päivittyvää blogia, jossa on kauniit kuvat. Onnea paljon blogin 4-vuotistaipaleesta, toivottavasti vuosia tulee monta lisää vielä:). <br />
  <br />
  Kurkkaan lähes päivittäin uusimmat jutut, ja näin ollen harva jutuista jää lukematta. Kommentoin kuitenkin hyvin harvakseltaan.. Minulla taitaa olla saman ikäinen tyttö kuin sinulla, ja muita yhdistäviä tekijöitä ovat varmaankin rakkaus valkoisella sisustamiseen (vaikkei meillä täysin valkoista olekaan), pyrkimys tavaran karsimiseen ja pelkistettyyn sisustukseen. Ihailen myös tapaasi olla ystävällinen kaikille -myös niille, jotka eivät sitä aina ole. Valoisa asenteesi on myös yksi syy miksi luen blogiasi:)!!<br />
  <br />
  Mukavaa kesää:)!

 89. Oikein paljon onnea. Blogisi on mielenkiintoinen ja seurailen mitä uutta olet taas keksinyt.<br />
  Kommenteja tulee lähetettyä aika harvoin.

 90. 3 pojan 34-vuotias äiti Oulusta rakastaa mustaa ja valkoista, jolla oma omakotitalokin on sisustettu. Käsillä tekemisen taito on hyppysissä ja uusia ideoita haen erilaisista sisustusblogeista.

 91. Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille! Olen seurannut blogiasi kahden vuoden ajan lähes päivittäin, toivottavasti et koskaan lopeta bloggaamista &hearts;. Itse olen 16-vuotias tyttö pohjanmaalta, sisustan isäni asuntoa, ja täältä saan paljon käytännöllisiä ideoita, tavaran karsimisesta ruuanlaittoon ja elokuviin. Tosi mielenkiintoista on myös lukea tavallista arkea, postaukset koukuttavat ihan sikana!:)

 92. Onnea 4 -vuotiaalle ! :)<br />
  Olen seuraillut blogiasi nyt vuoden ajan, ja saanut paljon ihania ideoita kotiimme. Kiitos niistä. Asustelemme mieheni kanssa kymenlaaksossa. Loma alkoi juuri….nyt nautitaan !!<br />
  Hyvää Kesää !!

 93. Onnea ihanalle blogille. Olen seurannut blogiasi niin pitkään kuin voin muistaa. Blogisi on ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan aktiivisesti. Olen 28-vuotias äiti Keski-Suomesta. Rakastan sisustamista ja tyylisi on inpiroinut minua.

 94. Onnea vuosipäivän johdosta! On ollut ilo seurata blogiasi vuosien varrella, enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

 95. Hei Miia ja ONNEA 4-vuotiaalle blogillesi 🙂 Käväsen kurkkaamassa täällä miltei päivittäin kivoja uusia tuulia 🙂 Olen 48-vuotias jo aikuisten tyttärien äiti Itä-Suomesta. Olen innokas sisustaja ja tyttäret joskus jopa kärsivät siitä 🙂 Loppupelissä kuitenkin yleensä tykkäävät muutoksista ja ovat ylpeitä mammasta siinä kohtaa viimeistään kun kaverit haluaisivat muuttaa meille asumaan 🙂 Perheeseen kuuluu myös ihana avopuoliso, joka myös jaksaa ihmetellä innostuksiani, mutta on kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen…. Ai mihin lopputulokseen, kun muutokset ovat mahdollisia jatkuvasti 🙂 No, miehillä miesten lelut ja meillä naisilla omamme :)<br />
  Ihanaa kesää Sinulle ja perheellesi !

 96. Oih olisi ihana voittaa nuo! 🙂 Olen nuori yhden lapsen äiti Oulusta. Sisustus kiinnostaa ja paljon olen saanut inspiraatiota sinun kodistasi, vaikkakin oma sisustus on hieman beigempää 🙂

 97. Onnea blogille! Olen 49-vuotias vaasalainen, joka tykkää kovasti sisustustyylistäsi 🙂 Innolla mukana arvonnassa, aivan ihana palkinto 🙂

 98. Olen vasta hiljattain ryhtynyt seuraamaan blogiasi. Tällä hetkellä luen lokakuun 2013 postauksia. Oma koti valkoinen on tilauksessa ja uusia huonekaluja odotellaan saapuvaksi.<br />
  <br />
  Perästä tullaan siis!

 99. Kahden pienen ja vilkkaan pojan äiti. 🙂 Luen blogiasi ahkerasti ja pidän siitä kovasti. Itse tykkään myös valkoisesta ja mustasta. <br />
  Hyvää kesää!

 100. Kahden pienen äiti, joka lukee jokaisen postauksesi. Ihailen teidän valkoisuutta, vaikka itse tarvitsenkin kontrasteja. Mukana arvonnassa!

 101. Tämä on harvoja blogeja, joita luen, vaikka oma koti on kyllä ihan muuta kuin valkoinen. Jotenkin olen vain koukuttunut.

 102. Löysin tänään blogiisi ja ihanan selkeä ilme, pointsit! Oma koti pursuaa värejä niin jotenkin rauhottaa kattoa toisten harmonisia koteja. Meillä on kaks pientä tyttöä ja haaveissa oma koti kunhan mies valmistuu vuohen päästä.

 103. Olen pienen tytön äiti, tavattoman hidas sisustaja ja minimalismin ihailija. Harkitsen kaikkea niin pitkään, että ehtii tulla uusia vaihtoehtoja. Valaisin esimerkiksi on ollut hankinnassa ihan liian monta vuotta, mutta vihdoin tartuin blogissasi juuri olleeseen valaisinalekoodiin. Harri Koskisen valaisin on mieletön! Ihana oma curling kivi katossa 🙂

 104. Kiitos hirmuisen ihanasta blogista. Täällä blogiasi lukee 23-vuotias tyttö kainuusta. Luen blogiasi todella ahkerasti. Päivän kohokohta kun pääsee lukemaan uusinta postausta. Olen saanut blogisi kautta paljon ihania ideoita kotiini sisustukseen. Jatka samaan malliin. 🙂 <br />
  Mukavaa kesää sinulle Miia! 🙂

 105. Muiden blogien lukeminen on kausiluonteista, mutta lähes päivittäin pitää käydä tsekkaamassa mitä uutta ja ihanaa sinä olet taas keksinyt 🙂 Olen vajaa kolmekymppinen neiti maan lounaiskolkasta, kodissa valkoisen lisäksi tummanharmaata ja asunnon alkuperäistä lähes viisikymmenvuotiasta &quot;patinoitunutta&quot; tammea mm. väliovissa ja ikkunanpuitteissa (sekä edellisen asukkaan asentama kamalan punasävyinen laminaattilattia).

 106. Onnittelut 4v. Blogille! Olen lähes kolmekymppinen nainen, naimisissa, neljän lapsen kotiäiti. Olen pitkään seurannut blogiasia. Sinun kotisi on todella ihana.

 107. Hei, Onnittelut blogitaipaleestasi! Ei varmasti ole helppoa blogata aktiivisesti ja kirjoittaa selkeästi sekä valikoida sopiva määrä kuvia/postaus! Mutta onnistut siinä hyvin! Siksi olen seurannut blogiasi jo puolen vuoden aja säännöllisesti. Kiitos!

 108. Onnea! Täällä seurailtu blogia parin vuoden ajan ihastellen, hämmästellen ja inspiroituen. jospa onni suosisi arvonnassa.

 109. Paljon onnea nelivuotiaalle! 🙂 Olen blogiasi seurannut epäsäännöllisesti jo parin vuoden ajan, mutta vasta hiljattain oman blogini aloittaneena liityin &quot;virallisesti&quot; lukijaksi. Itsekin olen sisustamisesta kiinnostunut ja opiskellutkin alaa. Kateellisena ihailen siistiä kotiasi, itse kun en ole saanut edes remontin ennen-jälkeen -kuvien jälkeen-osiota kuvattua tavaran ylenpalttisen määrän vuoksi.. 😀 Aionkin tänä vuonna panostaa entistä enemmän kodin viihtyisyyteen, nyt kun keväällä syntyneen esikoisen vuoksi kotona tulee rötvättyä paljonkin 🙂 Olen aina pitänyt valkoisia sisustuksia persoonattomina, mutta huomaan pikkuhiljaa ympäröiväni itseni valkoisilla kalusteilla. Ehkä se on yksi tapa saavuttaa tuota yleistä siisteyttä. Toki helpommalla pääsisi kun raivaisi kaiken turhan omaisuuden pois, mutta onhan huonekalujen vaihtaminen mukavampaa 😉

 110. Onnea! Täällä vaihtui sisustuksen tyyli kokonaan kun vaalea sohva vaihtui vihreään. Uusi tyyny ja kynttilänjalka olisivat juuri hyviä raikastamaan sohvaa ja sen ympäristöä!

 111. Onnea 4-vuotiaalle. Blogisi oli ensimmäisiä mitä aloin seuraamaan pari vuotta(?) sitten ja yhä matkassa ollaan.

 112. Onnea ja kiitos ihanasta blogista!<br />
  <br />
  Löysin blogisi noin vuosi sitten kun hankimme kakkosasunnon päivittäisen matkustamisen vähentämiseksi. Yksiön kiintokalusteet ja seinät olivat valmiiksi valkoiset ja halusin jatkaa tuota linjaa myös sisustuksessa. Ideoita etsiessä Google ohjasi minut blogiisi ja ihastuin heti sisustustyyliisi. Visiosta kiinni pitäen onnistuin luomaan modernin valkoisen asunnon vastapainoksi melkein satavuotiaalle värikkäälle kodillemme. Ilman blogiasi olisin luultavasti erehtynyt seikkailemaan vanhasta tottumuksesta rustiikkiseen tai värikkääseen maailmaan. Sinun ansiostasi kuitenkin tiesin mitä halusin ja luotin siihen, että moderni valkoinen koti on juuri sitä vastapainoa jota halusin. Konkreettiset vinkit muun muassa eteisessäkin toimivasta valkoisesta matosta mahdollistivat linjan noudattamisen läpi koko asunnon. Kiitos siis avusta!<br />
  <br />
  Blogisi on niin innostava, että ehdin sisustusprojektin aikana jäämään siihen koukkuun. Pyytämättä ja yllätyksenä sain sinulta kipinän myös tavaran karsimiseen. Viime vuoden aikana kodin tavaramäärää onkin karsittu melko mukavasti. Projektin toinen kierros alkanee kunhan pääsen kesälaitumille. Tavoitteena on, että kaikelle olisi oma paikka ja että kaapit eivät pursuilisi. Tilanne on jo nyt huomattavasti vuoden takaista parempi, mutta parantamisen varaa löytyy vielä.<br />
  <br />
  Muuten en sosiaalista mediaa harrasta, mutta blogiasi luen käytännössä päivittäin. Jutuistasi saa usein uusia ideoita ja ajatuksia tai muuten vain hymyn huulille.

 113. Olen seurannut blogiasi jo reilun kahden vuoden ajan ja täysin tämän innoittamana oma kotini on muuttanut värin ruskeasta/tummasta valkoiseen! olet ensimmäinen blogi jota aloitin lukemaan ja silloin itse hurahdin blogien maailmaan ja edelleen, päivittäin käyn kuulumisesi tarkastamassa. Silloin kun lukemisen aloitin olin vielä lapseton, mutta muistan kuinka suuresti aina ihailin Avan huoneen sisustusta ja aloin jo suunnittelemaan omalle joskus tulevalle lapselle huonetta &hearts; <br />
  Nyt olen reilun vuoden ikäisen tytön äiti ja sisustamassa sitä ihanaa lastenhuonetta.

 114. Onnea 4-vuotiaalle blogille! Olen noin reilun vuoden ajan seurannut blogiasi ja saanut siitä paljon inspiraatiota, sillä itse pidän myös valkoisesta ja minimaalisesta sisustuksesta.

 115. Blogia käyn lukemassa säännöllisen epäsäännöllisesti hakiessa ideoita oman asunnon valkeasävyiseen sisustukseen. Synttärionnea blogille! 🙂

 116. Onnea 4- vuotiaalle blogillesi !! Täällä reilu kolmekymppinen 4 lapsen yh-äiti seurailee menossa mukana. Mukaan päädyin muistaakseni googlen haulla alkuvuonna 2013 kun olin perustamassa yritystä ja etsin kaikkea sisustamiseen liittyvää. Jäin heti &quot;koukkuun&quot; 🙂 Selasin kaikki postauksesi läpi alusta asti, oli hommaa ja illat meni kivasti 😀 Edelleen mukana, työjuttujen vuoksi en päivittäin, mutta viikoittain luen kaikki läpi. Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi !!

 117. Onnittelut 🙂 Mä vissiin aloin seuraamaan blogiasi säännöllisesti viime vuonna, en ole varmaan vuottakaan seurannut. Tässä keväällä olen huonommin seurannut, koska elämässäni on liikaa kipua, surua, ahdistusta jne.<br />
  Olen koiran ja teinin yh, sairaseläkkeellä tällä hetkellä. Ja varmaan loppuelämän, liikuntakykyä koetellaan. Ja se masentaakin.<br />
  Olen saanut sinulta inspiraatiota kämpän tyhjennykseen. Ja vaatekaapin värityksen yksinkertaistamiseen. Lisäksi tätä blogia on kiva lukea, koska tämä on niin huoleton 🙂

 118. Onnea 4 vuotiaalle blogille! Olen lukenut blogiasi 2 vuoden ajan joka päivä, paljon on ihania juttuja sulla. Ja linkkejä juttuihin esim liina lähti tilaukseen Handmade by kotona blogista 🙂 Ihana arvonta.

 119. Onnea 4-vuotiaalle! Mukana ihanassa arvonnassa 🙂 Ja sama Jossuhan täällä, joka on jo pitkään seurannut blogiasi. Ja oli ihan mahtavaa tavata silloin Indiedaysin juhlissa ♥

 120. Onnea blogillesi ja toivottavasti ikää kertyy vielä monen monta vuotta. Pidän tyylistäsi ja olen itsekin kiinnostunut moderneista, laadukkaista tuotteista. Erittäin mieluisa arvonta, mukana ehdottomasti.

 121. Paljon onnea! 🙂 Täällä blogiasi seurailee kolmikymppinen nainen Jyväskylästä. Kiitos kivasta blogista, melkein alusta asti olen kulkenut mukana.

 122. Onnea 4-vuotiaalle! Olen vuoden verran seurannut blogiasi. Minimalistiset jutut kiinnostavat ja tästä blogista saa paljon hyviä vinkkejä ja ideoita sisustamiseen.

 123. Olen 38vuotias perheenäiti jonka vanhin tytär muutti viime viikolla omilleen opiskelupaikkakunnalle. Sisustustyylini on modernin mustavalkoisen ja värikkään välimuoto. Olohuoneessa on String sarjan hyllyt ja kilometrin mitalta kirjoja, Artekin tankit sekä itsetehty 3x4metrinen värikäs räsymatto. Keittiössä mustat Artekin 66-tuolit ja kirppikseltä löydetty pyöreä keltainen ruokapöytä valkoisen modernin keittiön kera. Löysin blogiisi Googlen avustuksella kaksi vuotta sitten, päivittäin käyn lukemassa täällä uusimmat postauksesi. Kiitos kivasta blogista, toivottavasti arpaonni on puolellani, Artekin siena tyynynpäällinen ja free moverin kynttilänjalka ovat kauniita.

 124. Olen sisustajana sinua huuurjasti enemmän värejä suosiva, mutta käyn täällä katsastamassa sisustukseen ideoita ja imemässä rauhallista tunnelmaa.<br />
  Onnea neljästä vuodesta, toivottavasti tulee moninkertaisesti vuosia lisää.

 125. Paljon onnea blogitaipaleellesi! <br />
  Olen opiskelija ja pian koittaa muutto ihan omaan opiskeluasuntoon, ja täältä blogistasi olenkin kaivanut inspiraatiota tulevaan asuntooni. Opiskelijabudjetilla ei noin vaan ostellakaan kaikkia ihania design sisustustuotteita, joten tämä palkinto olisi niin hyvä ja tarpeellinen omaan uuteen asuntoon. 🙂

 126. Onnittelut!<br />
  Katselen kauniita kuvia blogistasi. Itselläni on tällä hetkellä ostolakko sattuneesta syystä, mutta kaikkeahan ei tarvitse itse omistaa, voi nauttia toisten kauniista tavaroista silmillään.

 127. Aina kun istahdan koneen ääreen käyn tsekkaamassa tietyt suosikki blogini. Jos muut eivät ole päivittäneet uusia postauksia, yleensä oma koti valkoiseen voi luottaa 😉 Kiitos siitä!

 128. Onnea 4-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi jo pitkään, en edes muista mistä alkaen. 🙂 Irinan blogin kautta varmaan alunperin tänne päädyin. Tykkään blogisi vaihtelevista aiheista ja erityisesti tavaroiden karsintaprojektia on ollut mielenkiintoista seurata – sitä tarvittaisiin täälläkin. 🙂

 129. Onnea blogillesi! Olen kahden pojan äiti Kymenlaaksosta. Lueskelen sisustusblogeja, koska etsin koko ajan inspiraatioita ja uusia ideoita omaan sisustukseen.

 130. Onnea blogi! Syntypäivälahjasi 4 v. on kuin syntymäpäivälahjani 40 v. Ostoslistalla tuo kynttilänjalka, ja extrana tyyny sopisi kotini valkoiselle nahkasohvalle paremmin kuin hyvin. Sisustustyylini seurailee samaa linjaa kuin sinulla, ehkä hivenen enemmän mustaa ja puuta. Blogisi kuuluu päivittäiseen ohjelmistooni.

 131. Löysinpäs vielä viime metreillä ihanan arvonnan:) Blogiasi olen jo usemman vuoden seurannut vaikka oma blogini on pariin kertaan lopettanutkin;)

 132. Onnea neljästä vuodesta! Olen itse 22-vuotias, omaa pientä kaksioa sisustava ja kohta 3vuotiaan pojan äiti. Olen seurannut blogiasi pari-kolme vuotta. Oikeastaan kun muutin omilleni 2012, rupesin googlesta selailemaan omaan makuuni sopivia sisustuksia/blogeja, ja sieltä blogisi sitten pongahti tietoisuuteeni. Olen saanut monta ideaa ja vinkkiä sisustukseen blogistasi, kiitos niistä! Ehkä vielä joskus minullakin on valkoinen koti! Vaikka se onkin vähän epäkäytännöllinen pienen lapsen kanssa. heh. 🙂

 133. Onnea blogivuosista.Olen 60 v ja seurannut blogiasi jo pitkään,ei se katso ikää,sinun tyylisi vaan kiinnostaa ja itsekkin tykkään valkoisesta sisustuksesta.Valkoinen koti on aina tyylikäs ja harmoninen ja sellainen on sinun kotisi.

 134. Moikka ja onnittelut! Olen juuri opiskelemaan lähtevä tyttönen, ja saan paljon inspiraatiota sisustukseen blogistasi ( valkoinen on myös lempivärini haha). Kiitos sisustusinspiraatiostani kuuluu siis osin sinulle 🙂 Mukavaa kesän jatkoa sinne!

 135. Löysin blogisi noin vuosi sitten ollessani pitkällä sairaslomalla. Blogistasi saan voimaa silloin kuin päivä tuntuu raskaalta, kurkkaan aina mitä sinulle kuuluu. Jaat myös ihanasti kaikki vinkit ja löydöt ja blogistasi välittyy superpositiivisuus. Minä jo yli 50 kymppinen mutta silti kiinnostunut kaikesta muodista ja sisustukseen liittyvästä.

 136. Jee, vielä ehdin mukaan. Olen 33-vuotias nainen. Perheeseeni kuuluu aviomis, kolme lasta ja kissa. Olen virkavapaalla ja lueskelen blogeja iltaisin.

 137. Onnittelut 4-vuotiaalle blogille! Kiitos erittäin tyylikkäästä ja inspiroivasta blogista 🙂 Olen kolmikymppinen kahden pienen tytön äiti joka rakastaa valkoista kotia 🙂 mukana arvonnassa!

 138. Sinulla on aivan ihastuttava blogi ja sisustustyylisi on aivan yks yhteen minun tyylini ja makuni kanssa! Tällä hetkellä etsimme kuumeisesti uutta isompaa kotia ja sisustusasiat pyörivät mielessä koko ajan 🙂 Toivoen, että pian pääsen laittamaan uutta kotia &hearts; Ihana arvonta ja ehdottomasti osallistun siihen!

 139. Onnea 4-vuotiaalle blogille! Kiitos kun jaksat päivittää tätä usein, se on varmasti myös yksi suosiosi peruspilareista ☺ olen 26-v vakiolukijasi, vaimo ja kolmen lapsen äiti pohjois-pohjanmaalta. Asustellaan ja sisustellaan 2-v vanhaa ok-taloa.

 140. Valkoinen on mielentila, jota kohti kuljen lapsiperheen loputtomassa kakofoniassa. Lue lisää blogistani: Hus pois tylsyys.

 141. Onnea nelivuotiaalle! Minä olen 38 vuotias kahden pojan ja yhden miehen vaimo Pohjanmaalta. Intohimoni on sisustaminen ja sisustusblogien lukeminen. Blogiasi olen seurannut muutaman vuoden

 142. Hei Miia. Loppuvuodesta 2011 aloimme rakentaa omaa taloa, ja sisustuksen miettiminen alkoi todenteolla. Löysin blogisi ja tykästyin tyyliisi, ja aloin seurata blogiasi aktiivisesti. Oma unelmakotini valmistui 2012 kesällä ja yllätys, yllätys se on mustavalkoinen 😊 Pidän tyylistäsi sisustaa ja blogata, siitä että osaat keskittyä sisustamiseen ja olet rajannut elämäsi tarkasti blogielämään ja privaattielämään. Tiedän, että seuraan blogiasi jatkossakin; sen verran monta ideaa olen blogistasi saanut 👍🏻 Synttärionnittelut 🎉

 143. Onnea blogille! 😀 Silmäniloa ja uusia ideoita, siinä päällimmäiset mietteeni, mikä saa minut lukemaan blogiasi! Olen alle 30v. ja omistan ihanan miehen, kaksi suloista pientä (2v ja 3v.) poikaa sekä syksyllä valmistuvan omakotitalon!

 144. Hei ja paljon onnea! Täällä yksi valkoisen sisustuksen intohimoinen ihailija. Tykkään erityisesti postauksistasi missä vertailet esim. keittiöntuoleja yms. Ja shoppailuvinkeistä myös!

 145. Tämä on niin ihana valkoinen blogi. Se on juuri mistä itsekin pidän sisustuksessa. Valkoista sen olla pitää &hearts;

 146. Onnea hurjasti neljä vuotiaalle! Olen 33-vuotias nainen. Meillä on avomieheni kanssa kolme alle kouluikäistä lasta, joiden kanssa touhuilen päivät hoitovapaalla ollessani. Sisustan lempivärilläni valkoisella viisi vuotta sitten valmistunutta omakotitaloamme. Löysin blogisi parisen vuotta sitten, jota seurailen päivittäin 🙂 Olen blogisi inspiroimana karsinut kodistamme ison määrän tavaraa ja loppusuoralla ollaan jo, onneksi! Tavaran karsintaan olen jäänyt koukkuun, sitä on kiva tehdä ja palkinnoksi saa itselleen hyvän ja rauhallisemman mielen 🙂

 147. Onnea saavutuksesta! Olen kolmen lapsen äiti. Rakastan kauneutta ympärilläni – ihanaa kotoilufiilistä! Ihailen energisyyttäsi sekä määrätietoista sisustamistasi.

 148. Olen teilu 3-kymppinen sinkku, joks rakastaa valkoista ja mustaa kaikessa. Maustan sitä turkoosilla. Jo jonkin aikaa blogiasi seurannut ja hyviä ideoita saanut rivitaloasukki. Artekia ha Muuramea koti pullollaan. Rakastan suomalaista designia.

 149. Olen kolmen lapsen äiti, joka tykkää valkoisesta sisustuksesta. Meidän talo muuttuu pikkuhilja yhä valkoisemmaksi 🙂 Olen ruotsinkielinen ja saan päivittäin harjoitella Suomen kieltä blogisi kautta 🙂

 150. Osallistun tässä vielä loppumetreillä. Blogia olen tainnut seurata parisen vuotta ja säännöllisin väliajoin näköjään teen hyviä löytöjä blogikirppikseltä:) mummotyyny oli niin mieluinen lahja saajalleen, kulkee se mukana joka paikkaan:) näemme varmaankin samoissa merkeissä..

 151. Oikein hyvää synttäriä blogille 🙂 ole seurannut nyt jo muutaman vuoden blogiasi ja on ollut ilo seurata ihanaa tyyliäsi. Inspistä on riittänyt blogia lukiessa toivottavasti ilahdutat meitä vielä monta vuotta.

 152. Ihana ja inspiroiva blogi!! Tykkään 🙂 <br />
  Rakastan sisustamista ja kauniita asioita ympärillä. Esteettisyys tuo arkeen iloa. Monesti tosin nykyään jää sisustamiset lapsiperheen arjessa kakkoseksi, mutta aina jotain pientä uutta pitää keksiä mielenpiristykseksi. Täältä bongattu monta ihanaa inspiraation lähdettä:)

 153. Onnea 4-vuotiaalle blogille. 🙂 Kiva seurata sitä. Tykkään itse sisustaa huvilaamme mustalla ja valkoisella jossa piristeenä keltaista 😊 Toivottavasti onni potkaisee arvonnassa 👍

 154. Heips ja onnittelut blogivuosista! Löysin blogisi aikoinaan kun sisustus oli tyyliä kromi ja bling-bling.. 😉 silloin se oli minunkin sisustusmakuni, mutta kerennyt sen jälkeen vaihtua useampaan otteeseen.. 😀 nyt mennään taas aika samoilla linjoilla sinun kanssa sisustuksen suhteen 🙂 blogiasi on kiva lueskella, tykkään kodistasi! 🙂

 155. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden, &quot;blingimäisiltä&quot; vuosilta lähtien. 😉 Pidin paljon vanhasta sisustustyylistäsi ja vähintäänkin yhtä paljon pidän myös uudesta minimalistisesta tyylistäsi. Innoittamanasi olen mm. maalannut uuden talomme eteisen seinän struktuurimaalilla sekä hopea lasiryylillä. Ja kävin ostamassa sinulta keittiön seinälleni korkeakiiltoiset lack hyllyt.♡ Uutta kotia siis parhaani mukaan tällä hetkellä sisustelen. Rakasta kaikkea mustavalkoista ja sohvaltamme löytyykin mm. Finlaysonin elefantti- tyyny sekä Annon Raita – tyyny. Siena tyynystä olen haaveillut pienen ikuisuuden, samoin kuin Siena kankaasta tehdystä keittiön verhosta.♡

 156. Kaunis kiitos teille jokaiselle arvontaan osallistuneelle! &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Olen lukenut kommenttejanne kyynel silmäkulmassa, miten ihania ihmisiä siellä ruudun toisella puolella onkaan! &hearts; Moni tuttu nimimerkki sai nyt &quot;kasvot&quot;, kiitos että kerroitte itsestänne ja sain kommenttienne kautta tutustua teihin paremmin! &hearts;<br />
  <br />
  Arvonnan suoritan huomenna, ja harmittelen ettei minulla ole kuin yksi palkinto jaettavaksi, sillä haluaisin muistaa teistä jokaista. &hearts; Yritän kehitellä jotakin, jonka avulla saisin jaettua teille kaikille jotakin extrakivaa… :)<br />
  <br />
  Kiitos vielä kerran, lämmin virtuaalinen halaus Sinulle! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *