Pocketit pois & Poroa seinälle!

Asuntomessujen inspiroimilla ideoilla jatketaan tässä iltapostauksessakin, sillä sain sisustuskipinän Ellen Jokikuntaan suunnitteleman kerrostalokohteen (Kohde 9, Spinelli A2) seinällä olleesta BEdesignin Deer -hyllystä. Kyseinen hylly on esiintynyt blogissani pariin otteeseen aiemminkin ja nyt nähtyäni sen livenä oikeassa kotiympäristössään, tajusin sen todellisen potentiaalin… ♥

Omakotivalkoinen_876178t827t18.jpgOmakotivalkoinen_5820134.jpg

Tammensävyinen Deer -hylly olisi todellinen unelma, mutta itseni tuntien on parempi pysytellä tutussa ja turvallisessa valkoisessa versiossa. 🙂 String Pocketit väistyisivät Deerin tieltä, samoin kuin tason päällä oleva Milou -printtitauluni, jonka sovittelen makuuhuoneen puolelle. Milk-valaisimen suhteen en osaa vielä sanoa mitään, mallailen sitä tuohon omalle paikalleen hyllyvaihdoksen jälkeen ja tarvittaessa järkkään paikan muualle kotiin. 🙂

Omakotivalkoinen_5824124.jpg

BeDesign_Deer_hylly_valkoinen.jpg

Isolla Deer -seinähyllä on korkeutta 107cm, leveyttä 93cm ja syvyyttä 21,5cm. Suunnitelmissani on mitoittaa hylly seinälle television alareunan mukaisesti, jolloin yläreuna on suurinpiirtein samalla korkeudella kuin nykyinen String-hylly. Deerin täytteeksi olen kaavaillut muutamia kirjoja sekä kynttilänjalkoja, “vähemmän on enemmän” -ajatuksella varustettuna. Mielenkiintoisesti muotoiltu hylly toimii itsessään jo sisustuselementtinä, joten se ei kavahda tyhjillään olemista. Pikkutavaraa on nykyisellään niin vähän, että uskon Deerin palvelevan minua olohuoneessa String Pocketteja paremmin. 🙂

Nyt sitten odotellaan se piinaava 6-8 viikkoa, mikä on Deer -hyllyjen toimitusaika… Odottavan aika on ikipitkä. 🙂

Miia_signerina2015.jpg

(sisältää mainoslinkkejä*)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

15 kommenttia “Pocketit pois & Poroa seinälle!

 1. Miksi et laita uutta hyllykköä sohvan takana olevalle tyhjälle seinälle? Tuohon päähän on hankala laittaa kynttiläjalkoja esille.

  1. DameJ: En halua ripotella hyllyjä jokaiselle seinälle, olohuone ja keittiö kun ovat samaa tilaa ja keittiönkin seinältä jo hyllystö löytyy. 🙂 Deer -hyllyyn on tarkoitus laittaa vain muutama kynttilänjalka, tai mahdollisesti tuoksukynttiläpurkkeja jos kynttilänjalat ovat kooltaan epäsopivia. 🙂

 2. Jos olet myymässä Stringejä niin täältä löytyisi hyvä koti. 😀 Jännityksellä jään odottamaan, miltä Deer näyttää seinälläsi, kun ei ole minua koskaan oikein sykähdyttänyt, mutta voi olla että mieli muuttuu.

  1. juuri: Deer on hieman erikoisempi hylly, itse ihastuin siihen heti kuvan nähdessäni mutta vasta nyt tajusin miten kiva se oikeasti on, oikeassa kotimilöössä. ♥♥ ♥ String hyllyille olen kaavaillut käyttöä, mutta pidän sinut mielessäni. 🙂

 3. Täällä paniikissa yritän valita seiniin maalia. Voisitko kertoa "käyttäjäkokemuksia" kotisi seinämaalista (Paperi)? Oletko ollut tyytyväinen?

  1. Mari: paperin sävy on todella kaunis valkoinen, se ei taita harmaaseen eikä keltaiseen. Sopii hyvin eri ilmansuunnista tulevaan valoon. 🙂 Paras valkoisen sävy omasta mielestäni. ♥

 4. Mä arvasin että tulet ostamaan peuran.<br />
  Ja kyllä, odottavan aika on pitkä ja siitä tuli vielä pidempi kun peura ei mahtunutkaan autoon. Kotiinkanto on in !<br />
  <br />
  Olisin myös halunnut puisen version mutta hinta tuli vastaan. On tämäkin arvokas.<br />
  <br />
  Sijoittelussa ongelma meinasi tulla syvyydessä mutta onneksi löytyi täydellinen paikka.<br />
  Hetkeäkään en ole katunut .

  1. Lanttuleikkuri: Puisessa Deerissä hinta on kyllä suolainen, niin arvokasta en raaskisi ostaa itsekään. Musta ja valkoinen ovat kyllä melkein yhtä upeita kuin tamminen, vaikka ovatkin &quot;vain&quot; terästä. 🙂

  1. pippuriina: Linkki ei näköjään toimikaan nyt tässä uudessa blogialustassa automaattisesti, hups. 🙂 Mutta Stockmannilta löytyy, ja monesta vastaavasta nettikaupasta, joiden valikoimassa on Vitran tuotteita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *