Iloisia uutisia – Luhta Home Pilvi -päiväpeittoa taas saatavana!

Iloisia uutisia kaikille – Luhta Homen valkoista Pilvi -päiväpeittoa on taas saatavana! 🙂 Prismojen ja Sokoksien valikoimasta en tiedä, mutta Hobbyhallista sitä löytyy ainakin, etuhinnallakin vielä kaiken kukkuraksi. 🙂 

Omakotivalkoinen_26072015_6022_5.jpg

737223_03.jpg

LuhtaHome_Pilvipaivapeite55.jpg

Hobbarissa myytävät koot ovat 160x240cm sekä 240x240cm, meidän sängystä löytyy tuo 240x240cm kokoinen Pilvi. ♥ Tulkaahan vinkkaamaan minulle jos löydätte tätä valkoista versiota tällä kertaa myös Prismoista, niin lisään sitten postaukseeni teidän antamat havainnetiedot kaikkia uusia ja vanhoja Pilvi-faneja varten! ♥ Hobbarin tuotesivulle voit rynnätä vaikka suoraan TÄSTÄ

Kivaa päivää kaikille! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

28 kommenttia “Iloisia uutisia – Luhta Home Pilvi -päiväpeittoa taas saatavana!

 1. Huomasin eilen että on taas saatavana Hobby Hallin verkkokaupasta, ja laitoin heti tilaukseen! :)<br />
  Viimeksi jäin ilman kun vetkuttelin asian kanssa liian kauan, joten nyt piti heti rynnätä! 😀

 2. kumman koon ottaisit 120cm leveään sänkyyn? 160 tuntuu jotenkin liian lyhyeltä ja 240 liian isolta näin pieneen sänkyyn.. 😀 vai pitäisikö ostaa normi peitto päiväpeitoksi?

  1. j: Ottaisin ehdottomasti tuon isomman koon, mielummin liian pitkä päiväpeitto kuin liian lyhyt. 🙂 Sängyn molemmille puolille jää 60cm, joka sopii hyvin esim jenkkisängylle. Lattialle laskeutuva päiväpeitto on kaunis, joten ei mielestäni haittaa vaikka sängysi olisi matalampikin kuin jenkkimalli. 🙂

 3. Suuri kiitos vinkistä! Missasin kevättalvella tämän, kun se myytiin niin nopeasti loppuun joka paikasta. Kärkkäiseltä sain silloin tiedon, että elokuussa saavat lisää myytävää ja olen ollut kytiksellä viimeksi viikko sitten, jolloin ei vielä valkoista ollut saatavilla. Pistin heti tilaukseen! ❤️😊

  1. Linda: Keväällä tuo valkoinen Pilvi loppui ennätysajassa. 🙂 Kiva että Kärkkäiseltäkin löytyy, toivottavasti myös Prismoista ja Sokoksista. 🙂

 4. Kiitos Miia! Olen pähkäillyt koko kesän, että mistähän ihmeestä löydän meille täydellisen valkoisen päiväpeiton, ja tässähän se – Pilvi lähti tilaukseen! 🙂

  1. Tiia: Pilvi on ihana! &hearts; &hearts; Ja sen materiaali on superhyvä, siitä saa tahrat pyyhkäistyä pois nihkeällä liinalla ja omaani testasin myös silitystä (vaikka ohjeet sen kieltävät) ja hyvin silisi pinta raudan ykkösasteella eikä palanut tai mitään. 🙂

 5. Onko peiton pinta kuinka liukas tai staattinen? Jäisikö mahdolliset kissan karvat siihen kiinni? Jotkut materiaalit oikein imee kaiken karvan ja tämän vuoksi tulee huti ostoksia..

  1. Satu: Pinta on liukas mutta mielestäni se ei ole staattinen. Meillä ei ainakaan koirankarvat tai pöly tartu päiväpeittoon, enkä ole saanut siitä sähköiskuja eikä tukka ole noussut pystyyn kun sen päällä olemme peuhailleet tytön ja koiran kanssa. 🙂

 6. Tämä ei nyt liity postauksesi aiheeseen mitenkään, mutta minkä ikäinen tyttösi on ja eikö hän jo nukukin laidattomassa lastensängyssä? 5,5-vuotias poikani nukkuu vielä jatkettavassa lastensängyssä, mutta haluaisin hankkia hänelle &quot;isojen lasten sängyn&quot;, jossa on säilytyslaatikot. Mietin vain, että pysyykö 5,5-vuotias jo laidattomassa sängyssä vai onko iso riski, että hän putoaa sängystä yöllä?

  1. Sarinna: Tyttö täytti toukokuussa 5v, joten on saman ikäinen kuin sinun poika. 🙂 Tytöllä on laidaton sänky Ava Roomilta ja hyvin on oppinut nukkumaan siinä tippumatta. Hänen vanhasta jatkettavasta sängystä otettiin tosin sivulaita pois jo vuotta aiemmin, joten oli tottunut nukkumaan sängyn asettamien rajojen (reunojen) puitteissa. :)<br />
   <br />
   Riippuu ihan muksusta miten nopeasti tottuu laidattomaan sänkyyn. Itse pidin aluksi muutamaa tyynyä lattialla sängyn vieressä varmuuden vuoksi, että jos sattuukin tipahtamaan niin ei kolhi itseään mihinkään. &hearts;

 7. Kiitos vinkistä! Olin jo naputtelemassa tilausta, mutta tajusin, ettei täysin valkoinen peitto ole vielä meidän juttu! Nuorimmaisemme on vasta 1v 8kk, eli peiton puhtaanapito voisi olla liian työlästä.<br />
  Meillä on kyllä valkoinen sohvanpäällinen, mutta sitä saakin olla pesemässä kaksi kertaa kuukaudessa.<br />
  <br />
  No, jääpähän tilattavaa muille halukkaille, minä odotan vielä pari vuotta…<br />
  <br />
  P.S. oletko jo tehnyt päätökssen uuden takkisi suhteen? Todella kaunis takki ja tyylisesi, mutta ymmärrän, ettei noin kalliin takin kanssa voi olla epävarma!<br />
  On muuten vaikea löytää laadukasta ja täydellisesti istuvaa (ja mukavaa) takkia!

  1. kirsi: Päiväpeiton materiaali on kyllä todella hyvä, liukas ja helposti pyyhkäistävissä puhtaaksi, joten sen puolesta tuo Pilvi on ehkä paras vaalea päiväpeitto mitä pikkulapsiperheeseen voi kuvitella. 🙂 Porkkanasoseiset suunpielet kyllä tahraavat peiton ja siitä voi jäädä tahra, mutta Pilvi on valmiiksi puhtaanvalkoinen ja sen vuoksi tahroihin voi käyttää valkaisevaa tahranpoistoainetta kuten Vanishia. :)<br />
   <br />
   Tein päätöksen ja palautin haikein mielin takaisin kauppaan. Noin kalliin takin pitää olla jo täydellinen päällä ihan sellaisenaan, kotonakin jossa ei ole pidentäviä ja hoikentavia peilejä. 😀 Pitkään kyllä mietin, mutta luulen että päätökseni oli oikea, vaikka haikeudella takkia täällä nyt ajattelenkin. &hearts;

 8. Voih, tuo Pilvi olisi aivan täydellinen päiväpeitto, mutta harmi ettei sitä valmisteta tuon isompana. :/ Meillä on Unikulmalta erityispitkä sänky 210cm j leveyttäkin 180cm, niin on kyllä todella hankalaa löytää tarpeeksi isoa päiväpeittoa saatika sitten kohtuulliseen hintaan… Joku Luhdan päiväpeite meillä oli ennen ja se oli tuota Pilviä isompi, mutta vähän naftiksi sekin jäi.

  1. Jenppa: On kyllä harmi ettei sitä valmisteta siinä Luhdan suurimmassa koossa 270x270cm, jossa löytyy montaa muuta mallia. Teille tosin parempi taitaisi olla teettää 300x300cm kokoinen päiväpeitto. Monet pellavatuotteita myyvät paikat tekevät mittatilaustyönä pellavaisia päivipeittoja, ja ulkomailta voisi varmasti kohtuuhinnalla teettää Luhdan Pilvi -tyyppisenkin päiväpeiton, mutta aikamoinen etsiminen on edessä, jos meinaa luotettavan tekijän ulkomailta löytää sellaisilla hinnoilla että raaskii projektin toimituksineen tilata. Zara homella oli joskus päiväpeitto koossa 290x290cm, mutta nyt ei näyttänyt valikoimassa olevan niin suurta mallia yhdessäkään kuosissa.

 9. Tilasin peiton tänään myös itselle. Kävimme alkuviikosta tilaamassa moottorijenkkisängyn ja ajattelin valkoisen päiväpeiton kruunavan uuden laadukkaan hankinnan. Nyt odotan jo innolla koska uusi sänky meille tulee, toivottavasti unet ovat pilvimäisen mukavat. 🙂

  1. Hanna: Varmasti tulee hyvät unet uudessa sängyssä. &hearts; Pilvi sitten kruunaa kauneudellaan kokonaisuuden! &hearts; &hearts;

 10. Luin tänään poustaksesi Pilvi peitosta. Jännää, että kirjoitit sen eilen – juuri samana päivänä kun kiertelin Prismassa, kun silmiini osui valkoinen Pilvi päiväpeitto. Pakkohan se oli uuteen sänkyyn ostaa &hearts; Ainut asia mikä siinä ärsyttää, on sen ryppyisyys. Onko sinulla muita vinkkejä saada se siliäksi kuin silitys? Sitä riskiä en haluaisi ottaa.

  1. AnLe: Olipa tuuria. 🙂 Ja kiva kun tulit kommentoimaan, saan vinkattua Pilvi-faneille että peittoa löytyy nyt myös Prismasta, jos haluavat käydä sitä paikanpäällä hypistelemässä. :)<br />
   <br />
   Päiväpeitto suoristuu paketista avaamisen jälkeen jonkin verran sängylle levitettynä. Myös kostealla liinalla kevyesti pyyhkimällä saa muutamia pahimpia ryppyjä sileämmäksi. 🙂

 11. Saako kysyä että mitä teit silkkipäiväpeitollesi? Kyllästyitkö siihen vai onko se sulla vielä säilöttynä?

  1. Lotte: Myin sen silkkipeitteen pois jo pari vuotta sitten, oli liian juhlava tähän nykyiseen sisustustyyliin johon pyrkiminen alkoi vuoden 2013 alussa. 🙂 Olin ilman päiväpeittoa vuoden päivät ennen kuin ostin tämän Luhdan Pilvi -päiväpeiton. &hearts;

 12. Hei kuule, vähän hassu asia mut… 🙂 Törmäsin ihan sattumalta Luhdan Pilvi päiväpeittoon Kärkkäisen verkkokaupassa ja tunnistin siellä olevat kuvat sinun kodista otetuiksi. Oletkohan tietoinen, että Kärkkäinen on julkaissut sun kuvia verkkokaupassaan, kun en ainakaan bongannut sinulta yhteistyökuviota ainakaan tämän postauksen yhteydestä?<br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/luhta-pilvi-päiväpeite–6413919190689&quot; target="_blank">https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/luhta-pilvi-päiväpeite–6413919190689</a&gt;

  1. hanna: Kiitos ihanainen tarkkasilmäisyydestäsi! &hearts; &hearts; Luvattomiin kuvalainauksiin törmään aina välillä, mutta Kärkkäisen tapauksessa kyseessä on ihan luvallinen käyttö. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *