BEdesign Deer -seinähylly!

Siinä se nyt on… Kotimaisen BEdesignin valkoisesta teräksestä valmistettu Deer -seinähylly, joka saapui ennätysajassa. ♥ Olohuone on hyllyvaihdoksen vuoksi ihan hyrskynmyrskyn, mutten voinut vastustaa kiusausta tehdä pikastailausta ja räpsiä muutamaa kuvaa blogissa(kin) jaettavaksi. 🙂 Postailen teille viikonloppuna lisää kuvia, joista näette miten ihanasti hylly sopii muihin mööpeleihimme, etenkin eteisen seinällä sijaitsevan Swedesen Tree -puunaulakon kanssa. 🙂

Omakotivalkoinen_58802020.jpg

Omakotivalkoinen_58882020.jpg

Omakotivalkoinen_58932020.jpg

Omakotivalkoinen_58842020.jpg

Heissulivei ja huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

36 kommenttia “BEdesign Deer -seinähylly!

  1. Sari: Deerin sävy on todella valkoinen, ihan aavistuksen taittaa ehkä harmahtavaan kun tuo teräs on materiaalina niin mattainen ja varjot vielä korostavat sitä, mutta todella valkoinen on siis. 🙂 Valkoisempi kuin By Lassen Kubus -sarjan teräskyntteliköt tai kulhot. ♥

 1. Oi, tätä sulle joskus ehdotinkin jonnekin 🙂 todella todella upea! Arvelinkin että tämä vielä joskus teille kotiutuu 🙂

  1. tintti: Muistankin meidän keskustelun. 🙂 Olin silloin sitä mieltä että String-hyllyt ovat paremmat, en ollut nähnyt Deer-hyllyä vielä silloin tavaroilla täytettynä. 🙂 Asuntomessuilla oli tamminen Deer yhdessä kerrostalokohteessa ja se oli menoa kun sen näin, niin upea. ♥ Ja niin on tämä valkoinenkin. 🙂 Onneksi tajusin tulla toisiin aatoksiin. 🙂

  1. bbdv: Uusiin postauksiin ladatut kuvat eivät skaalautuneetkaan suoraan mobiiliversioon sopivaksi, asia on korjauksessa parhaillaan ja viimeistään alkuviikosta saadaan tuo kuntoon. 🙂 Omalla puhelimellani voin supistaa näyttöä niin että kuvat näkyvät kokonaan, mutta tuo onneksi on vain väliaikainen dilemma. 🙂 Tabletilla pitäisi näkyä kuitenkin normaalisti…

 2. Oi, toi on niin kiva. Vähän enemmän luonnetta kuin Stringeissä, mutta epäkäytännöllisempi. Mutta mitä se haittaa 🙂

  1. Minsku: Epäkäytännöllisempi on kyllä, mutta ei se haittaa. 🙂 Hylly itsessään on kuin taideteos, todellinen katseenvangitsija. ♥ ♥

 3. Omaa silmää miellytti stringit enemmän, olivat sirompia ja ehkä ajattomampia, mutta ymmärrän hyvin, miksi tämä miellyttää silmää. Hyvä että tykkäät!

  1. Hanna: Deer hylly on mielenkiintoisempi ja samalla tavoin leikkisä kuin Lillagungan keinu ja eteisen puunaulakko. 🙂 Tuo hieman särmää tänne meidän valkoiseen kotiin. 🙂

 4. Hei Miia 🙂 Mä olen kyllä niin string-fani, että mulla tuli ihan ikävä sitä sun olkkarin pocketia. Kovasti blogistasi ottanut vaikutteita omaan kotiini, mutta tämä ei minuun iske. Mielenkiinnolla odotan kumminkin kokonaiskuvia tästä uudesta hyllystä 🙂

  1. ansku: Deer jakaa varmasti mielipiteitä, se on reilusti erikoisempi hyllyratkaisu ja vaatii pitempää tarkastelua ennen kuin siihen silmä "tottuu". 🙂 Stringit ovat hyllyjen aatelia, omistani ei voisi koskaan kokonaan luopua. ♥ ♥

 5. Pystyn minäkin. Mutta lukukokemuksena parempi kun kuvat muotoutuvat suoraan näytön mukaiseksi 🙂 Hienoa jos asia hoidossa. Saattaisi jäädä muuten jatkossa lukematta 🙁

 6. On se kyllä nätti, joskin itse olisin laittanut sen ylemmäs. Ymmärrän toki että hait yhtenäistä linjaa telkkarin janssa. Mitenkä tuo tulee seinään kiinni? Jos suurennan kuvaa niin sarvien &quot;sisäkulmassa&quot; on havaittavissa harmaa piste, eli onko siinä ruuvi? <br />
  Minultakin pientänurinaa, joka ilmeisesti johtuu uudesta alustasta. Kommentit näyttävät tulevan nyt niin, että uusin on ylimmäisenä eikä alimmaisena kuten ennen. Olisiko paluu vanhaan mahdollista (tai vaikka niin että lukija pystyy valitsemaan kummin päin kommentit ovat), nyt tätä on meinaan aika vaikea lukea kun tekstit alkavatkin alhaalta. Vähän vaikea selittää, mutta ehkä ymmärrät mitä ajan takaa… 🙂

  1. Siru: Omasta mielestäni seinusta on kokonaisuutena rauhallisempi kun yksi vaakalinjoista on keskitetty. Deer on sen verran ylhäällä jo nyt, etten meinaa imurilla ylettää ylimmille lokeroille. :)<br />
   <br />
   Kommentit käännettiin toisinpäin testinä, moni lukija on vuosien varrella toivonut että uusimmat kommentit olisivat ylimmäisenä jottei tarvitsisi rullata aina kaikkien kommenttien alle alas… Kommentointi tullaan todennäköisesti palauttamaan vanhaan malliinsa ensi viikolla meidän bloggaajie toiveesta. 🙂

 7. Minäkin nurisen blogialustasta. Tykkään lueskella vanhoja postauksia, mutta nyt ei ole missään &quot;seuraava&quot; tai &quot;edellinen&quot; nappuloita eikä arkistoa, josta vanhoja postauksia voisi hakea 🙁

  1. Sini: Ensi viikolla saadaan uudet sivupalkkivimpaimet noista arkistojen aarteista ja tuoreimmista postauksista. 🙂 Ne tulevat takaisin. 🙂

 8. Oikein kivalta näyttää! Olisiko mahdollista saada kuvaa kauempaa, jotta kokonaisuus näkyisi vielä paremmin.. Kiinnostaa miten sijoitit hyllyn.

  1. Mies35: Perinteinen kirjoilla täytetty kirjahylly on tavallinen tavara, minusta sen olemassa olo ei vaikuta kodikkuuteen ja itse koen pölyä keräävän kirjahyllyn täytteineen olevan turhake. Olen myynyt ja lahjoittanut kirjakokoelmani pois jo vuosia sitten ja siirtynyt käyttämään kirjastoa sekä tabletilla luettavia iBookeja. Lapsi on kyllä erittäin tottunut kirjoihin, osaa jo hieman tavaillakin sanoja mm. Pupu Tupunasta, vaikka on vasta 5v. 🙂 Omat kirjansa hän säilyttää omassa huoneessaan…<br />
   <br />
   Periaatteeni on että kaikkea ei tarvitse aina omistaa, jos on mahdollisuus lainata (vrt kirjasto). Luetut kirjat eivät jää turhaan pyörimään nurkkiin, kun ne ovat sähköisessä muodossa tabletilla tai jos ne palauttaa takaisin kirjastoon. 🙂 Makuasia taitaa nykypäivänä olla tuo kirjahylly, sen omistaminen tai omistamattomuus kun ei enää kerro asukkaan (-iden) suhteesta kirjallisuuteen. 🙂

 9. Ei se haittaa vaikka koti on hyrskynmyrskyn. Tekisit vain rihkeasti postauksia 'tavallisesta arjesta'. Tykkäsin katsoa aidompa puolta sinusta, eikä vain täydellistä. 🙂

  1. Lyyrinen: En itse koe että tarjoilisin teille pelkästään täydellistä puoltani, mikä se sellainen sitten onkaan. 😀 Blogissa keskityn tietysti enimmäkseen niinhin kivoihin juttuihin ja jätän hammassärkyt, väsymykset ja uuniin palaneet ruoat postaamatta… 🙂 Sisustuksen ja kotikuvien osalta rajaan joskus kuvakulmat niin ettei vieressä oleva pyykkiteline tai tytön tekemä tyynymaja näy, mutta muutoin en sen ihmeempiä mieti. Tätä postausta tehdessä koti oli kyllä melkoisen kaaoksen vallassa olohuoneen osalta, työkalut ja imuri olivat levällään lattialla neidin lelujen ja makuuhuoneessa vallineen lakanavaihtopinon takia. :D<br />
   <br />
   Millaisia postauksia haluaisit lukea? Onko sinulla jotakin toivetta tai vastaavaa jonka voisin ottaa huomioon postaillessani seuraavan kerran kotikuvia? 🙂

 10. Oih, olen katsellut Deer -hyllyä siitä lähtien kun se on tullut! Harmikseni meiltä ei löydy Deer:in oikeuksia ajavaa paikkaa, sillä hylly on meille liian iso :/ Nyt kun BEdesingilta on tullut se samaa sarjaa oleva Wolf -hylly, voisi se mahdollisesti sopiakkin meille 🙂

  1. Johhhu: Wolf on suloisuus, ihana! &hearts; &hearts; Deeristähän on muuten saatavana se pienempi hyllykin? Oletko sen mitat tarkastanut? Se on todella siro ja kaunis myös, vain hieman suurempi kuin String Pocket. &hearts;

 11. Olen, sanoisinko vaikka, inhonnut tuota hyllyä, ihan kamala. Mutta nyt rakastuin siihen &hearts; Sopii aivan täydellisesti tuohon. Nappivalinta!

  1. Minna: Ihana olet! &hearts; &hearts; Tuo hylly vaatii kyllä katsojaltaan aika paljon, mutta jos rakkaus syttyy niin se myös säilyy, sen verran poikkeuksellinen tuo on. &hearts; &hearts;

  1. Tiina: Tuo isompi Deer on u p e a, yksi kodin lemppareistani Mademoiselle tuolin, Muuramen tason ja valaisimien ohella! &hearts; &hearts;

  2. En epäile yhtään 😊 Tykkään myös tosta aj-valaisimesta! Sopii täydellisesti tuon deer-hyllyn rinnalle 👌 Ostin itse juuri diamond-tuolin, joten pitää pitää vähän taukoja shoppailujen kanssa, ettei mies hermostu 😉

  3. Tiina: deer-hyllyssä ja Aj:ssa on samaa henkeä, graafisuutta, ajattomuutta ja kovuutta. &hearts; Diamond on kaunis tuoli, todellinen klassikko kuten AJ:kin. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *