Kynttilän loimussa…

Iltatunnelmaa parvekkeelta… Kynttilän loimussa on ihana istuksia saunan jälkeen kuuntelemassa musiikkia. ♥ Pyyhe päässä, kylpytakki, villasukat ja torkkupeitto lämmikkeenä ja kupillinen Frantsilan jasmiiniteetä kupissa. Jossain juhlitaan isosti (muuallakin kuin Weekend -festareilla :D), koska nyt taivaalla loistaa iloisesti räiskyvät ilotulitusraketit. Kohta leffaa katsomaan kotisohvalle ja sitten tyytyväisenä untenmaille. Tavallinen mutta ihana lauantai-ilta. ♥ 

Omakotivalkoinen_08082015_6371.jpg

Omakotivalkoinen_08082015_6373.jpg

Ihanaa iltaa kaikille! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Kynttilän loimussa…

 1. Voi jestas miten kaunis ja tunnelmallinen partsi kynttilnävalossa. Tuolla jos ei rauhoitu, niin ei missään. Tosin ne raketit kyllä pilais tunnelman multa. Pelkään niitä ihan hitokseen.

  1. Minsku: parveke on kyllä valaistuna todella tunnelmallinen paikka, ei ihme että olen istunut partsilla kaiket illat. 😀 :D<br />
   <br />
   Raketit olivat onneksi hieman kauempana, pauke kuului kyllä hyvin mutta ei liian kovaa. 🙂

 2. Luovuitko parvekkeen valkoisesta nurmimatosta? Jos kyllä niin miksi? Harkitsen parhaillaan sellaisen hankkimista….

  1. Mamsu: Yksi kolmesta valkoisesta matosta varastettiin tamppaustelineeltä ja päädyin ostamaan puuttuvan maton tilalle suoraan uudet ja ehjät lattiaritilät (hintaeroa näillä vain 30€). Valkoiset nurmimatot olivat kyllä tosi kivat, toivat raikkautta parvekkeelle. &hearts;

 3. moikka Miia! kysyisin tuosta talolyhdystä, että millä tavalla olet putsannut siitä noet ja steariinit, jos sinulla on se likaantunut. Itselläni on tuo samainen valkoinen lyhty ja huomasin, että kynttilät ovat vuotaneet ja nokea on tullut lyhdyn päälle. olen yrittänyt putsata sitä veteen sekoitetulla pesuaineella, mutta en ole saanut sisustaa niin puhtaaksi, että olisin tyytyväinen. Tarvitsisin kipeästi apuasi tähän pulmaan. 😀☺️❤️

  1. Pitju: Olen pessyt talolyhdyn pariin otteeseen ja saanut kaiken noen ja lian pois. Vien lyhdyn suihkuun, kastelen sisältä ja sen jälkeen pesen sen Universal Stonella. Sillä lähtee puhtaaksi jopa katto, ja samalla kiillottuu metallin pinta ja lasiseinätkin. Eli Universal Stone käyttöön, sen mukana tulevasta sienestä (tai sitten jokin muu pehmeä tai puolikarkea siivoussieni, esim sellainen keittiösieni) leikkaat pienemmän palan ja sillä pyörivin liikkein puhdistat koko lyhdyn sisältä ja ulkoakin. 🙂

  2. Minulla onkin sitä pesuainetta itselläni. pesen lyhdyn viikonloppuna, kun on aikaa. Kiitos paljon avusta.

  3. pitju: Hieno juttu. 🙂 Suihku on paras paikka putsata lyhty, mustaa likavettä tulee aika reippaanlaisesti kun Universal Stonella puhdistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *