Diorin Nude Air Powder & Eye Reviver (illuminating neutrals) paletti!

Dior Nude -sarjan meikkipuuteri on ollut korvaamaton luottotuotteeni jo parin vuoden ajan. Viimeisimmän puuterini viimeiset reunajämät murenivat eilen kabuki-sudin hankauksesta, mutten ollut asiasta luonnollisesti moksiskaan – kaupastahan sitä saa lisää… Mutta eipä saakaan enää, sillä valmistus on lopetettu ja tilalle on tullut toisenlainen meikkipuuteri, jonka koostumus ei ole lainkaan samanlainen. Meikkipuuterini oli täydellinen kombinaatio kevyesti peittävästä päivävoiteesta ja samettisen mattaisesta puuterista, jonka lopputuloksena oli sopivan himmeä ja ohut, ihon värivirheitä tasoittava kuulas iho. 

Diorskin_Nude_Airpowder_020_lightbeige.j

Omakotivalkoinen_59243030.jpg

Pakon edessä kokeilimme kosmetiikkamyyjän kanssa kasvoilleni muutamaakin eri tuotetta ja päädyin ostamaan Diorskin Nude Air -sarjan puuterin, joka vaikutti kosteusvoiteen päälle kabuki-sudilla pyöriteltynä parhaimmalta vaihtoehdolta – ei liian peittävältä tai kevyeltä, vaan sopivan luonnolliselta. Nude Air -puuteri toimii parhaiten Air -sarjan ohuen nestemäisen meikkivoiteen parina, mutta itse en ainakaan toistaiseksi innostunut kyseisestä tuotteesta. 🙂

Dior_EyeRiviver_Palette001.jpg

Omakotivalkoinen_59093030.jpg

Toinen meikkiostokseni on Diorin Eye Reviver -meikkipaletti, josta löytyy silmämeikin pohjustusväri, neljä luonnollisen sävyistä luomiväriä sekä kakkumainen rajausväri. Kauniiseen peilirasiaan pakattu Reviver -paletti sopii erityisesti aikuiseen makuun – sen valoa heijastava himmeästi hohtava kuulto kirkastaa katseen ja pehmeillä sävyillä luotu silmämeikki näyttää luonnollisen kauniilta.

Omakotivalkoinen_59213030_1.jpg

Löysin Youtubesta SensitiveBeautyn tekemän Dior Reviver -esittelyn, joka kannattaa katsoa mikäli tuote herätti kiinnostuksesi. 🙂

Omakotivalkoinen_58973030.jpg

Omakotivalkoinen_59003030.jpg

Letkeät lauantait ja huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

12 kommenttia “Diorin Nude Air Powder & Eye Reviver (illuminating neutrals) paletti!

 1. Se on ihan kamalaa, kun omaa luottotuotetta ei enää saa! Itse edelleen etsin korviketta Dior nude meikkivoiteelle. Ekan taisin muuten ostaa sinun suosituksesta 🙂

  1. Minttu: Niin on, hyvin harvoin löytää nimittäin sellaisia tuotteita jotka todella ovat kuin itselle tehtyjä. Hetken aikaa oli ihan surku olo kaupassa kun kuulin ettei kyseistä Nude Compact Powderia enää valmisteta. 🙁 <br />
   <br />
   Uusi puuterini en koostumukseltaan kivipuuterin ja meikkipuuterin välimaastosta, ei peitä ihan niin hyvin kuin vanha meikkipuuterini mutta on peittävämpi kuin tavallinen kivipuuteri tai irtopuuteri. Kosteusvoiteena minulla on nyt Liberon vauvarasva, se toimii todella hyvin tuon uuden puuterini alla. :)<br />
   <br />
   Testailin Diorin uutta Nude Air Serum meikkivoidetta, se vaikutti todella hyvältä Nude meikkivoiteen korvaajalta. Itse jätin tuon puuterini kanssa samaan sarjaan kuuluvan meikkivoiteen vielä hautumaan ajatuksen tasolle, mutta voi olla että syksymmällä käyn ostamassa sen saadakseni paremman peiton punaisuuteen kylmällä ilmalla taipuvalle iholleni. 🙂 Suosittelen että käyt testaamassa tuota Air meikkivoidetta, myös Youtubesta löytyy paljon testivideoita ja arvosteluita siitä ja jokainen sitä tuntuu ylistävän. 🙂

  2. Minttu: Käy kyllä työstä tuo meikkivoiteen etsintä. 😀 Onneksi itselläni on vielä pieni liru Nude meikkivoidetta jäljellä, ei tarvitse vielä suunnata testailuostoksille sen suhteen. 🙂

  1. Artek / Mademoiselle: Pahoittelut viivästyksestä. &hearts; Yritin maanitella miestä istuinmalliksi jotta olisin saanut kuviin taltioitua myös isomman istujan mittasuhteet tuolin selkänojaan ja istuimeen nähden, mutta mies ei suostunut. 🙂 Postaus on kuitenkin nyt tehty, toivottavasti se vastaa kysymyksiisi ja jos jokin asia jää vielä mietityttämään, niin vastaan mielelläni jos vain osaan. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/07/toivepostaus-arvostelussa-artek-mademoiselle&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/07/toivepostaus-arvostelussa-artek-mademoiselle</a&gt;

 2. Oih, mitkä ihanuudet, rakkautta ensi silmäyksellä! Ihanat värit ja kauniit pakkaukset. Nämä täytyy saada! 🙂

  1. Miia: Luoväripaletti on todella i-h-a-n-a! &hearts; Runsaspigmenttinen, todella kauniit neutraalit sävyt ja paletin mukana tulleet siveltimetkin olivat yllättävän hyvälaatuiset. 🙂 Suosittelen lämpimästi! &hearts;

 3. No olipa ärsyttävä uutinen että sen meikkipuuterin valmistus on lopetettu. 🙁 Kiitos kuitenkin hyvästä luomivärivinkistä!

  1. Mari: Sanos muuta, itseäkin harmitti kaupassa eilen kun sain tietää ettei luottopuuteriani enää saakaan mistään. Byäää. 🙁 <br />
   <br />
   Liberon vauvavoidetta käytän nyt kosteusvoiteena kasvoilla ja sen kanssa tuo uusi Nude Air puuteri on aika hyvä yhdistelmä. Ei ihan yletä samanlaiseen samettiseen peittotulokseen kuin vanha Nude Compact Powderini, mutta on tarpeeksi lähellä kuitenkin. 🙂

 4. Ylellisen näköiset pakkaukset, ja luomiväreissä kivat sävyt. Mutta, mä haluaisin löytää nuo värit ilman hohtoa. Ei niin minkäänlaista kiiltoa saisi olla. Sepä onkin ollut mahdoton homma.

  1. Minsku: Urban Decayn Naked Basics paletissa on mattaiset nudesävyt, sitä suosittelen ja arvostelujen perusteella se on todella kehuttu käyttäjiensä joukossa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.sephora.com/naked-basics-palette-P376213&quot; target="_blank">http://www.sephora.com/naked-basics-palette-P376213</a><br />
   <br />
   Alla muutama video Youtuben meikkivideoihin, joissa käytetty kyseistä luomiväripalettia:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=LpqWm63vui0&quot; target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=LpqWm63vui0</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=jOYRDoas86k&quot; target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=jOYRDoas86k</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.youtube.com/watch?v=fPkzYo4GENk&quot; target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=fPkzYo4GENk</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *