Toivepostaus – Tyylikkäät rannekellot!

Lukijani Hanna on palailemassa äippäloman jälkeen takaisin työelämään ja hän toivoi minulta postausta tyylikkäistä rannekelloista sekä nahkaisista laukuista. Meidän tyylimme ovat samankaltaiset, tykkäämme molemmat pelkistetyistä tuotteista sekä mustasta ja valkoisesta väristä. Olen reilun viikon selaillut eri nettikauppojen kellovalikoimia läpi ja löysin yllättävänkin monta kivaa rannekelloa, jotka kelpuuttaisin omaankin garderooppiini. Koska tuotteita tuli bongattua niin monta, jaan kello- ja laukkupoimintani kahteen eri postaukseen… aloittaen kauniista kelloista. 🙂

Kellot_blackwhitesilver.jpg

1. Daniel Wellington Sheffield 0608DW, 2. DKNY NY8756, 3. Marc Jacobs MBM3205, 4. Marc Jacobs MBM4523, 5. Michael Kors MK5076, 6. Karen Millen KM133W, 7. Michael Kors MK5161

Olen aikaisemmin ollut vannoutunut keltakullan kannattaja, mutta viime aikoina olen huomannut ihastelevani myös hopean ja teräksen sävyjä. Kelloissa tykkään yksinkertaisista ja selkeistä muodoista, välttelen yleensä kaikenlaisia logoja sekä kimaltavaa blingblingiä, joka valitettavasti luo omassa päässäni mielikuvan tyylittömyydestä. Arvokkaat timantit ovat tietysti asia erikseen, mutta halpismerkkien feikkitimanttikellojen ja -korujen yleistyminen ovat saaneet minut kaihtamaan kaikenlaista välkettä ja säihkettä. Diamonds are forever, but not in my case. 🙂

Logokellojen osalta on yksi poikkeus josta tykkään kovasti – Marc by Marc Jacobsin mallit, joissa brändinimi kulkee kaarevasti kellotaulussa. En osaa eritellä mikä tuossa asettelussa minua viehättää niin kovasti, mutta tykkään todella paljon teräksisestä MBM3205 -kellosta (nro 3.). Korukellot eivät myöskään minua pahemmin sykähdytä, ne ovat usein hyvin koristeellisia ja liiallisella kimalluksella höystettyjä. DKNY:n hyvin pelkistetty NY8756 -rannekorukello (nro 2.) saa sen sijaan minulta täydet pisteet, tuosta ei yksinkertaisemmaksi kello voi enää muuttua. ♥

Kellot_Blackwhitegold.jpg

1. Daniel Wellington Sheffield 0508DW, 2. DKNY NY2140 Beekman, 3. Marc Jacobs MBM3206, 4. Marc Jacobs MBM1150, 5. Michael Kors MK4295 Slim Runway, 6. Michael Kors Oversized MK8077, 7. Marc Jacobs MBM1154

Kultaiselta osastolta löytyy monta samaa kelloa kuin hopealistaltakin – Tyylikkääseen arkeen sopivaa Daniel Wellingtonin Sheffieldiä sekä Marc Jacobsia. Tähän listaan poimin myös sen ainoan kellon jonka itse omistan, koruna käyttämäni Michael Korsin Oversized MK8077:n (nro 6.). 

Rannekorut_silvergold.jpg

Kellojen kanssa ei useinkaan tarvita lisähöystettä, mutta Daniel Wellingtonin kaltaisten arkeen sopivien kellojen kanssa ohut ja simppeli rannekoru näyttää mielestäni todella hyvältä. Sirolla rannekorulla saa myös muutettua arkisen kellon juhlavammaksi, tämä on kätevä niksi varsinkin sellaisiin päiviin kun lähtee suoraan työpaikalta juhlimaan. 

DanielWellingtonSheffield.jpg

(Kuvat: Daniel Wellington)

Laukkupostaus on hyvää vauhtia valmistumassa ja saan sen julkaistua viimeistään huomenissa. 🙂 Illemmalle olen kaavaillut sisustusaiheista postausta, mikäli vaan ehdin leffaillan jälkeen istumaan alas näppäilemään teille kuviin sopivat tekstit. 🙂 Nauttikaahan auringosta ja lauantaipäivän rentoilusta!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Daniel Wellington, Michael Kors, Marc Jacobs, Karen Millen, DKNY, Efva Attling, Macy´s. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Toivepostaus – Tyylikkäät rannekellot!

 1. Itselläni arkikäytössä DW ruusukulta hopea kello. Yksinkertaisen tyylikäs. Tällä hetkellä ei nappaa bling blingillä ruusatut aikaraudat. Kauniita ovat mutta, aikansa kutakin 😊

  1. Anu: Olen kanssasi samoilla linjoilla, kimalluksella oli aikansa ja nyt vaihteeksi jotakin muuta. 🙂 DW:n nahkarannekkeiset kellot ovat todella kivoja. ♥

 2. Kannattaa tsekata myös tanskalainen Skagen – heidän mallistosta löytyy tyylikkäitä ja kepeitäkin naisten rannekelloja!

  1. riikku: Skagen on tuttu merkki, miehellä on heidän kellonsa. 🙂 Muutama naisten malli oli sellainen jonka olisin voinut poimia mukaan tähän postaukseen, mutta jätin ne pois koska olivat hyvin samankaltaisia kuin DW ja Karen Millen, joista tykkään enemmän. 🙂

 3. Täältä löysin tuon rusettirannekorun: <a rel="external nofollow" href="http://www1.macys.com/shop/product/kate-spade-new-york-bracelet-12k-gold-plated-skinny-mini-bow-bangle-bracelet?ID=835982&quot; target="_blank">http://www1.macys.com/shop/product/kate-spade-new-york-bracelet-12k-gold-plated-skinny-mini-bow-bangle-bracelet?ID=835982</a&gt; On saanut huonot arviot. Ei pysy kiinni ja molemmilla arvioijilla pudonnut heti ködestä. Harmi, sievä.

  1. Whiter Shade of Pale: Juuri tuo koru on kyseessä. &hearts; Todella kaunis on mutta arvioiden mukaan korun lukituksessa on jotakin häikkää, jonka vuoksi itse jättäisin kokeilematta onneani sen kanssa. 🙂 Samantyylisiä rusettikoruja tuli googlella vastaan aika monta, joten valinnanvaraa onneksi on. 🙂

 4. Mistä löysit tuon hopeisein DKNY-kellon? Linkkiä klikkaamalla päätyy vain kultaiseen vaihtoehtoon.

  1. Mrs H: Hopeinen versio oli näemmä loppunut Keskiseltä ja muissa nettikaupoissakin näkyi vain kultaista versiota. Onnistuin kuitenkin löytämään tuon hopeisen kellon Kultajousesta, eli jos lähistölläsi on Kultajousen myymälä, niin kipaise kurkkaamassa olisiko heillä jäljellä tai voisivatko tilata sitä toisesta myymälästä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *