NORR11 Coffee Table Tray – hieman erilaisempi tarjotinpöytä!

Saksassa pääkonttoriansa pitävä designtalo NORR11 yhdistää skandinaavisen muotoilun, japanilaisen minimalistisen ajattelutavan sekä saksalaisen klassisen bauhaus-tyylin monipuoliseksi tuotevalikoimaksi. Heidän tuotesuunnitelijansa tulevat Islannista, Norjasta, Saksasta sekä Tanskasta, kuuluisin heistä lieneen legendaarinen Verner Panton. Uutta olohuoneen pöytää etsiessäni päädyin heidän sivuilleen ja ihastuimme molemmat miehen kanssa tähän Coffee Table Tray -tarjotinpöytään. ♥

Norr11_coffeetabletraywhite.jpgprodotti-87808-prelf75c89ccbf9b44a28e0ab

Pöytä valmistetaan käsityönä massiivitammesta ja sen on suunnitellut norjalainen Knut Bendig Humlevik yhteistyössä tanskalaisen Rune Krøjgaardin kanssa. Pöytä on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta sisustuskulttuurista, jossa suositaan selkeitä matalia linjoja sekä aitoja materiaaleja – jylhä pohjoinen yksinkertaisuus yhdistyy käytännölliseen itämaisuuteen. ♥

Norr11_CoffeeTableTrayblack.jpgprodotti-87808-prele1566f3c1f244a4092d71

Tarjotinpöytien suosio kasvoi räjähdysmäisesti vuonna 2013 ja on jatkanut nousujohteisena tähän päivään saakka. Useimmat irroitettavalla tarjotinkannella varustetut pöydät valmistetaan teräksestä, kuten Hayn Tray, ja tämä massiivipuinen NORR11 Tray -pöytä on virkistävää vaihtelua teräksen rinnalla. Virtaviivainen ja kulmikas muoto pehmenee materiaalin myötä, tämmöinen valkoinen meille kiitos heti nyt! 🙂

EDIT: Herttileerinen, minähän olen ihastellut tätä pöytää livenäkin. 🙂 CASA Bloggaajien viime marraskuisella Tallinnan matkalla, missä piipahdimme Checklist Heidin ja White & Fresh Irinan kanssa seikkailemassa ja löysimme itsemme NORR11 showroomilta. Silloin totesin ystävilleni että tämä pöytähän on ziljoonakertaa hienompi kuin Hayn Tray… Miten tuon olin unohtanutkaan. 🙂

Kivaa tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: NORR11)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “NORR11 Coffee Table Tray – hieman erilaisempi tarjotinpöytä!

 1. Siis olet etsimässä uutta sohvapöytää?!? Häh? Juuri vastottainhan sinä olet edellisetkin hankkinut? Mitä järkeä on ostaa jatkuvasti uutta jos aikoo pitää sitä vain hetken?

  1. Anna: Miehen kanssa olemme etsineet yhdessä, tarvitsemme isomman pöydän olohuoneeseen kuin viime vuoden keväällä hankkimani iso Tablo-pöytä. 🙂

 2. Siis en minäkään pysy nyt ihan kärryillä. Eikös sulla ole ollut useampi Hayn tray-pöytä, Tablo, jne.. Luetteleppa kuinka monta olkkarin pöytää on kolmiossasi ollut ja kuinka pitkä ajan sisällä. Jospa itsekin havahdut siihen, että aikamoinen määrä.

  1. Mua ei tippaakaan haittaa Miianpöytien vaihtelut, olin opintovapaalla kun tray ilmestyi ja sain sen aikoinaan Miialta edukkaasti.<br />
   <br />
   Joten, kiitos kyllä, osta vaahtomuovi pöytä.

  2. L: Vuosien pöydättömyyden jälkeen ostin Anttilan alennuksesta korkeakiiltovalkoisen pitkulaisen pöydän vuonna 2012, se vaihtui Kartellin pöytään (jota en ostanut alunperin olohuoneen pöydäksi vaan sivutasoksi) ja sitten kuvioihin tuli Hayn Tray pöytä (iso ja pieni vierekkäin). Tray vaihtui Tabloon ja nyt Tablo vaihtuu kenties tuohon NORR11 Tray -pöytään. 🙂

  3. Lanttuleikkuri: Tuo olikin win-win tilanne, sie sait pöydän edullisesti (jota olit muutenkin harkinnut ostavasi) ja mie sain jotain muuta sen tilalle. 🙂

  4. voi vaahtomuovi vaan tätä ennakoivaa kirjoitusta.<br />
   <br />
   uusi yritys, joten kiitos kyllä, osta vaan kyseinen pöytä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *