Asuntomessubongaus – Ferm Livingin orgaaninen puuvillapyyhe!

Bongailin Asuntomessukotien kylpyhuoneista lukuisia vohvelikuvioituja pellava- ja puuvillapyyhkeitä, joista omaksi suosikikseni nousi kohteen Deko192 -pesutilassa roikkuneet Ferm Livingin orgaanisesta puuvillasta valmistetut hennonharmaat kylpypyyhkeet. Näitä oli pakko päästä hipelöimään ja napsin muutamat lähikuvatkin talteen, jotta voin etsiä näitä myöhemmin googlen kautta. 🙂 Pyyhe tuntui ihanan pehmoiselta, hieman trikoomaiselta, ja voin kuvitella mielessäni miten mukavaa olisi suihkun jälkeen tälläiseen kietoutua… ♥

Omakotivalkoinen_575677578.jpg

Waffle-Bath-Towel-1-TRNK.jpg

Omakotivalkoinen_575777567_1.jpg

Omakotivalkoinen_87868216381.jpg

Omakotivalkoinen_575567567.jpg

♥ R-a-k-a-s-t-u-i-n! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

5 kommenttia “Asuntomessubongaus – Ferm Livingin orgaaninen puuvillapyyhe!

  1. Pippi: orgaaninen puuvilla on nykypäivänä melko yleisesti käytetty termi, itse en osaa sanoa millainen ero on (vai onko eroa ollenkaan) luomupuuvillalla ja orgaanisella. Orgaanisesta puuvillasta puhuttaessa usein mainitaan puuvillan viljelymaa (ja plantaasi) ja se että viljelyssä ei ole käytetty lannoitteita, tuholaisaineita tai vastaavia kemiallisia aineita käsittelyketjun aikana. <br />
   <br />
   Orgaaninen puuvilla tuntuu todella pehmeältä viskoosimaiselta trikookankaalta, eli poikkeaa jonkin verran luomupuuvillan tunnusta. En ole selvittänyt mistä ero materiaalin pehmeydessä johtuu, joten sen vuoksi käytin mielummin suoraa termiä, enkä lähtenyt sooloilemaan luomupuuvillan kanssa. 🙂

  2. Orgaaninen tarkoittaa eloperäistä, eli merkitys on eri, kuin tarkoittamasi. Sanalla organic on eri merkityksiä ja suomennoksia yhteydestä riippuen. Totta on, että nykyään sanaa orgaaninen käytetään virheellisesti luomun sijaan, mutta tässä yhteydessä luomupuuvilla olisi oikea suomennos.

  3. Pippi: Tiedän orgaanisen merkityksen, mutta puuvillatermin orgaaninen ja luomu eroa en tiedä, enkä löytänyt siitä mitään tarkkaa dataa netistäkään. Olisikohan tuo orgaaninen puuvilla vain hienompi nimitys luomupuuvillalle, mene ja tiedä. 😀

  4. Pippi: Julkasusormi oli vauhdikkaampi kuin aivot. :)<br />
   <br />
   Esimerkkinä siis nämä englanninkielisen väännökset, kuten istun poolilla (istun uima-altaalla). 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *