Diorin Nude Air Powder & Eye Reviver Illuminating Neutrals paletti!

Dior Nude -sarjan meikkipuuteri on ollut korvaamaton luottotuotteeni jo parin vuoden ajan. Viimeisimmän puuterini viimeiset reunajämät murenivat eilen kabuki-sudin hankauksesta, mutten ollut asiasta luonnollisesti moksiskaan – kaupastahan sitä saa lisää… Mutta eipä saakaan enää, sillä valmistus on lopetettu ja tilalle on tullut toisenlainen meikkipuuteri, jonka koostumus ei ole lainkaan samanlainen. Meikkipuuterini oli täydellinen kombinaatio kevyesti peittävästä päivävoiteesta ja samettisen mattaisesta puuterista, jonka lopputuloksena oli sopivan himmeä ja ohut, ihon värivirheitä tasoittava kuulas iho. 

Diorskin Nude Air Powder sävy 020 light beige kokemuksia - Omakotivalkoinen
Diorskin Nude Air Powder sävy 020 light beige kokemuksia - Omakotivalkoinen

Diorskin Nude Air Powder sävy 020 Light Beige

Pakon edessä kokeilimme kosmetiikkamyyjän kanssa kasvoilleni muutamaakin eri tuotetta ja päädyin ostamaan Diorskin Nude Air Powder* puuterin, joka vaikutti kosteusvoiteen päälle kabuki-sudilla pyöriteltynä parhaimmalta vaihtoehdolta – ei liian peittävältä tai kevyeltä, vaan sopivan luonnolliselta. Nude Air -puuteri toimii parhaiten Air -sarjan ohuen nestemäisen meikkivoiteen parina, mutta itse en ainakaan toistaiseksi innostunut kyseisestä tuotteesta. 🙂

Dior Eye Riviver Palette 001 kokemuksia - Omakotivalkoinen
Dior Eye Riviver Palette 001 kokemuksia - Omakotivalkoinen

Dior Eye Reviver Palette sävy 001

Toinen meikkiostokseni on Dior Eye Reviver Palette* silmämeikkipaletti, josta löytyy silmämeikin pohjustusväri, neljä luonnollisen sävyistä luomiväriä sekä kakkumainen rajausväri. Kauniiseen peilirasiaan pakattu Reviver -paletti sopii erityisesti aikuiseen makuun – sen valoa heijastava himmeästi hohtava kuulto kirkastaa katseen ja pehmeillä sävyillä luotu silmämeikki näyttää luonnollisen kauniilta.

Dior Eye Riviver Palette 001 kokemuksia - Omakotivalkoinen
Dior meikit kokemuksia - Omakotivalkoinen
Dior meikit kokemuksia - Omakotivalkoinen

Täydellinen levittyvyys ja intensiivinen peittokyky

Tykkään todella paljon Diorin meikkien voimakkaasta pigmentistä ja intensiivisyydestä. Luomivärit ja puuterituotteet levittyvät iholle pehmeästi ja hankaamatta. Tämä ominaisuus tekee tuotteista myös erittäin riittoisia, sillä luomiväriä tai puuteria ei kulu turhaan. Täyden kympin tuotteita nämä molemmat ja jos etsit hyvälaatuista puuteria ja arkimeikkiin täydellisesti soveltuvia luomivärejä kompaktissa pakkauksessa, on Dior myös sinulle loistava valinta!

Letkeät lauantait ja huomiseen! 🙂

Tuotekuvat: Dior, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.