Tytön postaus :)

Tyttö halusi tehdä teille postauksen omasta huoneestaan ja uudesta kattovalaisimesta, jonka sai valikoida tarjoamistani neljästä vaihtoehdosta. Minä toimin postauksen pikakirjurina, tekstistä muutoin vastaa 5v neitini. 🙂

Omakotivalkoinen_57960606.jpg

Tässä on mun uusi lamppu, se on samanlainen kuin se vanha Pikku Myy -lamppu, mutta vaan valkoinen. Äitin mielestä olisi ollut kivempaa roikottaa katossa kirkkaampaa lamppua, mut toi Myy on parhaista paras lamppu. Mun lempipaikka on pöytä, siinä mä sitten istun joka päivä värittämässä ja piirtämässä. Oon Top Model fani, tykkään hirmuisesti niitä värittää ja suunnitella kaikkia muotimekkoja ja hiuskampauksia ja trendejä…

Omakotivalkoinen_5802060.jpg

Äiti, Mammi ja Mummi on ostanut mulle paljon Top Modeleita, ne on melkein kaikki väritetty, paitsi kolme uutta kirjaa, kun niissä on vielä tyhjää. Pinkki terotin on kiva, sillä voi terävöittää ohuita ja paksuja kyniä. 🙂 Koristelin seinäboksin muutes Palace Pets -tarroilla, siinä on mun suosikkipetsit. Ai niin muutes, siivosin pöydän ihan ite. Äiti sanoi ettei ota kuvia kameralla jos pöytä on ihan hyrskynmyrskyn ja sitte mä aloin siivoomaan sitä. 😀

Omakotivalkoinen_5803060.jpg

Omakotivalkoinen_5806060.jpg

Täs on mun lempijuttuja, sellaisia kauneusjuttuja. Pinkki on mun lempiväri, ja vaaleenpunainen, ja sitte musta. Ja kyllä tykkään myös Frozenin turkoosista ja vihreestä, ja keltasesta ja oranssistaki. Äitin lempiväri on valkonen, sen blogin nimi on Oma Koti Valkonen. Kyl äiti tykkää muistaki väreistä, niinku vaikka keltasesta ja sellasesta. 🙂

Omakotivalkoinen_57990606.jpg

Järjestin ite kaikki hyllytki, laitoin Palace Petsit nätisti että näätte ne sillee siistinä. Mä leikin niillä kaverien kanssa kauneushoitolaa. Ite väritin mun ton rusettilaukun, sain sen synttärilahjaksi. Oon nyt viisi vuotias, en oo enää neljä, ku neljä vuotiaat on muksuja mut viisi vuotiaat on isoja tyttöjä. 🙂

Omakotivalkoinen_5804060.jpg

Äiti toi lampun tohon mun pöydälle, se on kanssa kiva. Siinä on tosi kirkas valo ja illalla se on kuin aurinko, tai ei siis tietty ihan niin kirkas kun aurinkoa ei saa katsoa ilman aurinkolaseja kun sitte sokeutuu. Illalla näkyy äitin makkarin ikkunassa Venus -maapallo, se on ihan pikkutikkuriikkinen maapallo (demonstroi sormilla sen pienuutta :D)…

Omakotivalkoinen_5792060.jpg

Heippa sitten kaikille! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

26 kommenttia “Tytön postaus :)

 1. Kiva postaus! 🙂 Olis ollut hauska nähdä vielä tytön itsensä ottamilla kuvilla 🙂 <br />
  <br />
  Hauskoja ison tytön juttuja! 🙂

  1. Kati: Tyttö kuvailee omalla iPadillaan jonkin verran, mutta kuvanlaatu on liian söhröinen (huonompi kuin puhelimella). 🙂 Kallista kameraani en uskalla neidin hyppysiin vielä antaa, se painaa pari kiloa ja on liian iso tytön käsille. :)<br />
   <br />
   Tyttö kiittää ja terkuttaa takaisin. 🙂

 2. Heh 🙂 Ihana pikkuneidin kirjoitus 🙂 Meillä 11-vuotias koulussa saa kirjoittaa tarinoita tietokoneella ja kotona on myös jatkanut samaa. Niitä on tosi kiva lukea ja monet olenki säästänyt…pitää sitten vaikka tytön häissä tai jossain juhlissa lukassa sitten niitä 🙂 Muistan ko kaveri oli säästänyt oman tytön kirjoituksia ja tulevaisuuden haaveita ja hän luki ne ylioppilasjuhlissa ja mie herkkänä kummitätinä tietysti itkua tirautin. Ihana pikkutytön huone ja pirtsakka keltainen väri…siellä ikuinen aurinko 🙂

  1. Päivi S: lasten kirjoitukset on ihania muistoja, varsinkin tarinat jotka usein ovat lennoikkaita. 🙂 Tytön huoneessa on ihanan aurinkoista aina, talvellakin. &hearts;

 3. Hei iso tyttö! Tykkään kovasti sinun huoneesta ja tosi kiva kuulla, että olet itse järjestellyt huoneen. Äidit tarvitsee välillä lomaa siivoilusta ja onhan se parempi järjestellä itse omat Petsitkin, koska ei ne mutsit aina kässää, että missä järjestyksessä niiden täytyy olla…höh! Sulla on paljon kivoja juttuja hyllyillä. Mullakin on kaksi tyttöä, mutta he ovat jo niin isoja, ettei meillä enää asu esimerkiksi Petsejä. Mutta minun poika kerää robotteja ja pikkuautoja, joten kyllä meiltäkin tavaraa löytyy. Minun pikkuherra ei taida vaan olla yhtä järjestelmällinen kuin sinä…. Olen kertonut pojalleni, että tytötkin tykkää siisteistä pojista, joten parempi vaan opetella siivoamaan :D<br />
  <br />
  Oikein mukavia leikkihetkiä sulle siellä kauniissa huoneessasi ja kirjoittele postauksia joskus toistekin! Terkkuja Lapista &hearts;<br />
  <br />
  P.S. Pikku-Myy valaisin on aivan ihana!!!

  1. iDiS &amp; iNTeRiÖÖRi: Heippa idis ja interrööri! :)<br />
   <br />
   Ite siivosin mut huone ei enää ole siisti. Siivoon ite tänäänkin, äiti laittaa tavarat aina vääriin paikkoihin niinku petsit tonne laatikoihin eikä niitä saa sinne laittaa ku niitten paikka on hyllyssä. 🙂 Mulla on ihan kivoja leluja, tahtoisin vesiponeja ainaskii ton Varitin (Varity) ja sitten Flatörshain (Fluttershy), niissä on vettä sisällä ja vesi on siellä niinku jumissa sillee ettei se tule sieltä ulos. Joulupukilta niitä toivon.<br />
   <br />
   Mulla on formula-auto, semmonen sininen joka ajaa itestään. Vedin onkea Lintsillä ja voitin sen. Se meni kyl jo rikki, Miffe astu sen päälle ja sen rengas irtosi. Se on tosi hieno silti. Mulla on kaikki Autot elokuvat, mä tykkään siitä tyttöautosta jolla on huulimeikkiä ja ripsimeikkiä. Yksi poika puhui mulle kaupassa, me ostetiin jogurttia ja vaniljarahkaa ja se poikaki halusi sitä rahkaa ja sen äiti sanoi että se saa sitä rahkaa ja sitte me valittiin sieltä kaupasta omat rahkat meidän pikkukärryihin. Sillä pojalla oli oma kärry. (poika ja neiti punastellen valikoivat rahkoja ja me äidit hymyiltiin vieressä kun toiset oli niin suloisia :))<br />
   <br />
   Mä ajattelin jos blogipostaisin äitin kanssa mun leluista, mulla on paljon leluja. Vein tarhaan pussillisen leluja, siellä on lelut ihan rikki eikä siellä oo kivoja leluja. Pienten leppäkerttujen ryhmään meni leluja, tytöt siellä leikkii nyt mun vanhoilla leluilla kun mä en niillä enää leiki. <br />
   <br />
   Moikka sinne Lappiin, missä se Lappi muutes on? (kerroin sen olevan pohjois-suomessa, siellä missä Joulupukki ja Niko Lentäjänpoika asuu). Paljon sydämmellisiä terkkuja Lappiin ja joulupukille. Sydämmellisesti toivoo Ava

  2. Kiitos vastauksestasi Ava &hearts;<br />
   <br />
   Sulla kuulostaa olevan paljon tekemistä ja kiva kun kaupassa näkee kivoja poikiakin, hih 😀 Autot-elokuvan olen itsekin käynyt katsomassa ja tykkäsin kovasti . Olen lukenut minun pojalle kaikki Autot-kirjat ja meidän suosikkeja ovat Salama ja sympaattinen Martti :)<br />
   <br />
   Lappi alkaa oikeastaan jo Oulun yläpuolelta ja sitä riittääkin todella pitkän matkaa tuonne ylöspäin pohjoiseen. Lappia on melkein 1/3 Suomesta! Itse asun Etelä-Lapissa, mutta pyöriskelen paljon ympäri Lappia ja ehdottomasti sanon Joulupukille terkkuja sulta. Pukki asuu Korvatunturilla salaisessa paikassa, mutta lentää usein poroillaan Pajakylään Rovaniemelle ja siellä mekin moikkaillaan aina välillä. Ja tietysti jouluisin nähdään meillä kotona. Pukki on aivan huipputyyppi, kuten tiedätkin varmaan 🙂 Tule joskus pohjoiseen katsomaan Pajakylää ja poroja ja tonttuja ja kaikkea mitä sieltä löytyy.<br />
   <br />
   Terkkusin T

  3. iDiS &amp; iNTeRiÖÖRi: Martti on tosi hassu auto, siellä Intiassa (tarjoittaa Tokiota) se meikkasi ja oli ihan tytön näkönen. 🙂 Me katottiin toissaeilen (toissapäivänä) Autot 2, siinä on ne agenttiautot siellä intiassa.<br />
   <br />
   Joulupukilla on paljon apulaisia ja sitte sillä on joulukoiriakin. Oon kattonut kaikki Joulukoira-elokuvat ja koiraelokuvat ja avaruuskoiraelokuvan ja kaikki. Tykkään koirista, Miffe ja Emma on lempikoirat, ne on kavereita ja tosi söpöjä. Mä haluisin pentukoiran et sen kanssa voi leikkiä enempi kun miffe on jo niin vanha ettei sen kans voi leikkiä niin paljoo ku ei se jaksa enää leikkiä nii paljoo. Me katottiin yhtä pikkukoiraa, sillä on musta korva ja mustat rillit (koiran karvat oli mustat silmien ympäriltä :)) ja se olisi tosi kiva kaveri mutta äiti sano että oon vielä liian pieni että saisin omaa koiraa vaikka oon kyl jo viis. Oon tehny joulupukille jo postia jouluksi, toivon omaa koiraa ja sitte toivon skeittilautaa ku Petrallaki on skeittilauta, Kätyri-skeittilauta (Kätyrit elokuvan hahmoilla kuvitettu). Ja sitte haluun vaiks mitä kyniä, semmosii kimalluskyniä ja hilekyniä (hileliimatuubeja). Mut siinä kaikki ja rakkaita terveisiä joulupukillekin sydän. (&hearts;). 🙂

 4. Olipas ihastuttava postaus ja niiiiin siisti huone! Terveisiä tytölle meiltä lukijoilta, kiva postaus! 🙂

  1. Anna: Samanlaisia sydämmellisiä terveisiä (tarkoittaa ilmeisesti idikselle lähettetyjä terveisiä), sydämmellisesti toivoo Ava &hearts;

 5. Ihana postaus. Ja tosi kiva huone.:) Nauratti tuo sana &quot;muutes&quot;; eka luokalle menevä tyttöni käyttää sitä sanaa tosi paljon. En tiedä mistä se on tullut, koska meille se on (ollut) vieras. :D<br />
  <br />
  Mukavaa kesää!

  1. Terhi: En tiedä mistä tyttö sen on keksinyt, meilläkään ei kukaan käytä muutes -sanaa. 🙂 <br />
   <br />
   Mukavaa kesän jatkoa! &hearts;&hearts;

 6. Olipa ihana postaus. Ja niin hienosti ja tarkasti selostettu. Huomaa kyllä että on lähtenyt bloggaamisessa äitiinsä. Terkkuja paljon hänelle!

  1. Marja K: Luen joskus postauksiani ääneen kun kirjoitan, tyttö joskus toistelee kuulemaansa ja siitä on varmasti tarttunut vaikutteita. 🙂 Neiti teki pari viikkoa sitten iPadilla ekan videopostauksensa, esittelee siinä meidän kotia &quot;tässä on uuni, ja siinä on kello, ja tuossa on kukka, ja tuossa on lamppu…&quot; 🙂 Hulvatonta katseltavaa, ihan selvästi ottanut mallia minun keittiöesittelyvideosta. 😀 😀

 7. Oi mikä postaus. Ihana tyttö sinulla. <br />
  Oli hauskaa lukea tytön suusta tullutta tekstiä. Selvästi vaikutteita äiskän blokkailusta.<br />
  Toivottavasti joskus kuullaan jotain muitakin postauksia 🙂 Vaikka hänen oma kertomus teidän koirasta, tai lempparivaatteista?

  1. Heli: Tyttö on kovasti jo suunnitellut uusia postauksia ja yhteistuumin toteutamme niistä pari. 🙂 Leluista hän haluaa teille jotakin kertoa ja nyt tuntuu olevan kahdenvaiheilla hänen toinen postausaiheensa, joka vaihtelee puistoreissusta Prinsessa Avan kauneudenhoitoneuvoihin. 😀 Videopostauksenkin haluaisi tehdä teille, mutta siihen en vielä ole taipunut. 😀 On kova tyttö kuvailemaan omia &quot;uutisista hyvää iltaa&quot; -lähetyksiään ja musiikkivideoitaan. 🙂

 8. Tuo raitaseinä on aivan ihana. Tarkoitus olisi itsekin tarttua pensseliin ja tehdä pojan huoneeseen samalla tyylillä uusi ilme. Paljonko tuossa teidän seinässä on yhden raidan leveys? Näyttää hyvältä ja sopusuhtaiselta.

  1. Liisa: Raidat ovat paksuudeltaan 20cm ja mielestäni ovat todella kivat ja rauhalliset. :)<br />
   <br />
   Täältä voit käydä lukemassa maalausprojektista lisää, jos haluat. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/raitakuvio-teipattuna-kaaks&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/raitakuvio-teipattuna-kaaks</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/raitaa-retroa-remontointia-ja-rakkautta&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/raitaa-retroa-remontointia-ja-rakkautta</a&gt;

  1. Eija: Frozenin turkoosi on tärkeä määritelmä neidille, mikä tahansa turkoosi ei kelpaa. 🙂 Edelleen on käytössä tuo termi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *