Flower Poweria & posliinipurnukoita!

Pienistä ruokakaupoistakin voi tehdä sisustuksellisia löytöjä, nimittäin kukkalöytöjä. 🙂 Olen ostanut halpiskukkien muodossa mm. ruusuja, tulppaaneja, liljoja, ja nyt myös neilikoita. Joskus kukat kuukahtavat parissa päivässä, joskus ne ovat kuolemaisillaan jo kaupan telineessä, mutta muutamaan otteeseen minulla on käynyt tuuri ja kukkani ovat pysyneet elinvoimaisina lähes 2vkoa. Ruokakauppojen halpis-neilikat ovat aina olleet ihmeen sisukkaita, sen vuoksi uskallan suositella ruokakauppavalikoiman hyödyntämistä. 🙂

Omakotivalkoinen_040820115_6283.jpg

Omakotivalkoinen_040820115_6296.jpg

Omakotivalkoinen_04082015_6279_2.jpg

Minulta usein kysytään mistä maljakkona ja kukkaruukkuina käyttämäni purkit ovat peräisin. Kyseiset purnukat ovat VE2 -designertiimin (Hugo Dines Schmidtin, Tilde Nygaardin ja Morten Lauritzenin) tanskalaiselle Skagerakille suunnittelemasta Nordic -sarjasta. Maljakkona käytän Nordic Jug -kannua, jonka vetoisuus on 1L. Orkideat ovat vuorostaan Nordic Jar -purkeissa, pienemmän purkin halkaisija on 12cm, suuremman 16cm. Omani olen ostanut RoyalDesignin verkkokaupasta, muut Suomessa toimivat jälleenmyyjät löydät Skagerakin sivuilta TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_40820115_6293.jpg

Omakotivalkoinen_040820115_6268.jpg

Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Flower Poweria & posliinipurnukoita!

  1. Neilikat ja eustomat ovat lempikukkiani. Neilikat kestää niin kauan! Minulla oli kaksi eriväristä neilikkakimppua ensin viikon sisällä ja sitten ne elivät terassilla vielä toiset kaksi viikkoa!! Kun kukat alkoi nuupahtamaan ulkona, nappasin vielä pienimmät kukat sisälle maljakkoon uudestaan. Vika oksa taisi kupsahtaa maljakkoon eilen! 🙂

  2. Neilikat on kyllä kivoja ja hyvä puoli ko kestävät niin pitkään. Mulla pionit osa sisällä vaaseissa ja osa penkissä. Nyt ko olima vko loppuna reissussa, niin kaikki olivat jo ns.rumasti aunneet vaasissa, että sai heittää pois. Harmikseen kestävät vain hyvän näköisenä liian vähän aikaa 🙁

    1. Päivi S: Pari kertaa olen pioneita ostanut ja meillä ne eivät tunnu viihtyvän yhtään. Tosi nopeasti ovat alkaneet nuupahtelemaan. Ovat kyllä neilikoiden tavoin todella kauniita kukkia. ♥

  3. Äitini oli tehnyt kauniita asetelmia kotiin valkoisista ja punaisista neilikoista, joten tuli vain mieleen ettei ko. kukkia ole paljo tullut kotiin laiteltua. Joten kylläpä ovat kauniita ja kestävät myös maljakossa. Omalta pihalta olen saanut kukkia maljakkoon, että kaupasta ei ole tarvinnut tuoda. Tänään piti Lidl:n kukat kyllä katsastaa samalla kun siellä kävi.

    1. Aikku: Lidlista tekee myös hyviä ja halpoja kukkalöytöjä. Viime kevään Lidl-tulppaanit olivat kaikista kestävimpiä, niissä oli ostohetkellä pieniä kosteuspisaroitakin vielä pinnalla. ♥ Ystäväni osti ruukkuruusuja kesällä Lidlista, Cittarista ja kukkakaupasta (halusi tietyn pinkkejä ja siksi joutui ostamaan eri paikoista) ja Lidlin ruukkuruusut ovat kestäneet nämä tämän kesän kummallisen vilpoiset ja sateiset säät todella hyvin. Kukkakaupan versiot tiputtivat kaikki kukkansa ja ovat nyt pelkkiä risuja ruukussa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *