Haaveilun kohteena A2 Street Multi Unit -viherkasvihyllyt!

Erilaiset vihersisustusratkaisut innostavat minua edelleen… Uusin löytöni on ruotsalaisen A2:n Smålandissa valmistamat Street Multi Unit -hyllystöt, joista löytyy omat kolosensa viherkasveille ja kukille. Hyllyt koostuvat moduuleista, joista voi pinota tarpeidensa mukaisen kokonaisuuden esimerkiksi lehtien, kirjojen, kaukosäätimien ja viherkasvien säilytykseen olohuoneessa. Multi Unit -hyllyt on valmistettu maalatusta teräksestä, joka kestää hyvin kulutusta, kosteutta sekä käyttöä. 

A2_Street_3.jpg

 

A2_Street_1.jpg

A2_Street_2.jpg

 

A2_Street_4.jpg

A2_Street_77.jpg

At_Street_Multi_Units.jpg

Street_20.jpg

Street_21.jpg

Street_22.jpg

Olohuone kaipaisi yhtä Multi Unit -hyllyä, mutta ostopaikkoja on hyvin rajoitetusti, Suomessa virallisena jälleenmyyjänä toimii vain Skanno. Scandinavian Design Centerillä näitä on ollut valikoimassaan, mutta ovat sittemmin jo ehtineet poistua myynnistä. Myös hinta on hieman suolainen, keskikokoinen (4 osaa) moduulisetti noin 500€, jonka vuoksi tälläisen ostamista on harkittava hyvin pitkään ja hartaasti. Yritin mielessäni jo keksiä keinoa, miten vastaavan hyllyn voisi itse tuunata esim Ikean kalusteiden osista, mutta minun luovuudellani en ongelmaa saanut ratkaistua. 🙂 Otan mieluusti apua vastaan jos teillä viisaammilla tuunailijoilla on jakaa vinkkejä tämmöisen rakenteluun (toteutus oltava ilman omaa verstasta). ♥

Aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: A2 / a2designers.se)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Haaveilun kohteena A2 Street Multi Unit -viherkasvihyllyt!

 1. Voi ei, nuo on ihania! Mä niin tahtoisin tuon korkeimman kokonaisuuden! Tai sitten tuo talon näköinen hyllyn päälle. Ah, mutta on ihanan kalliita.

  1. Minsku: Niin minäkin, ja kelpaisi myös tuo matalampi talon muotoinen versio. &hearts; &hearts; &hearts; Löysin näitä Multi Unitteja myynnistä ruotsin Designonline.se (Scandinavian Design Store sisaryritys) verkkokaupasta mutta eivät toimita tätä tuotetta Suomeen….byäää, miksi oi miksi?!? :(<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.scandinaviandesigncenter.fi/Products/eur1/Trademark/A2/14331/Street-&quot; target="_blank">http://www.scandinaviandesigncenter.fi/Products/eur1/Trademark/A2/14331/Street-</a&gt; pinottava yksikkö

  2. Ei jestas mitä tuotteita tuolla kaupassa. Mä voisin ottaa ihan kaikki itselleni. Siis ihan kaikki. Mutta ihan hirveänkarmeat hinnat. Kamalahirveät hinnat. Järkyttävät. <br />
   Tulikohan muuten selväksi, että minusta on tosi korkeat hinnat… 😀

  3. Minsku: Room21:sellä on aika hyvä valikoima A2:n huonekaluja, ja Scandinavian Design Centeristä löytyy paljon paljon muita samoja herkkuja. :)<br />
   <br />
   A2:n tuotteet ovat aika hintavia, mutta laadukkaita ja hieman harvinaisempia. 🙂 jos voitan lotossa niin ostan kyllä yhden A2-kaapin vaikken tiedä minne sen laittaisin. 🙂 Kaapin vuoksi olisin valmis tekemään hienosäätöä kyllä, joten eiköhän sille jokin kolonen löytyisi. 😀

 2. Auts, miten ihania!!!! Meillekin voisi muuttaa tuollainen 🙂 Ihanaa Miia, kun löydät kaikkea kivaa meidän lukijoiden iloksi ja riemuksi, tykkään kovasti. Aurinkoa päivääsi 🙂

  1. Sari: Harmi että tämä löytö on vaikeasti saatavissa, pitäisi asustaa ruotsin puolella (tai käydä hakureissussa siellä paikanpäällä) voidakseen ostaa tuommoisen ihanuuden. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *