PIHISTÄ TAI PANOSTA – Kauniisti muotoiltu kynttilänjalka!

Stockmannin sisustusosastolla käydessäni bongasin hyllystä Casa Stockmann -mallistonsa kynttilänjalan, joka muistuttaa erehdyttävän paljon By Lassenin Kubus1 -kynttilänjalkaa. Molemmissa tuotteissa toteutuu samanlainen horisontaalinen kolmiulotteisuus, myös materiaali on kummassakin maalattua terästä…

Omakotivalkoinen_Panostapihista_15072015

Selkeitä eroavaisuuksia löytyy hinnan lisäksi kaksi – teräsrimojen paksuus sekä pohja, joka By Lassenissa on umpinainen ja Casa Stockmannin versiossa avonainen. Casa Stockmannin kynttelikköä on saatavana myös pitkulaisena mallina, vähän kuin alla olevan By Lassenin valkoinen Kubus -rivistö, mutta yhteen liitettynä. Sen hinta oli muistaakseni kympin luokkaa. 🙂

ByLassenKubus1_bw.jpg

Omakotivalkoinen_1140356_1.jpg

Casan kynttilänjalka kuuluu myymälävalikoimaan eikä sitä valitettavasti löydy Stockmannin verkkokaupan puolelta, toivottavasti lisäävät sen nettiin myöhemmin. 🙂 

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

7 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Kauniisti muotoiltu kynttilänjalka!

  1. !!! Mahtava vinkkaus, kiitos tästä! Olen tuota By Lassenin kynttilänjalkaa kuolaillut, mutta tuo on hieman kalliimpi kuin budjetti antaisi hankkia. No, onneksi Stockmann taitaa pelastaa – kunhan vaan saavat tuon myös verkkokauppaansa.

  2. Pisti silmään sama juttu viimeksi Stokkalla käydessä. Niinhän se on, että tuppaa tulemaan kaikista suosikeista noita lähes kopioita. Sievät ovat nuokin 🙂

  3. Oon huomannut ennenkin, että casalla on samantapaisia tuotteita… BoConseptia olevat ainakin matkineet, mutta kopioita löytyy aina! Parhaiten muistissa K-Raudan viime kesänä markkinoilla hetken olleen erehdyttävästi secton lamppuja muistuttava kopio… Mutta se on jokaisen oma asia kumpiko parempi, kunhan ei sekoita totuutta! 😊

    1. Linda: Itse en osaa ajatella BoConceptia kovinkaan omaperäisenä merkkinä, heilläkin on monia omia "versioitaan" tunnetuista tuotteista. Kopioita ja kopion kopioita löytyy aina ja kaikkialta, niin ruoan, sisustuksen, vaatteiden kuin tv-ohjelmien, kirjojen ja elokuvien saralla. 🙂

  4. Mikä on horisontaalinen kolmiulotteisuus? Horisontaalinen on vaakasuora, mutta miten vaakasuora voi olla kolmiulotteinen? Eihän tuossa sanaparissa ole mitään järkeä.

    1. horisontaalinen: Vaakasuorassa linjassa katsottuna kolmiulotteinen, kynttilänjalan muotoilusta johtuen. 🙂 Osasin arvata että joku tarttuu tuohon lauseeseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *