Hyllytestailua keittiössä!

Lisäsin olohuoneesta pois nappaamani String Pocket -hyllyt keittiössä olevan hyllyrivin alle testatakseni miltä korkeampi hyllykokonaisuus näyttäisi. En tahtonut tehdä seinään ylimääräisiä reikiä ennen kuin olen satavarma siitä että tykkään tästä kokonaisuudesta, sen vuoksi sivulaidat roikkuvat tällä hetkellä ylimpien kiinnitysruuvien varassa. 🙂

Omakotivalkoinen_08082015_6359_2.jpg

Omakotivalkoinen_08082015_6347.jpg

Omakotivalkoinen_08082015_6349.jpg

Ajattelin makustella tätä asiaa pari päivää ja katsoa mihin suuntaan päätökseni kallistuu. Olisihan tuossa korkeammassa hyllystössä omat hyvät hyvät puolensa, varsinkin orkidea näyttää minusta todella kivalta uudella väliaikaisella paikallaan. 🙂 Mitä mieltä sinä olet? Onko vanhassa vara parempi?  

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

15 kommenttia “Hyllytestailua keittiössä!

 1. Mun mielestä tuokin kokonaisuus näyttää oikein hyvältä. Ja on ihan kevyen näköinen, vaikka hyllyjä on enemmän. Voithan pitää sitä noinkin jonkun aikaa, vai onko hutera jos ei laita alimpia ruuveja? Orkidea on kauniin näköinen tuossa avarassa välissä.

 2. Jees, hyvältä näyttää! Itse ryhmittäisin lisäksi tuolit samalle puolille tyylin mukaan, eli Heet yhteen riviin ja Visut toiselle puolelle. 🙂

 3. Voisitko ottaa kuvan kauempaa, että näkyisi ruokapöytäkin? Saisi kokonaiskuvan paremmin esiin niin olisi helpompi kommentoida 🙂 Minusta tuolit pöydän ympärillä on hyvät juuri noin miten nyt ovat.

 4. Hyvältä näyttää, mä ainakin antaisin tuon hyllyn olla tuossa. Mukavaa iltaa sinulle Miia!

 5. Ihan kiva mutta musta tossa katoaa string pocketin keveys ja muutenki sen idea. Näyttää köyhän miehen sting systemiltä. Älä laita.

 6. Onpa kivan näköinen! Olen itse jo hetken miettinyt, että jotenkin vastaavalla tavalla laittaisin television sivuun seinälle Stringejä, mutta epäröinyt että tulisiko siitä liian raskas. Nämä kuvat osoittavat, että ei tosiaan tule 🙂

 7. Kivalta näyttää tämäkin :)<br />
  <br />
  Ei ole helppo valinta…<br />
  <br />
  Olisiko tämä kevyemmän näköinen jos hyllyt olisivat ylempänä? Ymmärrän kyllä jos et halua tehdä yhdeksää uutta reikää ennestäänkin paljon paikattuja reikiä sisältävälle seinälle.<br />
  <br />
  Taidan kääntyä vanhan systeemin kannalle siitäkin huolimatta että orkidea näyttää tässä tyrmäävältä.<br />
  <br />
  Miltähän hyllytorni näyttäisi makkarissa?

 8. Minusta näyttää todella kivalta! Kaipailisin kuvia hieman kauempaa, jotta näkee miten suhtautuu ympäristöönsä. Mietin että eihän näytä viereisellä seinällä olevan deeren kanssa liian paljolta? Mutta ainakin näin yksittäin kuvattuna todella kivan näköinen!

 9. todella mukava tuli tästä. Ehdottomasti pitäisin. Ja varsinkin kun peura saa paljon omaa tilaa.

 10. Kiitokset vielä kaikille mielipiteensä jakaneille! &hearts; &hearts; Äänet menivät melko fifty-fifty puolesta ja vastaan. 🙂 Päädyin jatkamaan koekäyttöäni toistaiseksi ja jätin hyllyt roikkumaan yläruuviensa varaan seinälle. Mikäli en kyllästy viritelmääni seuraavien viikkojen aikana, kiinnitän sivulaidat seinään myös alareunoistaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *